NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ma cekat cemo subotu tad bi se sve moglo znati,
yebote zali boze ovako lijepog vremena mogao se teren do sad uradit ,,i dalje jedan bager kopa ono malo brda
yebote zali boze ovako lijepog vremena mogao se teren do sad uradit ,,i dalje jedan bager kopa ono malo brda
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
interesuje me kad ce bit ta proslava 90 god?
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
- badblueboylivno
- Kontakt:
emir_dj je napisao/la:što što je zelena jel?badblueboylivno je napisao/la:Može netko napraviti kakve slike, unutrašnjost, iza tribine i to?
Inače mi se tribina, gledana s terena, ne sviđa estetski, ali ogroman naklon klubu za strašan posao koji radi po pitanju infrastrukture.

Ma ne

Rekao sam, sjajan kompleks, još kad se urade ti pomoćni tereni i reflektori - guze bih dao za to u Livnu - samo mi eto, to malo smeta.

Hayley <3
Pa nije to baš tako malo brdo. 75 metara dužine, 20 m širine a u prosjeku 7 m vísine a još i teren treba spustiti nekih 40 cm. Nego trebal kome zdmlje pojeftino.
Cekat cemo do cetvrtka !Bosanski zmaj je napisao/la:Neko je napisao da bi se danas trebalo znat koja su to 6-orica igraca dobila slobodne papire, pa ako se zna moze li neko napisati??
dilber je napisao/la:Pa nije to baš tako malo brdo. 75 metara dužine, 20 m širine a u prosjeku 7 m vísine a još i teren treba spustiti nekih 40 cm. Nego trebal kome zdmlje pojeftino.

- zvijezdica
- Kontakt:
Loža je predviđena na vrhu tribine između dva ulaza za navijače. Na tom dijelu tribina ima više 2 reda nego na dijelovima lijevo i desno od ulaza za navijače. Ako se bolje zagledaš vidi se i ograđen prostor na tom dijelu (4 ili 5 redova gledajući sa vrha tribine).badblueboylivno je napisao/la:emir_dj je napisao/la:što što je zelena jel?badblueboylivno je napisao/la:Može netko napraviti kakve slike, unutrašnjost, iza tribine i to?
Inače mi se tribina, gledana s terena, ne sviđa estetski, ali ogroman naklon klubu za strašan posao koji radi po pitanju infrastrukture.![]()
![]()
![]()
Ma ne, malo su mi ovi ulazi loše odrađeni, odnosno nespretno zamišljeni, skupa s ovim ulazom za igrače (ako su tu prije bile svlačionice koje se nisu mogle skloniti, OK onda) i ovo gore desno, pretpostavljam loža - boljka naših stadiona, lože nisu na sredini nego tamo gdje ne trebaju biti - hint Široki.
Rekao sam, sjajan kompleks, još kad se urade ti pomoćni tereni i reflektori - guze bih dao za to u Livnu - samo mi eto, to malo smeta.
Zadnja izmjena: zvijezdica, dana/u 27 nov 2012, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
eto koliko je tacna ova vijest na sportsport.ba.vidjecemo.pise da odlazi 6-7 igraca i da dolaze provjerena imena
nesto mi to zvuci poznato
svake godine tako pa se nareda hamelja od igraca...vidjecemo bice izgleda veoma zanimljiv prelazni rok

