FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

T-MAC
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la T-MAC » 22 dec 2010, 19:37

nije neki igraci....vec bi svi popadali kao pokoseni...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 22 dec 2010, 19:54

DAVID VILLA 7' je napisao/la:Pazite ovo,dokaz da messi u vise slucajeva izbjegava faul dok bi neki igraci rado pali.
[youtube][/youtube]
Nije k'o maneken (Cristiano Ronaldo). ;)
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 dec 2010, 09:40

Najjača scena protiv Seville, kad ga onaj lik (nezz koji je igrač tačno) sa ledja "čupa" :lol:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 dec 2010, 09:47

[youtube][/youtube]

Messi, Messi, Messi, Messi, Messi, Messi, ,Messi ..., Messi :!:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 dec 2010, 09:50

Elegant je napisao/la:[youtube][/youtube]

Messi, Messi, Messi, Messi, Messi, Messi, ,Messi ..., Messi :!:
hahaha kakav ti Marjan :mrgreen:

P.S. a.k.a Maradona 8-)

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 23 dec 2010, 11:57

[youtube][/youtube]

Inace,danas ce Afellay imati medicinski pregled,a sutra ce biti predstavljen navijacima.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 dec 2010, 14:54

Afellay stigao na potpisivanje ugovora.

slika

slika

WeLcome! ;)

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 23 dec 2010, 15:18

Ibrahim je strasan igrac,njega sam odavno htio vidjeti u Bayernu,kako god,cestitke na odlicnom pojacanju... ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 dec 2010, 15:21

Dosadašnji član PSV-a Ibrahim Afellay je danas stigao u Barcelonu na finaliziranje detalja oko potpisa ugovora sa Barcelonom.

U 11:50 Afellay je doputovao sa svojim agentom u zračnu luku El Prat, a zatim se autobusom uputio ka Camp Nou, stadionu na kojom dosad nije igrao. Naravno da Afellay nije krio svoje oduševljenje.

Dočekali su ga nekoliko navijača Barcelone koji su željeli autogram te fotografiranje sa njim, a tu su bili i sportski direktor Andoni Zubizarreta te čovjek iz Odbora kluba Raul Sanllehi. Nakon standardnog poziranja ispred Barcinog grba, uslijedila je kratka izjava za Barca TV.

U toku dana se očekuje da Afellay obavi liječnički pregled, te će, ako ne bude neočekivanih problema, potpisati ugovor sa Barcelonom sutra u 11:30.

slika

:)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 dec 2010, 15:35

dobar posao, sto neko rece, "apsolute steal" , 3 miliona za Afelaya ako je istina, mogli ste ga i dzaba dovest :mrgreen: , sjajan posao
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 23 dec 2010, 15:42

Potvrdjeno, Afellay #20!
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 23 dec 2010, 15:44

JuveSissoko je napisao/la:dobar posao, sto neko rece, "apsolute steal" , 3 miliona za Afelaya ako je istina, mogli ste ga i dzaba dovest :mrgreen: , sjajan posao
Istina, 3 miliona je placen...isticao mu je ugovor pa je uprava PSV išla jedinom logikom "bolje išta nego ništa,daj šta daš" :mrgreen: iako mu je tržišna vrijednost 10 miliona eura... a njemu i njegovom menageru se išlo u Barsu koja je pokazala interesovanje....sad je na njemu da se dokaže i nametne.

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 23 dec 2010, 15:49

hoce li neko od vas u split?sad ce to jos malo :D
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 dec 2010, 16:31

Još malo o Ibri :)

Afellay: "Ovo je ostvarenje sna"

Holadnski igrač, Ibrahim Afellay koji je danas stigao u Barcelonu da zaključi ugovor sa Barçom, priznao je da se osjeća jako sretnim što je došao u najbolji klub na svijetu.

Samo što je iz Holandije stigao u Barcelonu, u 11:50 sati, dovezao se do Camp Nou stadiona da potpiše ugovor i napokon postane dijelom Barçe. Nakon poziranja za tradicionalnu fotografiju ispred grba kluba, Afellay je sa svijetom podijelio i svoje prve utiske. Evo jedne od njegovih izjava:

- Biti ovdje je nešto jako posebno, mnogo sam sretan.

Uživanje u trenutku

Na pitanje kako doživljava svoj prvi dan u Barceloni, odgovorio je:

- Malo sam nervozan, ali to je normalno, ipak sam u najboljem klubu na svijetu. Impresivni su. Zato i uživam u ovom trenutku.

Šta Barça predstavlja za njega

Ovaj igrač od 24 godine priznao da je trenutno još uvijek pod utiskom.

- Još uvijek nisam sasvim svjestan toga što sam postigao. Tek sam stigao, ovo mi je prvi dan u ovom gradu, ali sumnjam da će me to još dugo držati, uskoro ću doći sebi – rekao je.

Ostvarenje velikog sna

Ali, jedne stvari je vjerovatno svjestan. Ovaj holandski veznjak sigurno može pretpostaviti šta znači biti pod dirigentskom palicom trenera kakav je Pep Guardiola.

