FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U prvom poluvremenu lose. Ako vec igraju Mustafic i Julardzija, Buljubasic ne moze s njima. Treba dovesti zamjenu za Avramovskog. Ostatak utakmice smo zaigrali bolje.
Protiv Zrinjskog moramo odigrati ozbiljnu utakmicu ukoliko cemo se nadati necemu. To je sada prioritet. Nakon toga pauza, pa da trener odradi kvalitetne pripreme s ekipom.
Protiv Zrinjskog moramo odigrati ozbiljnu utakmicu ukoliko cemo se nadati necemu. To je sada prioritet. Nakon toga pauza, pa da trener odradi kvalitetne pripreme s ekipom.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Renan, Hasić i Buljubašić standardno na visini zadatka. 
"Danas su bili u kadru oni koji su u datom momentu najbolji. Šansu su dobili i mladi igrači".
Iz ovog bi se dalo zaključiti da nas napuštaju Vrančić, Avramovski i Ziljkić. Interesantan period je ispred nas što se tiče pojačanja.

"Danas su bili u kadru oni koji su u datom momentu najbolji. Šansu su dobili i mladi igrači".
Iz ovog bi se dalo zaključiti da nas napuštaju Vrančić, Avramovski i Ziljkić. Interesantan period je ispred nas što se tiče pojačanja.
Kad’ jednom prodje sve...
Istaknuo bih da Rozmanovi potezi su jako profesionalni, da je smirio igrače da ne izgore u želji i to je donijelo na kraju rezultat.
Iz izjava se vidi da je svjestan nedostatka na kojima sam siguran da se već sad radi, a tokom priprema da će se odkloniti.
Pohvalio bih pripremu utakmice u psihičkom smislu, kao i fizičku spremu po jako teškom vremenu. Ta sprema nam je donijela bodove uz smirenost. Fudbal se igra do zadnjeg zvižduka.
Prvo poluvrijeme treba analizirati i vidjeti gdje je škripala.
Puna podrška Rožmanu.
Iz izjava se vidi da je svjestan nedostatka na kojima sam siguran da se već sad radi, a tokom priprema da će se odkloniti.
Pohvalio bih pripremu utakmice u psihičkom smislu, kao i fizičku spremu po jako teškom vremenu. Ta sprema nam je donijela bodove uz smirenost. Fudbal se igra do zadnjeg zvižduka.
Prvo poluvrijeme treba analizirati i vidjeti gdje je škripala.
Puna podrška Rožmanu.
Posljednja pobjeda protiv GOŠK-a na Koševu je ostvarena 2012. godine. Da bi to još bolje shvatili, Emir Hadžić je postigao 3 gola, te je Zoran Belošević dodao još jedan.
Pametnom je i išaret dosta.
Pametnom je i išaret dosta.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Bas tako. Jeste ali do tad ljudi stoje u duplom bloku. Pritisak raste, navijaci kriziraju, igracima potrebna podrska a kako vrijeme odmice od podrske do utega. moramo biti svjesni da vecina ekip protiv nas tako igra, tako da ces leprsavu igru malo morgen tek tako gledati.
Nevjerovatno, lopta veceras kamen zaledjeni.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Puno smo razgovarali s igračima, tu nije bilo taktičkih grešaka, nego pristup. Neću reći grdnu riječ, da smo igrali kao 'p'."
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Bitna je samo pobjeda. Ima puno igrača u ovoj ekipi koji nemaju mjesta u Sarajevu, trebaju 4,5 pojačanja. Rožmanu maksimalna podrška. Uhljupima u ekipi vrata pokazati koji neće da rade.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čestitke svima na pobjedi, vrlo važna 3 boda pred gostovanje Zrinjskom u ponedjeljak!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bravo momcima, bravo HZ, vrijedilo se smrznuti ko picic.
Forumski pitarski put standardno, za vrijeme utakmice vise ih online nego na utakmici, drago mi je sto su se momci pokenjali ustau.

