Znači kao i obično postoje dvostruka mjerila , u Konjicu mogu zajedno gostujući i domaći navijači a u Foči to isto nije moguće , gle čuda tko je dobio privilegiju nego navijači fcS
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
A Celik je igrao sa Zeljom kad je uzet ljubav se zove imenom tvojim ? Ili ? Kupili ste trans dosli u po noci po njega..Itd itd.. da ne pricam gdje ste ga uzeli i kako,na koji nacin..Ne bitno je to..Isto tako je i vama palo trans,pa normalno da smo pristali na kupovinu,zasto i ne bi kad je na isti nacin nas uzet.Samo mi imamo malo vise + od vas,al hajd necemo o tome ovdje nije navijacki forum.A kod nas nema kodeksa,nema postovanja,sve se vrti u krug..UF vam uzeo sta je bilo,nama nabijate na nos a vi nista ?! Daj malo kulture i obrazovanja pa tek onda ostalog.Pusa.invincible1921 je napisao/la: Da potpuno je isto otici u tudji grad kad ne igra tvoj klub stisnut mu.da i uzet udarni pa na bilo koji nacin i kupiti trans od fraera koji ga je prodo da bi nastaetio grupi .... Tuca sa UF bila 30tak na manje od 10 nasih mada to nije bitno ok svaka im cast uzeli su nam udarni nema se sta pricat sami smo krivi ko i robijasi sto ga nismo cuvali. Uostalom jel veca damu treabju za "ukrast" trans kako ti kazes i TO UDARNI BRATE UDARNI ili kupit ga hladno ko na pijaci ?
p.s i sto je najgore taj covjek kod koga je trans bio je lezao ovdje u zatvoru,a pola vas ni sad ne zna gdje je.
BHF Bosanska Krajina!
PA MI IMAMO VELIKI BROJ NAVIJACA U KONJICUkksiroki je napisao/la:Znači kao i obično postoje dvostruka mjerila , u Konjicu mogu zajedno gostujući i domaći navijači a u Foči to isto nije moguće , gle čuda tko je dobio privilegiju nego navijači fcS
uz to, jasno je svima da nece biti problema ni belaja i da cemo najnormalnije dijeliti istu tribinu
Pa i vas bi pustili u Citluku da djelite istu tribinu sa domacinima, a ovo je kup nije prvnestvo ne vrijede ista pravila o infrastrukturi
- Burberry46
- Kontakt:
Kad je ova utakmica Sloboda-Zeljeznicar je li u Subotu ili Nedelju? Uh bice svasta, tuzlaci nalozeni, jedva cekaju utakmicu, bice zanimljvo vidjeti kako li ce komsinice proci u ovom duelu 
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Re: $: Premijer liga BiH - općenito
@Fico lave u tom postu na koji te upucujem ti je sve receno pa i odgovor na tvoje pitanje.
A sto se tice tekme mislim da ce ipak ostat sve unutar terena a tu ce ovih par starijih a i mladjih koji su igrali u Slobodi u to doba igrat punim naponom. Za nadat se da nece otic van terena, ne bi na dobro izaslo ali uopste.. to je jedino sigurno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A sto se tice tekme mislim da ce ipak ostat sve unutar terena a tu ce ovih par starijih a i mladjih koji su igrali u Slobodi u to doba igrat punim naponom. Za nadat se da nece otic van terena, ne bi na dobro izaslo ali uopste.. to je jedino sigurno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ja bih najvise volio kada bi savez dozvolio da mi s vama dijelimo tribinu. Zivotni san mi je to.kksiroki je napisao/la:Znači kao i obično postoje dvostruka mjerila , u Konjicu mogu zajedno gostujući i domaći navijači a u Foči to isto nije moguće , gle čuda tko je dobio privilegiju nego navijači fcS
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Mogu se oni ložiti k'o termoelektrana, niti igraju tribine, niti mogu mlatiti kako bi htjeli. Realno 0-2 ako budemo ozbiljni. Bez podcjenjivanja, ali imaju jednu od gorih ekipa u PL, a o treneru da ne pričam.Burberry46 je napisao/la:Kad je ova utakmica Sloboda-Zeljeznicar je li u Subotu ili Nedelju? Uh bice svasta, tuzlaci nalozeni, jedva cekaju utakmicu, bice zanimljvo vidjeti kako li ce komsinice proci u ovom duelu
U frajera u p.m. evo sav se tresem , za razliku od tebe ja sam na Kosevu bio barem 5 puta i to na tribini koja nije bila gostujuća a ti u Širokom sumnjam da jesi .AdiFKS je napisao/la:Ja bih najvise volio kada bi savez dozvolio da mi s vama dijelimo tribinu. Zivotni san mi je to.kksiroki je napisao/la:Znači kao i obično postoje dvostruka mjerila , u Konjicu mogu zajedno gostujući i domaći navijači a u Foči to isto nije moguće , gle čuda tko je dobio privilegiju nego navijači fcS
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
pa javi se drugi put kad dodjes na kosevo 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa normalno da se ne smije u Sirokom otici medju domace navijace, citav grad se medjusobno zna...
