Fakat presmijesno.Scof1eld je napisao/la:Cuj ponistili mu zuti, kakva liga i savez
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
- branimir85
- Kontakt:
Nachu poništena suspenzijaPoliceman je napisao/la:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- branimir85
- Kontakt:
1-5 vcrs 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
a to ja mislio nesto ozbiljnobranimir85 je napisao/la:Nachu poništena suspenzijaPoliceman je napisao/la:
kad ono sve normalno za ovu ligu i klub nije mi jasno zasto su ova gore 2 ovako iznenadjeni
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Kako ovaj Guidetti igra nogomet ja nemam pojma. Inače Celta ubila, stvarno odlično igraju, ali prime glup gol i sad se mogu yebat.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Haha bas tako,poslije one partije protiv uniteda lik jos u prvoj,koliko usporava igru Celte kriminalno,trapav i nikakav,hvala mu za to jer da ga nije ne bi igrali finaleLillard je napisao/la:Kako ovaj Guidetti igra nogomet ja nemam pojma. Inače Celta ubila, stvarno odlično igraju, ali prime glup gol i sad se mogu yebat.
Lillard je napisao/la:Kako ovaj Guidetti igra nogomet ja nemam pojma. Inače Celta ubila, stvarno odlično igraju, ali prime glup gol i sad se mozemo yebat.
- CROtorious
- Kontakt:
Neumoljiv,neodoljiv
Ofsajdlo stavlja tacku na i ove sezone

Ofsajdlo stavlja tacku na i ove sezone
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
cao goat sta ima, hahah
O j'ebem ti Pero majku

Fakat pretjeran drugi zuti, bespotrebno totalno
- CROtorious
- Kontakt:
99 kartona zbog prigovora. Ovaj Guidetti ne moze igrat u Hajduku, a buni se stalno.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
On i Lulic po talentu rame uz rame..Lillard je napisao/la:Kako ovaj Guidetti igra nogomet ja nemam pojma. Inače Celta ubila, stvarno odlično igraju, ali prime glup gol i sad se mogu yebat.
ser del barça es el millor que hi ha !
Kroos šampion
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Smijurija od crvenog
, al ajde zivjeti cemo s tim...
Jos samo 1 bod
Sto je sad Ronaldo promasio

Jos samo 1 bod
Sto je sad Ronaldo promasio
Jel to vas fakat morao pogurati kod 2-0, ono čisto da kaže da je zaradio onaj obećani ček? 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Aspas dobija crveni za čist penal Ramosa
Koliko se Koprcaju ovi iz Celte, da bi uzeli bod,mora da im se dobra cifra nudila cim su nervozni.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.