FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 25 jun 2015, 23:36

Prava fina mubareć-noć uoči petka:Ikande,Stepanov,ukidanje stanovanja u Lukavici... I sto je najbolje u svemu vjerovatno slijedi jos pozitivnih vijesti narednih dana ili sati :)

mohz87
Kontakt:

Post Postao/la mohz87 » 25 jun 2015, 23:36

Vele pazi šta želiš možda ti se ostvari... Ja poželi stopera da je ko stepanov...a ibrak dovede stepanova lično...da se nije zaposlio na ispuni mi želju? :D

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 25 jun 2015, 23:37

BosnianKingdom je napisao/la:Kovačeviću je istekao ugovor,ali je još u klubu tako da..
koliko znam on je amaterske ugovore imao i negdje sam procitao da ima jos jednu godinu tj jos jedan takav ugovor da odradi posto se oni potpisuju po godinu dana
Pyro is not a crime !

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 jun 2015, 23:38

mohz87 je napisao/la:Vele pazi šta želiš možda ti se ostvari... Ja poželi stopera da je ko stepanov...a ibrak dovede stepanova lično...da se nije zaposlio na ispuni mi želju? :D
De zazeli ostanak Delaca :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 jun 2015, 23:38

FrancescoTotti je napisao/la:Hilmo brat od preksinoć uči dove moli se Bogu za stopera, možda mu još niko nije javio :mrgreen:
@Hilmo javi seeeeeeeee :bow: :kralj:
Ja koliko znam još nikakav stoper nije potpisao, nigdje ne piše SLUŽBENO :mrgreen: :mrgreen:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 jun 2015, 23:39

BosnianKingdom je napisao/la:Kovačeviću je istekao ugovor,ali je još u klubu tako da..
Da mu je za jednu godinu produzit. Moze bit povreda i svega a mozda i proigra momak.Mlad je a nije skup sigurno :hmmmmm: :hmmmmm:
Bolje mu je biti na klupi u Sarajevu nego starter u skoro svim drugim klubovima :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2015, 23:39

Head je napisao/la:Ja sam u ovoj fazi braco.

slika
:rol: :rol:

@AJAX :salut:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

mohz87
Kontakt:

Post Postao/la mohz87 » 25 jun 2015, 23:41

ElCartel11 je napisao/la:
mohz87 je napisao/la:Vele pazi šta želiš možda ti se ostvari... Ja poželi stopera da je ko stepanov...a ibrak dovede stepanova lično...da se nije zaposlio na ispuni mi želju? :D
De zazeli ostanak Delaca :mrgreen:
Vjeruj da tespiham na dnevnoj bazi...da mi familija bude zdravo i da Delač ostane...strašan momak..i golman i čovjek...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 jun 2015, 23:42

Upravo procitah na klix-u vrlo dobru analizu Lecha,poljske lige i nase utakmice sa njima os strane Dragana Okuke
Dragan Okuka za Klix.ba analizirao Lech: Sarajevo se nema čega plašiti
http://www.klix.ba/clanak/150625068

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2015, 23:42

Gledaj ovog hilme pa taj bi drogiranu Tinu Katanic odvez'o kuci rek'o bi joj ne diram te dok ne dodjes sebi :stop: :tralala:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 jun 2015, 23:43

Sabinho je napisao/la:Gledaj ovog hilme pa taj bi drogiranu Tinu Katanic odvez'o kuci rek'o bi joj ne diram te dok ne dodjes sebi :stop: :tralala:
:lol: :lol:

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 25 jun 2015, 23:47

amstaff je napisao/la:Kad svi imaju dojave moram i ja jednu da podijelim...

