Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Goalgetter » 06 jan 2014, 19:31

DM kojeg jos nismo nasli, Medunjanin, Hajrovic, Pjanic, Misimovic, Lulic, Visca.... i da Tin Sven bude ispred njih :?: Nema sanse, za njega nema mjesta. Prije bih Prcica pozvao, koji je kvalitetom bolji od Tina, ali Prcic ne bi dobio ni minute na SP zbog konkurencije od gore navedenih. ;)

Prosjecan igrac, ima tehniku (sto ima masa nasih igraca), ostatak cisti prosjek, ali eto, ima malo Susicevih simpatija, a i naravno, nastupa u velikom Hajduku.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 06 jan 2014, 20:37

Mnogo je više razloga da se Tino nadje na spisku A reprezentacije nego Salatić.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 jan 2014, 20:46

To je taj uzi krug Tin, Hadic, Besic, Prcic, ja licno mislim da nece biti nista od Saletica, Dilaver veze nemam.

Da ne idemo dalje jer ce svejedno biti pozvana 2-3, a nikad zadovoljit epitete pojedinih.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 06 jan 2014, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jan 2014, 20:47

Rockefeller je napisao/la:Mnogo je više razloga da se Tino nadje na spisku A reprezentacije nego Salatić.
Koji su to?
DRUG NEBI TI PUNCA

Batko
Kontakt:

Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Batko » 06 jan 2014, 21:01

Pa nisi čitao PatriJote?

Tino ispunjava Patriotske uslove dok Salatic ne ispunjava...

Nekima su od kvaliteta bitnije neke druge stvari... Misle da najviše vole repku i da je samo njihova a u biti su najveći neprijatelji reprezentacije...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 06 jan 2014, 21:02

Susic,Prcic,Hadzic,Dilaver,Besic ima tu jos igraca da ne nabrajam sviju a ima ih jos su buducnost reprezentacije Miske,Rahimic,pa i Spaha su na zalazku karijere,i trebali bi ovi sto su igrali u kvalifikacijama putovat na SP,i od ovih mladih najbolje bi bilo da ide Besic jer ima iskustva igranja u A reprezentaciji sto ovi nemaju i tu je njegova prednost..A sto se tice Salatica njega ne treba zvat jer je covjek u godinama,prije nije htjeo cut za BiH i sad kad smo na SP on se intresuje,a najvise se intresuje zbog toga da se probije u neku jacu ligu jer bi mu to bila zadnja sansa.A ima tu puno mladih igraca koji mogu igrat u reprezentaciji ali najbolje da se na njih racuna poslije SP.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 06 jan 2014, 21:09

bagrcavi je napisao/la:Koji su to?
-mlad
-Sušić ga poznaje
-ima od koga da uči
-rastao je u standardovoj akademiji

Salatić
-star
-Sušić a i mi ga ne poznajemo
-nema ni od koga da uči, a nema ni vremena
-otišao je na Kipar, u Omoniu, al' se brže vratio nego što je došao

Čujem da je Sanel Jahić potpisao za St. Johnstone iz Škotske, možda njega pozvati. :? Trenutno 23 Škota igraju u engleskom Premiershipu.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 06 jan 2014, 21:16

Rockefeller je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Koji su to?
-mlad
-Sušić ga poznaje
-ima od koga da uči
-rastao je u standardovoj akademiji

Salatić
-star
-Sušić a i mi ga ne poznajemo
-nema ni od koga da uči, a nema ni vremena
-otišao je na Kipar, u Omoniu, al' se brže vratio nego što je došao

Čujem da je Sanel Jahić potpisao za St. Johnstone iz Škotske, možda njega pozvati. :? Trenutno 23 Škota igraju u engleskom Premiershipu.
Potpisao prije dva mjeseca i danas raskinuo ugovor :D

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 06 jan 2014, 21:16

Neprijatelji repke ne znaju ni manipulirati sa faktima... Koliko gluposti u jednom postu..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 jan 2014, 21:20

Rockefeller je napisao/la:Mnogo je više razloga da se Tino nadje na spisku A reprezentacije nego Salatić.
Cekaj da mi vidimo te razloge: Popunjenost pozicije i igracke kvalitete.

To bi trebala biti dva najvaznija razloga za poziv u reprezentaciju bilo kome. Kakav je kvalitet pozvanog i kako smo popunjeni na toj poziciji.

