NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 27 nov 2012, 16:44

ma cekat cemo subotu tad bi se sve moglo znati,

yebote zali boze ovako lijepog vremena mogao se teren do sad uradit ,,i dalje jedan bager kopa ono malo brda
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 27 nov 2012, 18:39

interesuje me kad ce bit ta proslava 90 god?
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 27 nov 2012, 18:39

emir_dj je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Može netko napraviti kakve slike, unutrašnjost, iza tribine i to?

Inače mi se tribina, gledana s terena, ne sviđa estetski, ali ogroman naklon klubu za strašan posao koji radi po pitanju infrastrukture.
što što je zelena jel?
:lol: :lol: :lol:

Ma ne :lol: , malo su mi ovi ulazi loše odrađeni, odnosno nespretno zamišljeni, skupa s ovim ulazom za igrače (ako su tu prije bile svlačionice koje se nisu mogle skloniti, OK onda) i ovo gore desno, pretpostavljam loža - boljka naših stadiona, lože nisu na sredini nego tamo gdje ne trebaju biti - hint Široki.

slika

Rekao sam, sjajan kompleks, još kad se urade ti pomoćni tereni i reflektori - guze bih dao za to u Livnu - samo mi eto, to malo smeta. ;)
Hayley <3

dilber
Kontakt:

Post Postao/la dilber » 27 nov 2012, 18:40

Pa nije to baš tako malo brdo. 75 metara dužine, 20 m širine a u prosjeku 7 m vísine a još i teren treba spustiti nekih 40 cm. Nego trebal kome zdmlje pojeftino.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 27 nov 2012, 18:48

Bosanski zmaj je napisao/la:Neko je napisao da bi se danas trebalo znat koja su to 6-orica igraca dobila slobodne papire, pa ako se zna moze li neko napisati??
Cekat cemo do cetvrtka !

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 27 nov 2012, 18:51

dilber je napisao/la:Pa nije to baš tako malo brdo. 75 metara dužine, 20 m širine a u prosjeku 7 m vísine a još i teren treba spustiti nekih 40 cm. Nego trebal kome zdmlje pojeftino.
:lol: :lol: :lol: :lol: Kad god sam dole navratio vozaci kamiona pitaju trebel harane zemlje!Bas su i tebe pitali :lol: :lol: :lol: ?

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 27 nov 2012, 19:42

badblueboylivno je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Može netko napraviti kakve slike, unutrašnjost, iza tribine i to?

Inače mi se tribina, gledana s terena, ne sviđa estetski, ali ogroman naklon klubu za strašan posao koji radi po pitanju infrastrukture.
što što je zelena jel?
:lol: :lol: :lol:

Ma ne :lol: , malo su mi ovi ulazi loše odrađeni, odnosno nespretno zamišljeni, skupa s ovim ulazom za igrače (ako su tu prije bile svlačionice koje se nisu mogle skloniti, OK onda) i ovo gore desno, pretpostavljam loža - boljka naših stadiona, lože nisu na sredini nego tamo gdje ne trebaju biti - hint Široki.

slika

Rekao sam, sjajan kompleks, još kad se urade ti pomoćni tereni i reflektori - guze bih dao za to u Livnu - samo mi eto, to malo smeta. ;)
Loža je predviđena na vrhu tribine između dva ulaza za navijače. Na tom dijelu tribina ima više 2 reda nego na dijelovima lijevo i desno od ulaza za navijače. Ako se bolje zagledaš vidi se i ograđen prostor na tom dijelu (4 ili 5 redova gledajući sa vrha tribine).
Zadnja izmjena: zvijezdica, dana/u 27 nov 2012, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 nov 2012, 19:42

eto koliko je tacna ova vijest na sportsport.ba.vidjecemo.pise da odlazi 6-7 igraca i da dolaze provjerena imena :o nesto mi to zvuci poznato :mrgreen: svake godine tako pa se nareda hamelja od igraca...vidjecemo bice izgleda veoma zanimljiv prelazni rok

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 27 nov 2012, 19:46

loža je u sredini a lijevo od lože (denso na slicije) bi trebalo da budu komentatorska mjesta... poz za livno
evo pogledaj ovu fb strnicu https://www.facebook.com/StadionBanjaIlidza" onclick="window.open(this.href);return false; na njoj ces naći neki sličica pa mozda ti bude šta jasnije