- Ovo je ostvarenje velikog sna. Svaki igrač sanja da igra u Barçi. Kada biste bilo kojeg na svijetu igrača pitali, rekao bi vam da želi igrati ovdje, jer se tu igra najbolji fudbal – njegov je zaključak.

5-0

Takođe je rekao da je gledao utakmicu Barça-Real Madrid u kojoj je rezultat bio 5-0. Očito ni on nije ostao ravnodušan na igru njegove nove ekipe. Izjavio je sljedeće:

- Mnogo sam uživao u toj utakmici, kao i ostatak svijeta.

[youtube][/youtube]

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 23 dec 2010, 17:30

Afellay: "Svaki igrač sanja dolazak u Barcelonu"

Holandski nogometaš Ibrahim Afellay, danas je stigao u Barcelonu kako bi finalizirao pregovore na Barcelonom. Izjavio je kako je oduševljen, ali ipak i malo nervozan...

Po dolasku u Barcelonu iz Holandije u 11:50 h, otišao je do Nou Campa kako bi potpisao ugovor sa Barcelonom. Nakon slikanja pored grba kluba, dao je jedan kratki intervju za " Barca TV ".
" Vrlo je lijepo biti ovdje i jako sam sretan ", rekao je.

Na pitanje novinara o svom prvom danu u Barceloni Afellay je rekao : " Ja sam malo nervozan, ali to je normalno, jer sam došao u najbolji klub na svijetu ".

Afellay zna koliko je važno da se pridružio Pepovoj ekipi. " Svaki igrač sanja dolazak u Barcelonu. Pitajte bilo kojeg igrača i svaki će odgovoriti da bi želio obući dres Barcelone, jer je to klub koji igra najljepši nogomet na svijetu ".

Danas je potvrđeno da će Afellya u Barceloni nositi broj 20.
slika
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 dec 2010, 17:41

Nije mu ni loše trenutno :)

koja uživancija, mogu mislit tj. nemogu 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 dec 2010, 18:30

Ja sam malo u nedelju bacio pogled na mec PSV-Roda,istina samo drugo poluvreme.Afellay je izasao iz igre,verovatno ga je namerno Rutten izveo da bi dobio ovacije,to je bio pravi oprostaj od kluba,emocionalan pozdrav sa svim igracima.Ali ono najbitnije je bilo na kraju tekme kada se pozdravio sa publikom putem razglasa,tada se tek videlo kako su neki u publici plakali za njim,sto dokazuje kakav je trag ostavio na Phillips stadionu.

Barca je uradila odlican potez njegovim dovodjenjem za ovako malu cenu,ako je istina da je placen samo 3 milke,jer njegova realna cena bi bila nekih 10-ak miliona ali istek ugovora je uticao na ovu mizernu sumu novca za pokretacku snagu PSV-a.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 23 dec 2010, 19:50

FC BARCELONA "More than a club"

Humanitarnoj fondaciji Johana Cruyffa FC Barcelona tokom cijele godine nije uplatila 100.000 eura, na koliko je obavezuje potpisani ugovor.

Objavio je to sam legendarni holandski fudbaler i trener, danas selektor reprezentacije Katalonije, u razgovoru za Radio Catalunyu.

„Brine me što moja fodnacija ima potpisan ugovor s klubom, a koji svejedno u klubu odbijaju platiti. Zovemo ih svake sedmice, ali nas ignorišu“, rekao je Cruyff dodavši:

„Imamo važeći ugovor kojim se Barcelona obavezala uplatiti svake godine 100.000 eura. Sjećam se toga dobro jer sam ga i sam potpisao. Novac nije za mene, nego je za djecu. Također je i ovjeren.“

Istom je prilikom izrazio veliko žaljenje što se situacija, po njegovom mišljenju nepotrebno, zakomplikovala.

„Pozivam predsjednika Sandra Rosella da se ponaša kao gospodin, te da se odgovorno odnosi prema obavezama svog prethodnika. Najmanje što može učiniti jest pozvati me da sjednemo i riješimo problem“, kaže Cruyff.

Na upit novinara Marce zašto oklijevaju s isplatom iz katalonskog su kluba poručili da će do kraja godine proučiti ugovor, te podmiriti obvezu ukoliko je to neophodno.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 23 dec 2010, 21:21

Iako je svega četiri mjeseca u Barceloni, možda je malo i teško za povjerovati da bi Mascherano mogao da uskoro napusti klub. Kako god bilo, engleski mediji danas pišu kako je londonski Arsenal zainteresovan za dovođenje ovog Argentinca.

Kako piše caughtoffside.com Wenger je spreman platiti 22 miliona eura za El Jefecita. Misle kako ja ovaj transfer moguć samim tim što Mascherano i ne dobija puno prilika da zaigra. Dosada je zaigrao u samo pet utakmica kao starter u ligi.

Treba sačekati i vidjeti da li će biti zvanične ponude, ali sve za sada izgleda kao još jedna od glasina koje se uveliko pojavljuju po medijima.

E ovo bi sjajno da se obistini
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 23 dec 2010, 21:24

Romariooo je napisao/la: E ovo bi sjajno da se obistini
Kako za koga, za Arsenal bi ovo bilo tragično, ali hvala Bogu pa nikada neće doći do ovoga.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.