Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Kako da deinstaliram uTorrent sa kompjutera ako uopšte ne postoji a izbacuje mi da starija verzija radi i da je ugasim. A na spisku programa uopšte mi ne pokazuje da je u Torrent tu.
instaliraj Revo ili iObit uninstaller
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Odjednom mi se u desnom čošku pojavi ono activate windows,haj, nađem ja kod preko nekih gluposti i ukucam tamo, neće. Kaže nije tačan, čitam upute s stranice, kao neki generični kod ukucam, neće opet. E sad, meni je Windows Pro instaliran, no tamo mi izbacuje kad kucam kod da mi je kod za Windows Home i da instaliram taj sistem, pa onda kod.
Mogu ilegalno da ga aktivram, ali mi to nije baš nešto za raditi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa nea kodova dzabe, ti ne bi ilegalno sa aktiviatorom, onda ebay i uzmi key za 4-5 dolara.Otelo je napisao/la: ↑22 nov 2019, 20:58Odjednom mi se u desnom čošku pojavi ono activate windows,haj, nađem ja kod preko nekih gluposti i ukucam tamo, neće. Kaže nije tačan, čitam upute s stranice, kao neki generični kod ukucam, neće opet. E sad, meni je Windows Pro instaliran, no tamo mi izbacuje kad kucam kod da mi je kod za Windows Home i da instaliram taj sistem, pa onda kod.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma kupio sam laptop u prodavnici, s instaliram Windowsom, zbog toga pitam šta je problem. Da sam skidao s neta, ilegalno bih već aktivirao.harden je napisao/la: ↑22 nov 2019, 21:05Pa nea kodova dzabe, ti ne bi ilegalno sa aktiviatorom, onda ebay i uzmi key za 4-5 dolara.Otelo je napisao/la: ↑22 nov 2019, 20:58Odjednom mi se u desnom čošku pojavi ono activate windows,haj, nađem ja kod preko nekih gluposti i ukucam tamo, neće. Kaže nije tačan, čitam upute s stranice, kao neki generični kod ukucam, neće opet. E sad, meni je Windows Pro instaliran, no tamo mi izbacuje kad kucam kod da mi je kod za Windows Home i da instaliram taj sistem, pa onda kod.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ocigledno da su ga i oni ilegalno aktivirali 
Skini kms i udva klika rjesi se belaja

Skini kms i udva klika rjesi se belaja

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Jesi ga u Univerzalno kupioOtelo je napisao/la: ↑22 nov 2019, 22:36Ma kupio sam laptop u prodavnici, s instaliram Windowsom, zbog toga pitam šta je problem. Da sam skidao s neta, ilegalno bih već aktivirao.harden je napisao/la: ↑22 nov 2019, 21:05Pa nea kodova dzabe, ti ne bi ilegalno sa aktiviatorom, onda ebay i uzmi key za 4-5 dolara.Otelo je napisao/la: ↑22 nov 2019, 20:58Odjednom mi se u desnom čošku pojavi ono activate windows,haj, nađem ja kod preko nekih gluposti i ukucam tamo, neće. Kaže nije tačan, čitam upute s stranice, kao neki generični kod ukucam, neće opet. E sad, meni je Windows Pro instaliran, no tamo mi izbacuje kad kucam kod da mi je kod za Windows Home i da instaliram taj sistem, pa onda kod.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma nije univerzalno, nego PC Market u Cazinu, al moguće da su i oni to ilegalno uradili. Al gledam sad i nema naljepnice, tako da će morati kms ići. Valjda neće izazvati neke probleme.
Ma ljudi dragi nikakve probleme vam ne moze izazvati ne kontam otkud odjednom strah za ilegalne programe igre i slicno 

