Znao si potpisivat ugovore po 50 000 a kad ih treba isplatit, kad ljudi tuze onda drugi nek placaju...
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kako ce se rijesit ?solar je napisao/la:Eh da li mi igramo sa Leotarom, Rudarom, Travnikom...pa niko ne bi ni spominjo ovaj dug, ovako sta je tu je. Ali opet mislim da se previse pritiska stvara radi ovog jer ce se na kraju sve rijesit a igracima se samo misli skrecu s utakmice sto je pogresno i moze nas kostati.
Igraci su plate dobili, kolko tolko izmireno je nesto dugova iz jeseniclassic je napisao/la:Kako ce se rijesit ?solar je napisao/la:Eh da li mi igramo sa Leotarom, Rudarom, Travnikom...pa niko ne bi ni spominjo ovaj dug, ovako sta je tu je. Ali opet mislim da se previse pritiska stvara radi ovog jer ce se na kraju sve rijesit a igracima se samo misli skrecu s utakmice sto je pogresno i moze nas kostati.
Ko ce dat 85000 ? Ja se najvise nadam da ce se nac pare i da ce se utakmica odigrat, al tu ide jos namjanje jedno 15000 igracima za plate jer ni oni nisu nista dobili, znaci 100000 da se nadje za ovako malo vremena, Zahirovic sigurno i da ima nevjerujem da ce sam dat sve te pare, a samo ne znam ko bi se jos mogo ukljucit![]()
Svaka cast, nek si prozvo ovu odlukusolar je napisao/la:Jesam reko da ce se sve sredit, barem koliko toliko..Baci Saraj'vo da se igramooo
Hah dobar dobarSarajlijc@ je napisao/la:Nadam se da ce biti pun stadion, da svi tugujete zbog nase pobjedeNek vam je sretno, da sve prodje kako treba
Care obrati se Darku Vojvodicu i reci mu to sto si napisao sad ovdjeBLU SKY je napisao/la:Hajmo Tuzlaci poderite ove takozvane divove sa koseva .Sretno
Nije doslo do toga, navodno danas trebaju bit plate...harry_90 je napisao/la:Igraci su prije dva dana trebali dobit platu,dal je doslo do toga zna li neko ?
Dobra odluka NS BIH,valjda se nekad sjete i isplatit dug koji imaju prema Slobodi
To cemo drug moj jos da vidimo.BLU SKY je napisao/la:Hajmo Tuzlaci poderite ove takozvane divove sa koseva .Sretno
Ipak je ono bila pijanska od Sarajkeclassic je napisao/la:Nije doslo do toga, navodno danas trebaju bit plate...harry_90 je napisao/la:Igraci su prije dva dana trebali dobit platu,dal je doslo do toga zna li neko ?
Dobra odluka NS BIH,valjda se nekad sjete i isplatit dug koji imaju prema Slobodi
Ma nije taj covjek nista kriv, on izjavi sta mu se kaze, da poslje po njemu pljuju a ovi bitni da se ne prozivaju, taj covjek nit je donjeo ikad pare u Slobodu nit je kad uzeo od Slobode, on je uvjek tu oko kluba cisto da mu je lijepo da se osjeca bitnim, da ima skim sjest pojest popit i to je to.harry_90 je napisao/la:Ipak je ono bila pijanska od Sarajkeclassic je napisao/la:Nije doslo do toga, navodno danas trebaju bit plate...harry_90 je napisao/la:Igraci su prije dva dana trebali dobit platu,dal je doslo do toga zna li neko ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.