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
loža je u sredini a lijevo od lože (denso na slicije) bi trebalo da budu komentatorska mjesta... poz za livno
evo pogledaj ovu fb strnicu https://www.facebook.com/StadionBanjaIlidza" onclick="window.open(this.href);return false; na njoj ces naći neki sličica pa mozda ti bude šta jasnije
evo pogledaj ovu fb strnicu https://www.facebook.com/StadionBanjaIlidza" onclick="window.open(this.href);return false; na njoj ces naći neki sličica pa mozda ti bude šta jasnije
- zvijezdica
- Kontakt:
Za Kojića sam na početku sezone govorio da je loše rješenje za Zvijezdu. Po mom mišljenju za njim bi trebali još da idu Kovačević, Stanić, Milanović, Vehabović i naravno svi oni koji su na spisku a do sada nismo imali priliku da ih vidimo na utakmicama.
Želja da ostanu u Gradačcu su: Mirković, Jakovljević, Moranjkić, Jusić, Bogdanović, Mašić, Savić, Halilović, Husić. Pandža, Jahić, Delić, Ristanić i Džafić. Uz ove igrače dovesti još 2-3 prava pojačanja i mislim da bi sredina tabele bila lako dostižna.
Želja da ostanu u Gradačcu su: Mirković, Jakovljević, Moranjkić, Jusić, Bogdanović, Mašić, Savić, Halilović, Husić. Pandža, Jahić, Delić, Ristanić i Džafić. Uz ove igrače dovesti još 2-3 prava pojačanja i mislim da bi sredina tabele bila lako dostižna.
Zadnja izmjena: zvijezdica, dana/u 27 nov 2012, 20:01, ukupno mijenjano 2 puta.
šteta za malog pilavdžića, tek ga krenulo povrijedi koljeno.
naprijed rejal
smajić, kojić, stanić, stojanac, to je udaran 4 a ne bi me čudu lio za milanovića, savića, možda i delića,zvijezdica je napisao/la:Za Kojića sam na početku sezone govorio da je loše rješenje za Zvijezdu. Po mom mišljenju za njim bi trebali još da idu Kovačević, Stanić, Milanović, Vehabović i naravno svi oni koji su na spisku a do sada nismo imali priliku da ih vidimo na utakmicama.
mislim da će on ipak ostatSveti je napisao/la:šteta za malog pilavdžića, tek ga krenulo povrijedi koljeno.
znam momka, iz istog smo mjesta. Zajedno trenirali u lokalnom klubu i mogu reći da je klasan igrač i baš je šteta što ga je odmah ovo snašlo. Nadam se da će ostati.emir_dj je napisao/la:mislim da će on ipak ostatSveti je napisao/la:šteta za malog pilavdžića, tek ga krenulo povrijedi koljeno.
naprijed rejal
- badblueboylivno
- Kontakt:
emir_dj je napisao/la:loža je u sredini a lijevo od lože (denso na slicije) bi trebalo da budu komentatorska mjesta... poz za livno

Hayley <3
-
- Kontakt:
Stojanac je vec odavno napustio Zvijezdu, nakon 4-5 kola.emir_dj je napisao/la:smajić, kojić, stanić, stojanac, to je udaran 4 a ne bi me čudu lio za milanovića, savića, možda i delića,zvijezdica je napisao/la:Za Kojića sam na početku sezone govorio da je loše rješenje za Zvijezdu. Po mom mišljenju za njim bi trebali još da idu Kovačević, Stanić, Milanović, Vehabović i naravno svi oni koji su na spisku a do sada nismo imali priliku da ih vidimo na utakmicama.
kovacevic nece ici to je sigurno za njega je zvijezda platila obestecenje on jedino moze otici ako neko uplati odredenu svotu novca..moje misljenje ko nas napusta,smajic,delic,ristanic,stanic,kojic,jusic
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Trebalo bi po svaku cijenu probati potpisati ugovor sa Mirkovicem,ali Spartak trazi izgleda neko veliko obestecenje.Mirkovic je uz Karica najbolji Zvijezdin golman u PL.
Svi se nadaju i ocekuju da za proljece bude zdrav i da pokaze svoje umijece!Nadat je se da mu ova povreda nece ostavit posljedice!!!Sveti je napisao/la:šteta za malog pilavdžića, tek ga krenulo povrijedi koljeno.
Slozio bi se sa tobom da je ovaj golman Mirkovic vrhunski i u dosta utakmica nas je spasio.Velika je razlika izmedju njega i Kovacevica,a svi znamo da je dobar golman pola ekipe.Kako vidimo strucni stab ostaje isti,iako ja i dalje smatram da je za lose rezultate na njima odgovornost,ali to je stvar nase uprave,a nase je da to propratimo kroz utakmice u drugom dijelu prvenstva.Bosanski zmaj je napisao/la:Trebalo bi po svaku cijenu probati potpisati ugovor sa Mirkovicem,ali Spartak trazi izgleda neko veliko obestecenje.Mirkovic je uz Karica najbolji Zvijezdin golman u PL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.