Odmah gledaju jel ovo onaj Mateov sto je otiso kad je imo tri i po mjeseca u bijeli svijet pa se sad vratio
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa normalno da se ne smije u Sirokom otici medju domace navijace, citav grad se medjusobno zna...
Odmah gledaju jel ovo onaj Mateov sto je otiso kad je imo tri i po mjeseca u bijeli svijet pa se sad vratio
-
fcsforever
- Kontakt:
kk siroki inkognito ko hinja plazio po zapadnoj tribini
ali skontacemo te mi po bijelim ćarapicama i crnim sunjalicama
naravnorammstein je napisao/la:pa javi se drugi put kad dodjes na kosevo
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
fcsforever je napisao/la:kk siroki inkognito ko hinja plazio po zapadnoj tribini
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
pa sta se kurcis onda !!!kksiroki je napisao/la:naravnorammstein je napisao/la:pa javi se drugi put kad dodjes na kosevo
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Knjižicu u ruke i doktoru ako te boli neštocollector je napisao/la:pa sta se kurcis onda !!!kksiroki je napisao/la:naravnorammstein je napisao/la:pa javi se drugi put kad dodjes na kosevo
Dole ne da se svi znate, nego vas je vecina familija i rodbina. Vjerovatno ne znate cinjenicu da se do 5.koljena ne treba medjusobno udavati-zeniti. To objasnjava vasu mentalnu ogranicenost i zatucanost.
No dobro, bace Bog, nekada..bilo gdje.
(i ne, ti kao pojedinac, ti si mi nebitan skroz)
No dobro, bace Bog, nekada..bilo gdje.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- dr.van nostrand
- Kontakt:
U posljednjoj utakmici kola, koliko dobro vidjeh, za samo jedno poluvrijeme 1 udarac u okvir gola

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Hvala @admine za otključavanje teme, mnogo se o prošlom i ovom kolu moglo napisati ovdje, međutim neki su svojom dječijom raspravom doveli do ključa. Ali neka to ide njima na čast.
U ova zadnja dva kola je odigrano zaista mnogo derbija, ali zbog nedostatka medijske zastupljenosti nama utakmica recimo Borac - Zrinjski kao da je neka niželigaška (ovdje izdvajam http://www.sportsport.ba" onclick="window.open(this.href);return false;, jer se oni zaista trude i rade dobar posao za naš nogomet) . Pa onda jučerašnja utakmica u Tuzli je najavljivana na sasvim drugi način od onog što je trebalo. U svemu tome su pomogli i navijači Tuzlaka i bez potrebe svojoj ekipi nabili negatvinu atmosferu da oni moraju pobjediti da bi se tobože osvetili Željezničaru na "izbacivanje" njihovog kluba iz lige. U svoj toj negativnoj atmosferi su izgoreli i desilo se što se desilo.
Pored duela Sarajevo - Velež koji međusobno imaju najviše odigranih utakmica, duel između Slobode i Željezničara je duel poznat kroz historiju i trebalo ga je predstaviti kao duel skoro najstarijih klubova u BiH. Neki su nažalost vodu okrenuli ili pokušali okrenuti na svoj mlin i ovaj duel predstavili kao duel neke osvete
Zapamtite, svako odlučuje o svojoj sudbini u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.
U ova zadnja dva kola je odigrano zaista mnogo derbija, ali zbog nedostatka medijske zastupljenosti nama utakmica recimo Borac - Zrinjski kao da je neka niželigaška (ovdje izdvajam http://www.sportsport.ba" onclick="window.open(this.href);return false;, jer se oni zaista trude i rade dobar posao za naš nogomet) . Pa onda jučerašnja utakmica u Tuzli je najavljivana na sasvim drugi način od onog što je trebalo. U svemu tome su pomogli i navijači Tuzlaka i bez potrebe svojoj ekipi nabili negatvinu atmosferu da oni moraju pobjediti da bi se tobože osvetili Željezničaru na "izbacivanje" njihovog kluba iz lige. U svoj toj negativnoj atmosferi su izgoreli i desilo se što se desilo.
Pored duela Sarajevo - Velež koji međusobno imaju najviše odigranih utakmica, duel između Slobode i Željezničara je duel poznat kroz historiju i trebalo ga je predstaviti kao duel skoro najstarijih klubova u BiH. Neki su nažalost vodu okrenuli ili pokušali okrenuti na svoj mlin i ovaj duel predstavili kao duel neke osvete
Zapamtite, svako odlučuje o svojoj sudbini u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.
Jucerasnji incident je u medijima prenesen uvelicano. Od muhe napravili medvjeda,pogotovo avaz. Niko ne prica o kvalitetu utakmica,sad svako svakog moze dobiti. Dok vam je to jedina briga, uvijek cemo biti 101. liga..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Pitao bi admina kad se već nije udostojio odgovoriti na moj upit na mjestu namjenjenom za to kako je moguće da netko ovako vrijedja a da nije sankcioniran i jeli razlog što sam ja iz Širokog a ovaj koji vrijedja sarajlija ( prateći ovaj forum od njegovog osnutka za puno blaže stvari se leti ,letiš čak ako se narugas divovima a sada se toleriraju osobne uvrede na najnižoj razini ) .
