Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
U finalu kupa ćemo imati El Clasico
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
To je sad filozofiranjePortillo je napisao/la:Treba imati i obzir da kada pogledas tu liniju (kod lopte) jasno vidis da je 'tanje' ocrtana nego recimo na sredini gola. Necu reci ni da je gol ni da jeste... ali u svakom slucaju tu sudija nije navuko nista s obzirom da i mi jedva mozemo procjeniti jel u golu ili nije a kamo li on u onom momentu. A i Mourinhu je rodjendan, pa je red da ga se pocasti pobjedomMandrak je napisao/la:
A ja cu cinjenice:
Lopta je u golu, jasno se vidi.
Šta je posao sudija?? za šta su oni placeni?? nemoj amnestirati sudije, oni ovo moraju prosuditi...ovo je morao biti gol i odmah svirati na centar, a ne pustiti nekakv korner...nije uradio posao za koji je placen (ili je možda placen od Pereza prije tekme pa da se napravi slijepac pored ovakve ocite situacije).
Cuj rođendanski poklon Mourinhu
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 27 jan 2011, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ojjj Boze dragi, pa daj ti procjeni 20 metara od gola bez ponovljenog snimka jel' lopta bila u golu ili nije? I sto Paja rece, ko o cemu kurava o postenju, mani toga lave... I da... FABIANO JE BIO U OFSAJDUMandrak je napisao/la:To je sad filozofiranjePortillo je napisao/la:Treba imati i obzir da kada pogledas tu liniju (kod lopte) jasno vidis da je 'tanje' ocrtana nego recimo na sredini gola. Necu reci ni da je gol ni da jeste... ali u svakom slucaju tu sudija nije navuko nista s obzirom da i mi jedva mozemo procjeniti jel u golu ili nije a kamo li on u onom momentu. A i Mourinhu je rodjendan, pa je red da ga se pocasti pobjedomMandrak je napisao/la:![]()
A ja cu cinenice:
Lopta je u golu, jasno se vidi.
Šta je posao sudija?? za šta su oni placeni?? nemoj amnestirati sudije, oni ovo moraju prosuditi...ovo je morao biti gol i odmah svirati na centar, a ne pustiti nekakv korner...nije uradio posao za koji je placen (ili je možda placen od Pereza prije tekme pa da se napravi slijepac pored ovakve ocite situacije).
Cuj rođendanski poklon Mourinhu![]()
pa dobro i kažu ovi kopitari poput Paje, ova liga i postaje cirkus sa ovakvim suđenjem u jednom polufinalu Kupa.
Uostalom, sta ti mislis onako posteno da te pitam, ko brat brata, bil taj gol promjenio pitanje prolaska djece ti?
btw. mogu biti sretni jer nije usla ni Xabijeva, ni Ramosove skarice, a ni ona Ozilova
Zadnja izmjena: Portillo, dana/u 27 jan 2011, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Cuj ne procjeniti sa 20 metara
pa šta mu je posao nego da procjeni?? zašta su te sudije placene? a trojica ih
Nije isto igrati revanš sa 1-1 ili sa 1-0...totalno se taktika mjenja u revanšu...a šta ako se na kraju ispostavi da je ovaj neopravdano poništeni gol mogao odvesti Sevillu u finale?? boli ce te qurac, naravno...i još ces se smijati kao i dosad...toliko o kuravama i poštenju
Nije isto igrati revanš sa 1-1 ili sa 1-0...totalno se taktika mjenja u revanšu...a šta ako se na kraju ispostavi da je ovaj neopravdano poništeni gol mogao odvesti Sevillu u finale?? boli ce te qurac, naravno...i još ces se smijati kao i dosad...toliko o kuravama i poštenju
aaaaaaaaa koji bot boze dragi. Njegov je posao da sudi, ali pitanje je moze li on procjeniti milimetar, znaci i ja i ti smo jedva procjenili i to nakon sto smo pogledali 254744 videa i 304364364363 slika a sta mislis moze li on procjeniti to kada vidi smo jednom i to uzivo? Jedino da ima oko sokolovo, ovim ljudskim je tesko, ovo je bila slobodna procjena...Mandrak je napisao/la:Cuj ne procjeniti sa 20 metara![]()
pa šta mu je posao nego da procjeni?? zašta su te sudije placene? a trojica ih
![]()
A sto se tice taktike kod 1-1, i sta bi onda radili? Dosli na Bernabeu i zbili se u sesnaesterac i cekali kontru?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Sta reci ja sam zadovoljan..Mogli smo im strpati 3 komada kad se tekma otvorila ali jbgg..nije Palop, Esteban iz Almerije koji je dijelio vacers dzabe golove na Camp Nou

Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 27 jan 2011, 00:29, ukupno mijenjano 2 puta.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ma šta pricaš to bolan Portillo
Lopta je u golu
evo

Neko od trojice sudija MORA to vidjeti jer mu je to posao...cuj 20 metara, eto ti znaš gdje je on bio...na koncu, koga to zanima gdje se on nalazi on mora vidjeti da je gol ili njegovi pomocnici.
Pusti mi se šuplje price i filozofiranja ŠBB KBB, priznaj ko covjek da je Sevilla strahovito oštećena...pa kud ces gore da te za cist gol zakinu, i to u polufinalu kupa...i još imaš obraza nešto polemisati
ccccc
Lopta je u golu