Sutra nam stiže 26 igrača uključujući Ronaldinha, Setpanova, Stevanovića, Huseinovića, Vukčevića, pominje se čak i Emil Haskey, a vjerovatno da se i Roy Keane vraća fudbalu i da će zauzeti tu poziciju zadnjeg veznog. Ibraković je vrlo blizu da dovede i Rivalda u Sarajevo. S obzirom da će Ronaldinho potpisati, a i Rivalndo je blizu, oni insistiraju da Sarajevo angažuje još i njihovog druga iz reprezentacije Denislona koji je već pomalo i zaboravljen. Naravno ako ovo sa Delačem ne uspije vjerovatno nam dolazi Asmir Begović na posudbu koji bi ipak radije branio u Sarajevu nego sjedio na klupi u Celziju.
Ibraković čak pregovara sa Gallianiem kako bi ga ovaj zamijenio na poziciji sportskog direktora. Ibraković je nezadovoljan svojim radom i on želi da smijeni sam sebe.
Prema nekim informacijama blizu smo dovođenja i Marca Materazzia jer on nije zadovoljan angažmanom trener/igrač u Indijskom Chennaiyinu. Ako dođe Galliani na mjesto sportskog direktora on će insistirati na dovođenju Bonere i Zaccarda i to na 36 jednakih mjesečnih rata + dovest će još nekoliko proslavljenih iskusnih igrača džaba.

Braćo samo se strpite do sutra i sve će biti mnogo jasnije!
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: ekeke ebvele, ikbeba, olembe...samo pratite

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 jun 2015, 23:50

Sabinho je napisao/la:Gledaj ovog hilme pa taj bi drogiranu Tinu Katanic odvez'o kuci rek'o bi joj ne diram te dok ne dodjes sebi :stop: :tralala:
Ma opasniji je on malo igrac nego sto se misli :P

Inace kako cu ja kao nezaposleni student izdvojiti pare za sve to, liga, kup, Europa... :hmmmmm:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jun 2015, 23:50

Ja dosao tek kuci, palim kompjuter i syebavam se evo! Otresao ga 2 puta, ako dođe jos neko i treci put cu.

PS: Ortone jos ti halalio ono nisam, pa kad bi dosao i Said! :nene:
Bahati, bahati Željkan!
1946

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 25 jun 2015, 23:50

hilmo je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Hilmo brat od preksinoć uči dove moli se Bogu za stopera, možda mu još niko nije javio :mrgreen:
@Hilmo javi seeeeeeeee :bow: :kralj:
Ja koliko znam još nikakav stoper nije potpisao, nigdje ne piše SLUŽBENO :mrgreen: :mrgreen:
U pravu si dosli momci na ekskurziju u Sarajevo, vidjeli da je Papi bilo lijepo pa dosli da vide taj grad. Mozda ostanu do Dininog koncerta :D
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 jun 2015, 23:52

Pa šta treba da je pijanu "diram" pa da se ne sjeća te uživancije. Uostalom ko je ona, jel dobra :mrgreen: :mrgreen:

Sad ozbiljno. Ako se s ovom dvojicom s hajrom završi pozitivno po nas, ja bih ovdje definitivno zatvorio dolaske. Ostaje da se vidi šta je sa Matejom, nadati se da će ostati, a i ako se to ne desi šta se može, hvala mu za sve.

Joj, s ovom Harmonijom :D treba biti oprezan sa očekivanjima, imali smo dvojicu, ustvari jedan je još uvijek tu, koji baš i nisu mnogo pokazali, ali eto možda ovo bude treća sreća.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 25 jun 2015, 23:52

slika

Bukvalno moja reakcija na sve ovo :mrgreen:
slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 25 jun 2015, 23:53

Pišaj po sirotinju :D

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 jun 2015, 23:53

Eno kao ne zna ko je, da ti nisi mozda Jozo moj hilmaga :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

mohz87
Kontakt:

Post Postao/la mohz87 » 25 jun 2015, 23:54

mohz87 je napisao/la:Elem od stopera ja bi volio da ovaj dođe...Sjeo bi na pravo...
http://www.transfermarkt.com/milan-step ... eler/28698
Mor'o sam :rol: : :rol: :rol: :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: admir1946, Amidzaa, MSOZ101 i 86 gostiju.