AdiFKS je napisao/la:Dole ne da se svi znate, nego vas je vecina familija i rodbina. Vjerovatno ne znate cinjenicu da se do 5.koljena ne treba medjusobno udavati-zeniti. To objasnjava vasu mentalnu ogranicenost i zatucanost.
No dobro, bace Bog, nekada..bilo gdje.![]()
To je jedan od problema kod naših medija, daj nam incident i o tome ćemo pisati, a to da je, lupam, Duljević postigao fantastičan gol to je manje bitno, ili neki drugi igrač ima ih u svakom kolu.Minjore je napisao/la:Jucerasnji incident je u medijima prenesen uvelicano. Od muhe napravili medvjeda,pogotovo avaz. Niko ne prica o kvalitetu utakmica,sad svako svakog moze dobiti. Dok vam je to jedina briga, uvijek cemo biti 101. liga..
Što se tiče tog incidenta u Tuzli niti sam čitao niti ću. Ali koliko sam pročitao na terenu je bilo zanimljivo kao i na Koševu gdje je Olimpic bio veoma blizu izjednačenja nakon što je gubio 3-0.
Baš me interesuje šta li će BHT večeras reći o tome da je Wagner najbolji strijelac u historiji PL. Ovom prilikom je sa momkom trebalo danas napraviti neki interviju, ali poznavajući naše medije daBogda.
Izuzetak ss.ba
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ti baš hoćeš da opet zaključaju ovu temu?Jeste,istina je da u Širokobriješkoj općini imaš 20-ak prezimena i onih koji su iz njih proizašli,činjenica.Nemoj da ti ih nabrajam...kksiroki je napisao/la:Pitao bi admina kad se već nije udostojio odgovoriti na moj upit na mjestu namjenjenom za to kako je moguće da netko ovako vrijedja a da nije sankcioniran i jeli razlog što sam ja iz Širokog a ovaj koji vrijedja sarajlija ( prateći ovaj forum od njegovog osnutka za puno blaže stvari se leti ,letiš čak ako se narugas divovima a sada se toleriraju osobne uvrede na najnižoj razini ) .AdiFKS je napisao/la:Dole ne da se svi znate, nego vas je vecina familija i rodbina. Vjerovatno ne znate cinjenicu da se do 5.koljena ne treba medjusobno udavati-zeniti. To objasnjava vasu mentalnu ogranicenost i zatucanost.
Jeste prekardašio lik sa ovom mentalnom ograničenosti,ali zanemari,puni su forumi provokacija.Ne ovaj,svi.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- bistrikboy
- Kontakt:
Kakav intervju budi sretan ako su snimili gol uopstehilmo je napisao/la: Baš me interesuje šta li će BHT večeras reći o tome da je Wagner najbolji strijelac u historiji PL. Ovom prilikom je sa momkom trebalo danas napraviti neki interviju, ali poznavajući naše medije daBogda.
Izuzetak ss.ba
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sljedeće kolo će nam dati odgovor da li će Široki završiti kao prvi na polusezoni. Wagner prekucao našu ligu kao veteran.
A ti si taj admin ,drago mi je da smo se upoznali .tepsija je napisao/la:Ti baš hoćeš da opet zaključaju ovu temu?Jeste,istina je da u Širokobriješkoj općini imaš 20-ak prezimena i onih koji su iz njih proizašli,činjenica.Nemoj da ti ih nabrajam...kksiroki je napisao/la:Pitao bi admina kad se već nije udostojio odgovoriti na moj upit na mjestu namjenjenom za to kako je moguće da netko ovako vrijedja a da nije sankcioniran i jeli razlog što sam ja iz Širokog a ovaj koji vrijedja sarajlija ( prateći ovaj forum od njegovog osnutka za puno blaže stvari se leti ,letiš čak ako se narugas divovima a sada se toleriraju osobne uvrede na najnižoj razini ) .AdiFKS je napisao/la:Dole ne da se svi znate, nego vas je vecina familija i rodbina. Vjerovatno ne znate cinjenicu da se do 5.koljena ne treba medjusobno udavati-zeniti. To objasnjava vasu mentalnu ogranicenost i zatucanost.
Jeste prekardašio lik sa ovom mentalnom ograničenosti,ali zanemari,puni su forumi provokacija.Ne ovaj,svi.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nećemo trolati,tema je Premier liga BiH-općenito.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Željo se unatoč slabijoj ekipi naspram prošlih sezona odlično drži. Olimpic ne može pobijediti ni Želju, ni Sarajevo, pomalo smiješno.
Široki djeluje prejako, Wagner proživljava drugu mladost,
Široki djeluje prejako, Wagner proživljava drugu mladost,
Jao izvještaja iz Bijeljine!30 sekundi!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.