07.05. očekujem jug u punom izdanju

SelamKomsija je napisao/la: ↑26 apr 2022, 23:05Dzabe sve ovo hehe, pustit ce na kraju et drzite me za rijec
Kazu da su ostavili parolu: "Arenini termini su napad na nas identitet".
Peres vise.
Iz istih razloga.Shategabri je napisao/la: ↑27 apr 2022, 08:38Što nije bilo omogućeno?vlakanje je napisao/la: ↑26 apr 2022, 22:09moj odgovor se odnosio na likove koji situaciju na sarajevskim stadionima predstavljaju kao ne znam sta iz ugla angazmana policije. kako je sve divno, sjajno i bajno za gostujuce navijace od strane mupa ks. na stranu i snimci tog "korektnog" postupanja koji postoje, cak i da nijedan nisam gledao, znam cemu sam svjedocio. nije da se nesto zalim jer sam svjesno(kao i vecina) isao i znao sta moze da se desi ali cisto radi mladjarije koja to mozda nije vidjela da ne bude zabune.samocelik je napisao/la: ↑26 apr 2022, 19:04
Svako ko je barem jednom bio na Grbavici ili Koševu vrlo dobro zna ponašanje MUPa KS i tu me treba veliku polemiku voditi ali kako komentarisati ovu odluku uprave Borca? Na osnovu čega su je donijeli? Šta se dešava u njihovim glavama. Ponašanje uprave direktno ide na štetu i domaćim tifozima. Fuj
a sto se tice stete po navijace borca... ne znam na sta konkretno mislis?! ako govorimo o gostovanjima u sarajevu tu je sve jasno. njima prvim nije bilo omoguceno otici na grbavicu i kosevu ove sezone i ne sjecam se da je neko od banjalucana slao dopise i zalio se na to kao ni da se neko od sarajlija pocesao oko toga?!
neko je u svoj ovoj prici malo licemjeran al' sta da se radi![]()
ni prvi ni zadnji put da je nekome zabranjeno gostovanje...
Iz istih/sličnih razloga?
Ako nisi upucen bolje nemoj nista pisat
Koliko znam da dosta Fukara nisu Bosnjaci, pa i Hz, da li si i njima pozelio to sretno?SelamKomsija je napisao/la: ↑28 apr 2022, 20:48Fukare u Prijedor, Hordasi u BLSretno i jednim i drugim! Prvo Bosnjaci pa onda sve ostalo(Izvini Tristane morao sam)
![]()
Između redova, da li to znači da je Sarajevo grad šabana? Sarajevo poslalo dopis u kojem su zabranili dolazak gostujućih navijača i naveli identične razloge.
" % $ & 191/22 $ 27.4.2022. $ у & нас ? $ поново " $ $ о $ " ", те $ $ " $ " & Сарајево на " 28. ? m:tel " ? & се $ у ?, а & се не " ? " " 22. ? m:tel " ?, $ сте нас $ & 99/22 $ $ 07.03.2022. $, ? & за " 22. ? m:tel " ? & се $ $ 12.3.2022. $ у Сарајеву " & Сарајево " & & ?, " у " " " " групе " & & ?, $ сте & ? ? ? ? ", $ " & & ?, - појаве ? ? " ? " " ?, $ " " " ? $ ", $ ' $ " у сусрет % ?.
Meni se čini da su tad još bile mjere na snazi.RedBlue je napisao/la: ↑28 apr 2022, 20:30Iz istih razloga.Shategabri je napisao/la: ↑27 apr 2022, 08:38Što nije bilo omogućeno?vlakanje je napisao/la: ↑26 apr 2022, 22:09
moj odgovor se odnosio na likove koji situaciju na sarajevskim stadionima predstavljaju kao ne znam sta iz ugla angazmana policije. kako je sve divno, sjajno i bajno za gostujuce navijace od strane mupa ks. na stranu i snimci tog "korektnog" postupanja koji postoje, cak i da nijedan nisam gledao, znam cemu sam svjedocio. nije da se nesto zalim jer sam svjesno(kao i vecina) isao i znao sta moze da se desi ali cisto radi mladjarije koja to mozda nije vidjela da ne bude zabune.
a sto se tice stete po navijace borca... ne znam na sta konkretno mislis?! ako govorimo o gostovanjima u sarajevu tu je sve jasno. njima prvim nije bilo omoguceno otici na grbavicu i kosevu ove sezone i ne sjecam se da je neko od banjalucana slao dopise i zalio se na to kao ni da se neko od sarajlija pocesao oko toga?!
neko je u svoj ovoj prici malo licemjeran al' sta da se radi![]()
ni prvi ni zadnji put da je nekome zabranjeno gostovanje...
Iz istih/sličnih razloga?
Ako ćemo pravo, zašto se tada niko nije iz Banja Luke javio da se žali, možda bi bilo uzeto u obzir kao što je i sada?worchester je napisao/la: ↑29 apr 2022, 08:51Nisu bile mjere na snazi,nemoj da se zamajavamo. U dopisu borca koji je iznad okacen,jasno je napisano sta su iz sarajeva naveli kao razlog odbijanja i ni jednim slovom nisu spomenute mjere zbog korone.
Zasto se tada iz sarajeva,kao sto se sada iz banjaluke niko nije javio ili sugerisao upravi njihovog kluba da promijene odluku?
Nemoj bti papak ako vec jesi onda budi u svoja 4 zida.SelamKomsija je napisao/la: ↑28 apr 2022, 20:48Fukare u Prijedor, Hordasi u BLSretno i jednim i drugim! Prvo Bosnjaci pa onda sve ostalo(Izvini Tristane morao sam)
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Doktorinho, Varijantas8 i 22 gosta.