Tino S. Susic

Pozicija mu prepunjena (Medunjanin,Pjanic,Misimovic)
Igracke kvalitete upitne (od juniorske Belgijske reprezentacije i Standarda do propalog Ajduka)

Veroljub Salatic

Pozicija mu zjapi prazna (Zahirovic i Rahimic su propali. Jedan zbog svoje starosti, drugi zbog svoj antitalenta)
Igracke kvalitete dosta dobre (kapiten Grasshopersa, najskuplji igrac, najbolji DM lige)

P.S. Moja opcija na poziciji koja nam najvise skripi je Besic, al ovdje govorimo o situaciji Susic vs Salatic i ne postoji ni jedan razlog da Susic bude pozvan prije njega. Osim ako ne prebrojavamo krvna zrnca, naravno.
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 06 jan 2014, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 06 jan 2014, 21:22

Potpisao prije dva mjeseca i danas raskinuo ugovor :D
Eto vidiš. :lol:

To ja namjerno, jer ono k'o biva iz Švicarske lige se ide u Njemačku. Jes', al' idu ako su kvalitet.
Batko je napisao/la:Neprijatelji repke ne znaju ni manipulirati sa faktima... Koliko gluposti u jednom postu..
Ti Matko buncaš evo već pola sata. Uzmi tablete.

Ja za razliku od tebe bih znao držati kvalitet reprezentacije na dostojnom nivou i ne bih dozvolio da se reprezentacija pretvori u amatersku.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 06 jan 2014, 21:29

Vidim da se cesto spominje Salatic. Zna li neko kakvo je stanje sa njim, da li zeli igrati za nas i ima li sredjene papire? Znam da je momak jedan od najvaznijih igraca Grashopersa i da igra poziciju na kojoj nam skripi, sada je samo pitanje koliko je voljan da igra za nas.

Takodjer smatram da bi Besic na poziciji zadnjeg veznog bio idealan, ali decko mora prvo rjesiti neke stvari sa samim sobom. Uostalom, tu poziciju mogu pokrivati i Salihovic (protiv slabijih reprezentacija), te Kolasinac po potrebi.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 06 jan 2014, 21:29

Mozambik je napisao/la:

To bi trebala biti dva najvaznija razloga za poziv u reprezentaciju bilo kome. Kakav je kvalitet pozvanog i kako smo popunjeni na toj poziciji.

Tino S. Susic

Igracke kvalitete upitne (od juniorske Belgijske reprezentacije i Standarda do propalog Ajduka)

Veroljub Salatic

Pozicija mu zjapi prazna (Zahirovic i Rahimic su propali. Jedan zbog svoje starosti, drugi zbog svoj antitalenta)
Igracke kvalitete dosta dobre (kapiten Grasshopersa, najskuplji igrac, najbolji DM lige)

P.S. Moja opcija na poziciji koja nam najvise skripi je Besic, al ovdje govorimo o situaciji Susic vs Salatic i ne postoji ni jedan razlog da Susic bude pozvan prije njega. Osim ako ne prebrojavamo krvna zrnca, naravno.
Neznam stvarno sto si toliko zapeo na tog Salatica svi mi znamo da je on bolji od Tina,ali nije tu stvar u tome stvar je da on ima 29-30 god a tin 22,i da su se za Salatica i onog gomana Jakupovica iz Hull-a raspitivali ali oni nisu htjeli,i sad kad smo na SP hoce.e u tome je stvar da tom Salaticu nije cilj reprezentacija vec odskocna daska da uspije nesto u karijeri jer je njegovo skoro proslo..i velika bi greska bila kad bi on nekom mladom mladicu uzeo mjesto.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 06 jan 2014, 21:35

Ako bi bio izbor Vero ili Bešić, definitivno bi moj izbor pao na Mumeta.
Što se tiče poređenja igračkih kvaliteta, potrebe jednog, odnosno drugog u smislu Vero / Tinček, smiješno ih je porediti uopšte.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 06 jan 2014, 21:36

Mozambik je napisao/la:

Tino S. Susic

Veroljub Salatic

Ma nisam ni za jednog od njih. Eto čitam neki dan da se za Bešića interesuju nekakvi fini klubovi, ako je to istina onda vjerovatno da bih bio za njega. Dotle nisam ni za jednog.

Nećemo učiniti reprezentacijom privlačnom drugim igračima ako bude otvorena za sve. Mislim da je možemo učiniti privlačnom za ove nadolazeće talente iz ratne generacije samo ako je budemo držali kao elitno društvo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 jan 2014, 21:38

Bihac96 je napisao/la:
Mozambik je napisao/la: Cekaj da mi vidimo te razloge: Popunjenost pozicije i igracke kvalitete.

Tino S. Susic

Veroljub Salatic

Neznam stvarno sto si toliko zapeo na tog Salatica svi mi znamo da je on bolji od Tina,ali nije tu stvar u tome stvar je da on ima 29-30 god a tin 22,i da su se za Salatica i onog gomana Jakupovica iz Hull-a raspitivali ali oni nisu htjeli,i sad kad smo na SP hoce.e u tome je stvar da tom Salaticu nije cilj reprezentacija vec odskocna daska da uspije nesto u karijeri jer je njegovo skoro proslo..i velika bi greska bila kad bi on nekom mladom mladicu uzeo mjesto.
Halo, inzinjeru, vidis li sta sam napisao. Da pojasnim. najbolja opcija je Besic, mlad, dobar igrac, u usponu, poznaje reprezentaciju i reprezentativce, poznaje sekelotora.