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 27 nov 2012, 19:52

Za Kojića sam na početku sezone govorio da je loše rješenje za Zvijezdu. Po mom mišljenju za njim bi trebali još da idu Kovačević, Stanić, Milanović, Vehabović i naravno svi oni koji su na spisku a do sada nismo imali priliku da ih vidimo na utakmicama.
Želja da ostanu u Gradačcu su: Mirković, Jakovljević, Moranjkić, Jusić, Bogdanović, Mašić, Savić, Halilović, Husić. Pandža, Jahić, Delić, Ristanić i Džafić. Uz ove igrače dovesti još 2-3 prava pojačanja i mislim da bi sredina tabele bila lako dostižna.
Zadnja izmjena: zvijezdica, dana/u 27 nov 2012, 20:01, ukupno mijenjano 2 puta.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 27 nov 2012, 19:54

šteta za malog pilavdžića, tek ga krenulo povrijedi koljeno.
naprijed rejal

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 27 nov 2012, 19:58

zvijezdica je napisao/la:Za Kojića sam na početku sezone govorio da je loše rješenje za Zvijezdu. Po mom mišljenju za njim bi trebali još da idu Kovačević, Stanić, Milanović, Vehabović i naravno svi oni koji su na spisku a do sada nismo imali priliku da ih vidimo na utakmicama.
smajić, kojić, stanić, stojanac, to je udaran 4 a ne bi me čudu lio za milanovića, savića, možda i delića,

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 27 nov 2012, 20:01

Sveti je napisao/la:šteta za malog pilavdžića, tek ga krenulo povrijedi koljeno.
mislim da će on ipak ostat

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 27 nov 2012, 20:05

emir_dj je napisao/la:
Sveti je napisao/la:šteta za malog pilavdžića, tek ga krenulo povrijedi koljeno.
mislim da će on ipak ostat
znam momka, iz istog smo mjesta. Zajedno trenirali u lokalnom klubu i mogu reći da je klasan igrač i baš je šteta što ga je odmah ovo snašlo. Nadam se da će ostati.
naprijed rejal

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 27 nov 2012, 20:34

emir_dj je napisao/la:loža je u sredini a lijevo od lože (denso na slicije) bi trebalo da budu komentatorska mjesta... poz za livno
evo pogledaj ovu fb strnicu https://www.facebook.com/StadionBanjaIlidza" onclick="window.open(this.href);return false; na njoj ces naći neki sličica pa mozda ti bude šta jasnije
;)
Hayley <3

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 27 nov 2012, 21:11

emir_dj je napisao/la:
zvijezdica je napisao/la:Za Kojića sam na početku sezone govorio da je loše rješenje za Zvijezdu. Po mom mišljenju za njim bi trebali još da idu Kovačević, Stanić, Milanović, Vehabović i naravno svi oni koji su na spisku a do sada nismo imali priliku da ih vidimo na utakmicama.
smajić, kojić, stanić, stojanac, to je udaran 4 a ne bi me čudu lio za milanovića, savića, možda i delića,
Stojanac je vec odavno napustio Zvijezdu, nakon 4-5 kola.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 nov 2012, 22:16

kovacevic nece ici to je sigurno za njega je zvijezda platila obestecenje on jedino moze otici ako neko uplati odredenu svotu novca..moje misljenje ko nas napusta,smajic,delic,ristanic,stanic,kojic,jusic

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 27 nov 2012, 22:28

Trebalo bi po svaku cijenu probati potpisati ugovor sa Mirkovicem,ali Spartak trazi izgleda neko veliko obestecenje.Mirkovic je uz Karica najbolji Zvijezdin golman u PL.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 27 nov 2012, 22:37

Svi se nadaju i ocekuju da za proljece bude zdrav i da pokaze svoje umijece!Nadat je se da mu ova povreda nece ostavit posljedice!!!

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 28 nov 2012, 09:37

Bosanski zmaj je napisao/la:Trebalo bi po svaku cijenu probati potpisati ugovor sa Mirkovicem,ali Spartak trazi izgleda neko veliko obestecenje.Mirkovic je uz Karica najbolji Zvijezdin golman u PL.
Slozio bi se sa tobom da je ovaj golman Mirkovic vrhunski i u dosta utakmica nas je spasio.Velika je razlika izmedju njega i Kovacevica,a svi znamo da je dobar golman pola ekipe.Kako vidimo strucni stab ostaje isti,iako ja i dalje smatram da je za lose rezultate na njima odgovornost,ali to je stvar nase uprave,a nase je da to propratimo kroz utakmice u drugom dijelu prvenstva.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.