NK Široki Brijeg

Evolve
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Evolve » 21 sep 2015, 19:26

Android je napisao/la:Sloboda po onome sto sam ja dosad gledao igra mozda i najljepsi nogomet u drzavi, bit ce tesko ali tri boda ce ostati na Pecari :D

Krle bi valjda trebao vec i protiv Rudara, valjda se nece ozljediti do nedjelje haha

Pohvale za momke sto rade prijenose, BHT im ne moze vode dodat :D
Kolilo sam vidio nece im igrat onaj Ahmetovic, vazan igrac.
NK Široki Brijeg

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 21 sep 2015, 19:29

Prvi strijelac cini mi se...

Ako bude lijepo vrijeme, ocekujem minimum 3000 gledatelja, a moglo bi i vise, ja sam vec nagovorio petoricu svojih pajda koji inace ne idu na utakmice :D
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 22 sep 2015, 10:21

Kad igrate danas,hoceli bit onaj stream opet ?

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 22 sep 2015, 10:44

GradKamena je napisao/la:Kad igrate danas,hoceli bit onaj stream opet ?
U16h igramo, stream ce bit naravno ;)
NK Široki Brijeg

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 22 sep 2015, 10:54

Evolve je napisao/la:
GradKamena je napisao/la:Kad igrate danas,hoceli bit onaj stream opet ?
U16h igramo, stream ce bit naravno ;)
:thumbup:

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 22 sep 2015, 11:00

Jel vam igra prvi tim danas, ili će biti rotiranja ?? Pozdrav :)

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 22 sep 2015, 11:47

Convicts1988 je napisao/la:Jel vam igra prvi tim danas, ili će biti rotiranja ?? Pozdrav :)
Pa nisam ti siguran. Mislim da ce bit par zamjena, ocekujemo nastup Krstanovica napokon, bar po najavama iz kluba.
NK Široki Brijeg

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 22 sep 2015, 13:08

Bit će dosta izmjena u današnjoj utakmici sa Rudarom, Musa je izjavio da će danas zaigrati Krstanović i Baraban, a da će odmarati Soldu, Markovića, Ćorića, Pehara,..., imamo veliki izbor igrača bez obzira na nedostatke Panđže, Špikića, Ajayia, tako da uz ozbiljan pristup ne bi smjeli imati problema.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 22 sep 2015, 14:26

jozo121 je napisao/la:Bit će dosta izmjena u današnjoj utakmici sa Rudarom, Musa je izjavio da će danas zaigrati Krstanović i Baraban, a da će odmarati Soldu, Markovića, Ćorića, Pehara,..., imamo veliki izbor igrača bez obzira na nedostatke Panđže, Špikića, Ajayia, tako da uz ozbiljan pristup ne bi smjeli imati problema.
Jel prenos na zvanicnoj stranici ono ko protiv zelje livestream ???

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 22 sep 2015, 15:49

bojler je napisao/la:
jozo121 je napisao/la:Bit će dosta izmjena u današnjoj utakmici sa Rudarom, Musa je izjavio da će danas zaigrati Krstanović i Baraban, a da će odmarati Soldu, Markovića, Ćorića, Pehara,..., imamo veliki izbor igrača bez obzira na nedostatke Panđže, Špikića, Ajayia, tako da uz ozbiljan pristup ne bi smjeli imati problema.
Pa procitaj dva posta iznad. Receno je da ce bit.
NK Široki Brijeg

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 22 sep 2015, 15:56

Evolve je napisao/la:
bojler je napisao/la:
Pa procitaj dva posta iznad. Receno je da ce bit.
Pa znam al kontam jel na stranici sirokog il neki link lijevi nesto

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 22 sep 2015, 18:18

Cisto, lako. Svaka cast momcima na igri. A sad daj tu slobodu ;) :zviz: :wave:
NK Široki Brijeg

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 22 sep 2015, 19:52

Ima li negdje snimka utakmice?

HRHB

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 22 sep 2015, 23:40

Ronielle Faria Gomes: I u Brazilu se navija za Široki Brijeg

slika

Ronielle Faria Gomes je, uz nedodirljivu braću Wagnera i Bajana, zasigurno ostavio najdublji trag na Pecari iz plejade brazilskih nogometaša koji su u prošlosti nosili dres Širokog Brijega. Ovaj 38-godišnji igrač sredine terena, danas trener u školi nogometa, svoju igračku karijeru okončao je prije dvije godine i trenutno živi u rodnom Lavrasu.

Njegov nogometni put započeo je Atletico Mineiru, školu nogometa je završio i sedam godina proveo igrajući za União Bandeirantes, odakle u ljeto 2003. godine odlazi u paragvajski Club 12 de Octubre. Nakon paragvajske epizode otisnuo se u Europu. Najprije nije „zadovoljio“ na probi u danskom Midtjyllandu, onda su uslijedile polusezone u Posušju i Zagrebu i na koncu se skrasio u Širokom Brijegu. Karijeru je završio u rodnoj zemlji igrajući za Américu Mineiro, Nacional Manaus, Piracicabu i Tricordiano.