Ali ako Besic ne bude pozvan, sto je, nazalost, vrlo vjerovatno, onda je Salatic najbolje rjesenje. Zasto? Zato sto na njegovoj poziciji nemamo ni jednog igraca koji moze igrati u prvih 11. a bez zadnjeg veznog na SP cemo se provesti kao nas istocni nebeski susjedi onomad u Germaniji.
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 06 jan 2014, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 06 jan 2014, 21:38

Salatic prosli mjesec dana napunio 28 godina.
Jeli u fazonu Papeta odkud on iskoci :? pa Avdija iskocio sa 27...
Sva sreca iskoci i Zukanovic sa 26, Mujdza 26 itd...imas ih hrpa Rahimic iskocio sa 30 kad je bio potreban kao da kod nas samo debituju klinci ili oni od 22,23 godine kad moze jedan Michu (28g) za Spaniju da debituje u spicu da se proba ili sta vec kraj hrpe spanjolski napadaca a nama Salatic nije ni potreban imamo penzionera, panjinu iz Bohuma DM ili u vidu da Medunjanina igra DM ono sto ne moze, neka stavi Avdiju na DM ha ya kad se igra strucnjak..

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 jan 2014, 21:47

Rockefeller je napisao/la: Ma nisam ni za jednog od njih. Eto čitam neki dan da se za Bešića interesuju nekakvi fini klubovi, ako je to istina onda vjerovatno da bih bio za njega. Dotle nisam ni za jednog.

Nećemo učiniti reprezentacijom privlačnom drugim igračima ako bude otvorena za sve. Mislim da je možemo učiniti privlačnom za ove nadolazeće talente iz ratne generacije samo ako je budemo držali kao elitno društvo.
To sam i ja napisao. Besic bi trebao da bude prvi izbor. Mlad, kvalitetan, poznaje saigrace, selektora, bio je vec dugo u reprezentaciji

Ali ako Besica ne zovne mi MORAMO naci rjesenje za zadnjeg veznog jer ne mozemo ici samo za Zahirovicem i Rahimicem. Mozemo, ali bi to bilo samoubistvo.

Mene ne interesuje hocel se ko naljutit, hocel Dzeko plakat ako mu ne povedu Ibricica, hocel se Zahirovic, Misimovic ili bilo ko drugi ljutit.

Mene interesuje samo uspjeh reprezentacije na SP, ko je ucestvovao u kvalifikacijama, porljevao krv, i ostala pateticnja s.ranja. Za to me zaboli ****. Samo hocu da moja reprezentacija bude sto bolja.

I za Susica me zaboli **** i za Salatica, i za Besica i za sve ostale. Jedino sto hocu je uspjeh reprezentacije, a to cemo ostvariti ako na SP povedemo najbolje igrace i tacka.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 06 jan 2014, 21:49

Mozambik je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:
Mozambik je napisao/la: Cekaj da mi vidimo te razloge: Popunjenost pozicije i igracke kvalitete.

Tino S. Susic

Veroljub Salatic

Halo, inzinjeru, vidis li sta sam napisao. Da pojasnim. najbolja opcija je Besic, mlad, dobar igrac, u usponu, poznaje reprezentaciju i reprezentativce, poznaje sekelotora.

Ali ako Besic ne bude pozvan, sto je, nazalost, vrlo vjerovatno, onda je Salatic najbolje rjesenje. Zasto? Zato sto na njegovoj poziciji nemamo ni jednog igraca koji moze igrati u prvih 11. a bez zadnjeg veznog na SP cemo se provesti kao nas istocni nebeski susjedi onomad u Germaniji.
pa imas i prije moj post sto sam napisao da je od svih igraca najbolji izbor Besic.A za Salatica govorim 3 put stvar je sto covjek nikad nije htjeo igrat za reprezentaciju ne zbog njegovih godina godine spominjem zbog toga sto mu je ovo zadnja prilika karijere da ostvvari neki znacajan transfer,i taj covjek ne moze igrat srcem za reprez...a ovaj sto spominje Rahimica,Avdiju i ostale sto su sa 26,27,28,29 itd debitovali za reprezentaciju,stvar je u tome sto su oni kad i Michu proigrali kasnije,ali Salatic je bio potencijal i nudjena mu je prije par godina reprezentacija naravno on nije htjeo da cuje..

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 06 jan 2014, 21:53

S obzirom da nam nije kvalitet na prvom mjestu, nego patriotizam. Predlazem da Pape na naredno okupljanje repke pozove najvece patriote koje je ova zemlja ikad imala! A to su: Harishp, Elegant, Calcio, Henderson, Emir79...
Koji ce nam kur.ac i Hajrovic i Begovic i Medunjanin i Mujdza i...
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, HariTz, torbica i 50 gostiju.