Odmah gledaju jel ovo onaj Mateov sto je otiso kad je imo tri i po mjeseca u bijeli svijet pa se sad vratio
Odmah gledaju jel ovo onaj Mateov sto je otiso kad je imo tri i po mjeseca u bijeli svijet pa se sad vratio
-
fcsforever
- Kontakt:
kk siroki inkognito ko hinja plazio po zapadnoj tribini
ali skontacemo te mi po bijelim ćarapicama i crnim sunjalicama
naravnorammstein je napisao/la:pa javi se drugi put kad dodjes na kosevo
fcsforever je napisao/la:kk siroki inkognito ko hinja plazio po zapadnoj tribini
pa sta se kurcis onda !!!kksiroki je napisao/la:naravnorammstein je napisao/la:pa javi se drugi put kad dodjes na kosevo
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Knjižicu u ruke i doktoru ako te boli neštocollector je napisao/la:pa sta se kurcis onda !!!kksiroki je napisao/la:naravnorammstein je napisao/la:pa javi se drugi put kad dodjes na kosevo
Dole ne da se svi znate, nego vas je vecina familija i rodbina. Vjerovatno ne znate cinjenicu da se do 5.koljena ne treba medjusobno udavati-zeniti. To objasnjava vasu mentalnu ogranicenost i zatucanost.
No dobro, bace Bog, nekada..bilo gdje.
(i ne, ti kao pojedinac, ti si mi nebitan skroz)
No dobro, bace Bog, nekada..bilo gdje.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
- dr.van nostrand
- Kontakt:
U posljednjoj utakmici kola, koliko dobro vidjeh, za samo jedno poluvrijeme 1 udarac u okvir gola

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Hvala @admine za otključavanje teme, mnogo se o prošlom i ovom kolu moglo napisati ovdje, međutim neki su svojom dječijom raspravom doveli do ključa. Ali neka to ide njima na čast.
U ova zadnja dva kola je odigrano zaista mnogo derbija, ali zbog nedostatka medijske zastupljenosti nama utakmica recimo Borac - Zrinjski kao da je neka niželigaška (ovdje izdvajam http://www.sportsport.ba" onclick="window.open(this.href);return false;, jer se oni zaista trude i rade dobar posao za naš nogomet) . Pa onda jučerašnja utakmica u Tuzli je najavljivana na sasvim drugi način od onog što je trebalo. U svemu tome su pomogli i navijači Tuzlaka i bez potrebe svojoj ekipi nabili negatvinu atmosferu da oni moraju pobjediti da bi se tobože osvetili Željezničaru na "izbacivanje" njihovog kluba iz lige. U svoj toj negativnoj atmosferi su izgoreli i desilo se što se desilo.
Pored duela Sarajevo - Velež koji međusobno imaju najviše odigranih utakmica, duel između Slobode i Željezničara je duel poznat kroz historiju i trebalo ga je predstaviti kao duel skoro najstarijih klubova u BiH. Neki su nažalost vodu okrenuli ili pokušali okrenuti na svoj mlin i ovaj duel predstavili kao duel neke osvete
Zapamtite, svako odlučuje o svojoj sudbini u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.
U ova zadnja dva kola je odigrano zaista mnogo derbija, ali zbog nedostatka medijske zastupljenosti nama utakmica recimo Borac - Zrinjski kao da je neka niželigaška (ovdje izdvajam http://www.sportsport.ba" onclick="window.open(this.href);return false;, jer se oni zaista trude i rade dobar posao za naš nogomet) . Pa onda jučerašnja utakmica u Tuzli je najavljivana na sasvim drugi način od onog što je trebalo. U svemu tome su pomogli i navijači Tuzlaka i bez potrebe svojoj ekipi nabili negatvinu atmosferu da oni moraju pobjediti da bi se tobože osvetili Željezničaru na "izbacivanje" njihovog kluba iz lige. U svoj toj negativnoj atmosferi su izgoreli i desilo se što se desilo.
Pored duela Sarajevo - Velež koji međusobno imaju najviše odigranih utakmica, duel između Slobode i Željezničara je duel poznat kroz historiju i trebalo ga je predstaviti kao duel skoro najstarijih klubova u BiH. Neki su nažalost vodu okrenuli ili pokušali okrenuti na svoj mlin i ovaj duel predstavili kao duel neke osvete
Zapamtite, svako odlučuje o svojoj sudbini u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.