Bit će zeznuto sa Gombosom, udara dosta jače od Damira, od njega će sve zavisiti...
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Navijamo za Gonza, on je bolja opcija 
Bit će zeznuto sa Gombosom, udara dosta jače od Damira, od njega će sve zavisiti...
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Zanimljivo Gombos prosle sedmice izgubio od Fucsevicsa 2-6;4-6..ima Dzumi dobru sansu za finale.
Ipak Gomboš. Dobro je igrao večeras, maksimalno je agresivan, ali vidjeli smo da ga ta agresivna igra zna voditi iz greške u grešku, što Gonzo nije iskoristio. Damir mora odigrati mnogo bolje nego ovih dana, greške mora svesti na minimum, jer ovaj udara kao lud i ako ga krene, neće se tu Damir ništa pitati.
Igrali su dva puta do sada, oba puta je slavio naš teniser.
22/2012 CH Bosnia & Herzegovina F5 (BIH) Clay Damir Dzumhur Norbert Gombos 6-3 7-6(3)
25/2011 CH Serbia F2 (SRB) Clay Damir Dzumhur Norbert Gombos 4-6 6-1 6-1
Termin je malo nezgodan, ali biće pune tribine, tako da je to možda i bolje za Damira.

Igrali su dva puta do sada, oba puta je slavio naš teniser.
22/2012 CH Bosnia & Herzegovina F5 (BIH) Clay Damir Dzumhur Norbert Gombos 6-3 7-6(3)
25/2011 CH Serbia F2 (SRB) Clay Damir Dzumhur Norbert Gombos 4-6 6-1 6-1
Termin je malo nezgodan, ali biće pune tribine, tako da je to možda i bolje za Damira.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Fkt svaka čast ljudima koji gledaju ovdje turnir, nije to tako česta pojava na challengerima
Usudio bih se reći da će sutra biti teži meč nego u eventualnom finalu ovdje, nije loš Gombos uopšte...a u dobroj je formi...3 finala challengera poslije RGa u kojima je dobio par odličnih igrača...
Usudio bih se reći da će sutra biti teži meč nego u eventualnom finalu ovdje, nije loš Gombos uopšte...a u dobroj je formi...3 finala challengera poslije RGa u kojima je dobio par odličnih igrača...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ipak Gombos. Navijali smo za njega. Gledao sam malo meč, može Damir sa ovim igrat. Idemo u finale po titulu. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Danas nisam gledo Damirov meč, al vidim po vama da toliko i nije bilo loše. Koliko ste me obradovali sa onim glavnim ždrijebom za US
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Po BET365, Damir je blagi favorit,

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir u 1. kolu challengera u Poznanu ide na Alunda. U 1/4 ide na, navjerovatnije Goffina.
Tomo igra kvale challengera u Recenati, Guzzini challenger
1. je nosical i slobodan je u prvom kolu, u 2. kolu ide na Mottia. A u 3. kolu navjerovatnije ide na Vergera.
Tomo igra kvale challengera u Recenati, Guzzini challenger
1. je nosical i slobodan je u prvom kolu, u 2. kolu ide na Mottia. A u 3. kolu navjerovatnije ide na Vergera.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ako ovo osvoji, ispada on u prvom kolu Poznana u svom prepoznatljivom stilu 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bgm ovi jos ne pocinju a i ne planiraju u skorije vrijeme
Jbg, Haider-Maurer i Martin su tek počeli, neće Damir prije 22:30...mirzatele je napisao/la:Bgm ovi jos ne pocinju a i ne planiraju u skorije vrijeme
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma na njih sam i mislio..Evo poceli su 3:1 za Martina..Moglo bi ovo u 3 setaVirtu4l je napisao/la:Jbg, Haider-Maurer i Martin su tek počeli, neće Damir prije 22:30...mirzatele je napisao/la:Bgm ovi jos ne pocinju a i ne planiraju u skorije vrijeme
JEl to kiša padala pa su ovi kasnili ili nešto drugo? 
Finale dubla se odužilo.shminka je napisao/la:JEl to kiša padala pa su ovi kasnili ili nešto drugo?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
baš su glup raspored napravili, trebali su barem sat ranije sve staviti 
Ha(i)jde Maurer jos jedan brzinski set
Ja e, ljudi, zaboravili smo Haasa...on je operisan,,,neće igrati USO 
shminka je napisao/la:Ja e, ljudi, zaboravili smo Haasa...on je operisan,,,neće igrati USO

" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.