Forumski pitarski put standardno, za vrijeme utakmice vise ih online nego na utakmici, drago mi je sto su se momci pokenjali ustau.

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Sta je ovo tisina?? Kako su komentari krenuli kontam veceras strana 8120.. ha ha
- 1 9 4 6 -
Za koga su ga pitali pa je rekao da ga pratimo, da je zanimljiv igrac ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Od dolaska Rožmana:
Prekriženi/otišli:
Dal Varešanović
Samir Zeljković
Mario Vrančić
Besim Šerbečić
Ivan Borna Jelić Balta
Almedin Ziljkić
Ivan Ikić
Giorgi Guliashvili (posudba)
Kevin Viveros
Došli:
Miomir Đuričković
Ajdin Hasić
Edin Julardžija
Dati čovjeku sad na zimu da utegne ekipu po svojim preferencama i to će mnogo bolje izgledati. Nije jednostavno prekrižiti 9 igrača (izuzetak Giorgi) a dovesti samo 3 da ih zamjene. Da i ja vjerujem da možemo bolje od ovog što prikazuje zadnja 2 mjeseca, sigurno da vjerujem, ali isto tako vjerujem da će šef i sportski direktor odraditi vrhunski prijelazni rok.
Naravno, dobre igrače je lakše dovesti u ljetnom prijelaznom roku, te vjerujem da ćemo tek od Europe vidjeti koliko zapravo Rožman i Ibričić vrijede (vjerujem mnogo), ali isto tako sam siguran da će ovo sve u drugom dijelu sezonu izgledati dosta bolje nego do sad. Za primjer, uzmite fizičku spremu igrača, mogli su odigrati MAKSIMALNO 30 minuta na nivou prije Rožmanovog dolaska.
Opet se ismijah stručnjacima, ne valja ovaj, na valja onaj, treba ovo, treba ono hahahah

Evo današnjeg pobjednika. Bravo majstore!ado-hz je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:54Ko god je doveo Penerandu taj je lud covjek
Ko god je rekao da treba vratiti Anđusica taj je fudbalska neznalica.
Ko god kaze da imamo dobre bekove taj pojma nema o fudbalu.
Mi imamo 3(tri) pravo dobra igraca Renan, Hasic i Buljubasic ostale koje imamo ima svaka ekipa u ovoj kukuruz ligi.
I za kraj Rozman je dobar trener za neki manji klub sa kojim ce da iznenadi na tabeli i bude 3 ili 4.
Covjek ubijedio navijace da je dobro 3-ce mjesto na tabeli.
Savez kaze 2000 danas
BRAVO SARAJ'VO!
Oliveira proradio nakon povrede, Čataković opet gol. Hoćemo li otjerati Čatakovića? Ako se tjera zato što ne postiže golove, hoćemo li ga onda ostaviti zato što je počeo postizati golove?
Oliveira proradio nakon povrede, Čataković opet gol. Hoćemo li otjerati Čatakovića? Ako se tjera zato što ne postiže golove, hoćemo li ga onda ostaviti zato što je počeo postizati golove?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
4.500
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
E hvala Bogu da se i to napokon desilo, ako je onaj standarni psovac prema semaforu ruke im se jos vise pozlatile.HordasOdMalena je napisao/la: ↑09 dec 2023, 18:08Svaka čast momcima na istoku što ušutiše onog papka, nije prošlo 20 minuta, on psuje našim igračima. Nakon toga se lajavac vratio na svoje mjesto. Uvijek par istih pojedinaca psuje.
Roga.![]()
Prvo poluvrijeme bas lose, drugo je procepilo kako treba. Neka je Renan zabio da ga opet krene serija ako Bog da. Treba na zimu sad bar dva beton igraca i golman i neka Rozman prođe pripreme sa ekipom, pa cemo baciti sud.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: EastMadness, hazarder, johntravolta123, kogmagie46, mnon46, UltraSa46 i 72 gosta.