Na Pecari je proveo tri sezone i ukupno odigrao 138 službenih utakmica za Široki Brijeg i postigao 24 pogotka. Redovito je pružao odlična izdanja u europskim utakmicama. Pogađao je mrežu crnogorske Zete, bjeloruskog Shakhtera i dva puta slovenskog Kopra, pa s četiri postignuta pogotka s Daliborom Šilićem dijeli drugo mjesto na ljestvici najboljih strijelaca Širokog Brijega u Europi. Samo je Wagner, aktualni kapetan momčadi i najbolji strijelac u povijesti Premijer lige BiH (104 pogotka, op. a.), postigao dva pogotka više.

- Ma, Wagner je već sada klupska legenda Širokog Brijega i nogometna ikona u bh. ligi. Uvijek je bio veliki igrač, ali, prije svega, i veliki čovjek i prijatelj. Sretan sam zbog njegovog pothvata i uspjeha. On je sve to zaslužio marljivim radom, veli nam Ronielle na početku razgovora za ABCportal, prisjetivši se 2005. godine i utakmica protiv švicarskog Basela za ulazak u skupine tadašnjeg Kupa UEFA-e.

- Vrlo dobro se sjećam te uspješne sezone. Uspješno smo izbacili albansku Teutu i crnogorsku Zetu u pretkolima i izborili povijesnu priliku protiv Basela. Dobro smo stajali na terenu do crvenog kartona Stipe Režića, nakon čega se sve „raspalo“ i doživjeli smo težak poraz. U toj utakmici su nam uvelike nedostajali Wagner i Tabia. S njima bi sigurno bilo drugačije. Imali smo odličnu momčad i to smo potvrdili na koncu sezone osvajanjem drugog naslova prvaka BiH, dodaje Ronielle.

Iako su prošle godine od njegovog posljednjeg boravka na Pecari, Ronielle je ostao vjerni navijač i pratitelj Širokog Brijega.

- Znam da su u klubu još uvijek moji nekadašnji suigrači Wagner, Jure Ivanković, Boris Pandža i Dalibor Šilić. Često se sjetim bivših suigrača i prijatelja koje sam stekao kroz tri godine boravka u Širokom Brijegu. S nekima od njih komuniciram preko interneta, na klupskim stranicama pratim utakmice i rezultate i vidim kako se moj nekadašnji klub razvio u pravi moderni klub. Kako mogu primijetiti, klub iz dana u dan raste i to me iskreno veseli, kazuje Ronielle.

Svoju ljubav prema bivšem klubu potvrđuje i na svome Facebook profilu, na kojem za profilnu fotografiju drži onu u majici Širokog Brijega s gostovanja u Izraelu, a nerijetko dijeli i objave s klupske Facebook stranice.

- Zar ste mislili da se ovdje u Brazilu ne navija za Široki Brijeg?! Da, navija se! Pa, ja se još uvijek osjećam dijelom kluba, navijam za klub i veselim se svakom novom uspjehu i pobjedi. Volio bih da osvoje naslov prvaka, poručio je Ronielle na koncu našeg razgovora za ABCportal i uputio velike pozdrave vjernim navijačima Škriparima i svim ljubiteljima nogometa u Širokom Brijegu.

HRHB

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 23 sep 2015, 10:08

Ronielle, dobar igrac, covijek. ;-)
NK Široki Brijeg

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 23 sep 2015, 21:24

rutinski odrađena utakmica..sada slijedi ono pravo, da vidimo je li Slaven onaj pravi ili ipak ne..treba se pobjediti ovo, vjerujem da će i posjeta biti odlična :salut:

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 23 sep 2015, 21:38

:problem:
brig je napisao/la:rutinski odrađena utakmica..sada slijedi ono pravo, da vidimo je li Slaven onaj pravi ili ipak ne..treba se pobjediti ovo, vjerujem da će i posjeta biti odlična :salut:
Ma ja ocekujem pobjedu sa hendikepom, ili nismo za vrh. Sloboda je dobra trenutno, sa ranim pogodtkom moze svasta bit. Vidjet cemo.
NK Široki Brijeg

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 23 sep 2015, 23:26

Android je napisao/la:Ronielle Faria Gomes: I u Brazilu se navija za Široki Brijeg
slika
2005. protiv Teute na Pecari, Ronielle i Wagner su radili dar mar ;)

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 24 sep 2015, 00:00

Pozdrav ŽNK :thumbup:
[youtube][/youtube]

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 24 sep 2015, 11:19

Nedjelja, 19h. Jos malo!! I nadam se da smo poslje sljedeceg kola drugi!! Idemooooooo :njanjanja: :zviz: :njanjanja: :zviz: :clap: :tralala:
NK Široki Brijeg

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: zamirLaganini i 15 gostiju.