A sad se spominju neki Porobija,Gracić, Senčo

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pa upravo to i govorim, ko god ce ulagati svoke pare treba ga podrzati, znamo da ovi nisu imali para i da su imali samo opstinu, Gracic je izuzetno jak i ne vidim razlog zasto ne podrzati covjekwobly92 je napisao/la:Daj i faraona ako će ulagati pare u klub...
Gracić od Olimpića odustao poslije toliko vremena, zna li se tačno zašto?
Ni njegovim namjerama nije vjerovati al ne može gore od ovog.
Mene je zacudilo da se Gracic zadrzao dugo u Olimpicu jer je i sam svjestan da ne moze nista pored Zelje i Sarajeva u glavnom gradu, stadion zjapio prazan cak i kad su imali fine igrace i igrali Evropu (jedva 500 ljudi ih pratilo), nema perspektive u Olimpicu i ne moze nikad tu napraviti pare. Za razliku od njih Sloboda ima sve moguce kapacitete, samo je pitanje zna li neko to iskoristiti, ima armiju navijaca i ljudi koji ce sutra napuniti stadion ako to rezultati dozvole, imas grad iza sebe koji koliko-toliko pomogne klubu kroz placanje stadiona, a sad i reprograma (nadamo se), tako da neko s parama moze napraviti nesto vise i ostvariti finu dobit u skorijoj buducnosti. Ali ovdje i Azmir igra ulogu i nije budala da tek tako zaledi svoje pare u Slobodi, ako bi neko dosao i krenuo odakle je on stao.wobly92 je napisao/la:Daj i faraona ako će ulagati pare u klub...
Gracić od Olimpića odustao poslije toliko vremena, zna li se tačno zašto?
Ni njegovim namjerama nije vjerovati al ne može gore od ovog.
Bjeri ba kakav Gracic.Hitman22 je napisao/la:Pustio bombu Probisvjet dimnu
Evo blizi se nova godina idu pisma sa željama djeda mrazu pa na vrijeme da to odradimo. Ti si se izjasnio za Nijaza Grazza.Probisvjet je napisao/la:Bjeri ba kakav Gracic.Hitman22 je napisao/la:Pustio bombu Probisvjet dimnuHusic nam dolazi. Jbt sjecam se kada Azmir dodje i donese 60.000KM u kesu u blagajnu, kada smo se raspadali.
Vracaj se Azmire bolan i trazi nacin kako da funkcionisemo.
Kako sam cuo maloprije nisi daleko od istine. Cekaju valjda Azmira da vide ima li sta od njega.solinas je napisao/la:Pa hajde da bacim i ja jednu bombu kada se gadjamo napamet bez dokaza.
Ja cuo odgodili skupstinu zbog Husica ka'e nemoze prije iz cemerike, pa posle nove godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.