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Ma nike do toga, nego par € licenca, imaš update, ne **** se s glupostima.
Nullius in verba
Ma ne znam ni ja sta su ljudi sad navalili odjednom, ybt ko da nikad nisu nista skinuli s torrenta nikad. Trebas samo znati sta skidas i nea problema, ja nemam instaliran antivirus vec 4-5 godina a stalno skidam stvari sa torrenta pa nikad problema. Evo Windows po bog zna koji put aktiviran sa KMSom, radi vec 7-8 mjeseci udure.
Ma i oni su ga aktivirali sa KMSom

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jesil rijesio problem?Otelo je napisao/la: ↑22 nov 2019, 20:58Odjednom mi se u desnom čošku pojavi ono activate windows,haj, nađem ja kod preko nekih gluposti i ukucam tamo, neće. Kaže nije tačan, čitam upute s stranice, kao neki generični kod ukucam, neće opet. E sad, meni je Windows Pro instaliran, no tamo mi izbacuje kad kucam kod da mi je kod za Windows Home i da instaliram taj sistem, pa onda kod.
Imam aplikaciju za to aktiviranje windowsa ako treba posto se i meni s vremena na vrijeme pojavljuje taj problem.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Nisam riješio, trenutno sam u nekom polualkoholizranom stanju. Pošalji PP, pa ću vidjeti da li ću to ili KMS.
Usput, hvala svima na pomoći.
Usput, hvala svima na pomoći.
- Illmatic09
- Kontakt:
I ja već par godina nemam av, ako znaš šta klikćeš onda i nećeš imati problema. Nabaciš samo na browser addblock i noscript i to je to. KMSom aktiviran windows evo već mjesec dana i nemam nikakvi problema.
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Kljucevi za Windows 10 kostaju samo 3$ ko hoce ili moze neka uzme zaista vrijedi i miran si.Ko nece imaju aktivatori 

Pošto sam ispao iz fazona već dugo, da li ima neko za savjet u vezi ova 3 pc-a, tj. omjer kvalitete konfiguracije i cijene za koju to mogu dobiti.
1.
CPU - i5 3.20 GHz up to 3.60 GHz
RAM: 8 GB DDR3
GPU - RADEON RX 560 4GB
SSD: 256 GB
HDD: 500GB
450KM
2.
CPU: Intel i5-2400 up to 3,40GHZ
HDD: 320GB
GPU: Zotac GTX 1060 3GB
450KM
3.
CPU: Intel i5 4430 3,20GHZ
GPU: ASUS AREZ RX 560 - 4GB DDR5 128bit
500KM
1.
GPU - RADEON RX 560 4GB
450KM
2.
450KM
3.
500KM
it's football day
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja za pola marke kupio, iskoristio kupon na ebayu i taman za to uložioSoulEclipsee je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:50Kljucevi za Windows 10 kostaju samo 3$ ko hoce ili moze neka uzme zaista vrijedi i miran si.Ko nece imaju aktivatori![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ako ces igrat igrica 2. je najbolja opcija.Baboon je napisao/la: ↑25 nov 2019, 00:24Pošto sam ispao iz fazona već dugo, da li ima neko za savjet u vezi ova 3 pc-a, tj. omjer kvalitete konfiguracije i cijene za koju to mogu dobiti.
1.
GPU - RADEON RX 560 4GB
450KM
2.
450KM
3.
500KM
Nullius in verba
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kontam uzeti Shield, sa ovim Ge force now da mogu igrati igre sa Steama, jel mi se daju pare na sad neko pimpanje kompa, jer je to skuplje rješenje. Ovako dobijem 2 u 1.Sad jel mogu sve igre, tipa RDR2
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
da mozerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 20:02Kontam uzeti Shield, sa ovim Ge force now da mogu igrati igre sa Steama, jel mi se daju pare na sad neko pimpanje kompa, jer je to skuplje rješenje. Ovako dobijem 2 u 1.Sad jel mogu sve igre, tipa RDR2
ali koliko znam to je i dalje u beta fazi i moras traziti kod od njih
i ne ocekuj neko smooth gaming iskustvo
pogledaj Google Stadiju sa boljom infrastrukturom koliko se muci
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.