Neko od trojice sudija MORA to vidjeti jer mu je to posao...cuj 20 metara, eto ti znaš gdje je on bio...na koncu, koga to zanima gdje se on nalazi on mora vidjeti da je gol ili njegovi pomocnici.
Pusti mi se šuplje price i filozofiranja ŠBB KBB, priznaj ko covjek da je Sevilla strahovito oštećena...pa kud ces gore da te za cist gol zakinu, i to u polufinalu kupa...i još imaš obraza nešto polemisati
Onda Arsenal ili slicno zar ne?Posto se ovakva slicna rasprava vodi i na temi Premier liga ili sam te pomjesao sa nekim.Mandrak je napisao/la:Ne.
Zar se niste umorili od raprava
Sad je samo fazon koga sudac vise simpatise u medjusobnim susretima ovih ekipa.
Znam da onaj celavac gotivi vise Barcu od Chelsea ili onaj "coravac" Njemacku od Engleske.Dok je naprimjer slucaj Francuska-Irska dirigovan "odozgo".
Toliko o namjestanjima i navlacenjima...sto si veci jos vise ti "navlace".Sramota.
Iako simpatisem Real mislim da je gol,ne mislim nego se vidi.Nisam bio siguran isprve cak ni nakon replaya ali po ovim slikama se vidi ocigledno.
RIP SALE VILENJAK
Kad za Engleze nije svirao gol u JAR-u onda ni ovo nije gol
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Los_Blanos2
- Kontakt:

Gol nije
Englezi zabiju Njemcima na SP golcinu, Lampard cini mise, a ovdje ovi gmizavci zaskocili oko gola.
Mi smo krivi sto ih nismo dotukli kad se tekma otvorila, jao Ozila pa sta ono bi ljudi moji, pevise sarlantno.
Jos 90 min u Madridu sve je moguce ova Sevilla je prosle godine izbacila Barcu u 1/2..
Lahko je Barci do finala preko magarca estebana i panjeva..
Svaka cast pomocniku, oko sokolovo.
Ehhh ovo je vec nesto drugo
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:

Zao mi navijaca Seville ponadali se pravo prije tekme, a zohari se pokazali na kraju tekme Casillasa gadjaju
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Žao je i meni navijaca Seville, žao mi je što padoh na kladari zbog Fabiana koji ne zna dati gola kako treba iz mrtvog zicera...ali protiv sudija se jednostavno ne može.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- legenda reala
- Kontakt:
Mandrak je napisao/la:Žao je i meni navijaca Seville, žao mi je što padoh na kladari zbog Fabiana koji ne zna dati gola kako treba iz mrtvog zicera...ali protiv sudija se jednostavno ne može.
[youtube][/youtube]
i nakon ovog snimka ,niti se može reći da je go ni da nije (iz nekog ugla kamere jeste iz nekog nije ,tako da ne znam)
ruku na srce teško je bilo ovo i procijeniti ,samo bog zna jeli go (jer ni snimak nije otkrio 100%)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Mandrak je napisao/la:Žao je i meni navijaca Seville, žao mi je što padoh na kladari zbog Fabiana koji ne zna dati gola kako treba iz mrtvog zicera...ali protiv sudija se jednostavno ne može.
[youtube][/youtube]
i nakon ovog snimka ,niti se može reći da je go ni da nije (iz nekog ugla kamere jeste iz nekog nije ,tako da ne znam)
ruku na srce teško je bilo ovo i procijeniti ,samo bog zna jeli go (jer ni snimak nije otkrio 100%)
cist go...jasno ko dan
Los_Blanos2 je napisao/la:Sta reci ja sam zadovoljan..Mogli smo im strpati 3 komada kad se tekma otvorila ali jbgg..nije Palop, Esteban iz Almerije koji je dijelio vacers dzabe golove na Camp Nou![]()
![]()
Nije Esteban Palop ali nije ni Casillas
Najbolji tim ikada - Barcelona fc
Los_Blanos2 je napisao/la:
jesu se izblamirali sa ovim
Zao mi navijaca Seville ponadali se pravo prije tekme, a zohari se pokazali na kraju tekme Casillasa gadjaju
Navijaci su navijaci, ima ih svakakvih u svim klubovima, ali kad su igrači ''žohari'' to je vec nesto drugo, a vasi nemaju premca na celu sa mourinhom...
Najbolji tim ikada - Barcelona fc
Apsolutno se ne moze rec da je neko pokraden, mislim mi nakon vec 18 sati gledanja snimke i slika nismo u stanju da utvrdimo jel gol il ne, kako ce oni u djelicu sekunde.. A po mom misljenju nije go..
Mandrak pogledaj tu svoju sliku i reci jel lopta presla liniju .. Mora citava, donji dio je presao al ona je okrugla i mora citava prec tako da ta kamera ne moze otkrit to..
BTW BIO JE OFFSIDE..
Mandrak pogledaj tu svoju sliku i reci jel lopta presla liniju .. Mora citava, donji dio je presao al ona je okrugla i mora citava prec tako da ta kamera ne moze otkrit to..
BTW BIO JE OFFSIDE..
Bio je offside mozda,al sudija nije svirao,dzabe sada rasprava kad je gol priznat i Real je pobedio.L_blancos je napisao/la:Apsolutno se ne moze rec da je neko pokraden, mislim mi nakon vec 18 sati gledanja snimke i slika nismo u stanju da utvrdimo jel gol il ne, kako ce oni u djelicu sekunde.. A po mom misljenju nije go..
BTW BIO JE OFFSIDE..
MVP - Messi-Villa-Pedro
po meni isto nije go.. na neki nacin mi je drago sto ce real u finale, nije isto finale sa sevillom i el classico 
ser del barça es el millor que hi ha !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.