FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wobly92
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 26 dec 2017, 11:51

Ovaj je uvijek imao prave informacije. Nešto tipa hitmen naš što mu jaran trči oko stadiona i dan danas, ne staje lik...

KA5ane, muštuluk!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 26 dec 2017, 13:48

wobly92 je napisao/la:Ovaj je uvijek imao prave informacije. Nešto tipa hitmen naš što mu jaran trči oko stadiona i dan danas, ne staje lik...

KA5ane, muštuluk!
:urnebes:
Niko, niko, samo Sloboda

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 26 dec 2017, 14:42

wobly92 je napisao/la:Ovaj je uvijek imao prave informacije. Nešto tipa hitmen naš što mu jaran trči oko stadiona i dan danas, ne staje lik...

KA5ane, muštuluk!
Nista se ne trzajte,jaran trci i habera nema nikakvog.
Azmir je istina prije dva dana stigao ali da doceka Novu godinu u svojoj BiH. Spavajte mirno Senco vas motri..... :zzz:
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 26 dec 2017, 15:56

katarakta je napisao/la:

KA5ane, muštuluk!
:urnebes:
Štae
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 26 dec 2017, 15:56

Ma kakav Azmir on da je imao kapaciteta ne bi ni otisao , sve su se stvari sredile sto su ljudi trazili a to je reprogram i da se krene izlaziti iz rupe zvane istok !!! Istina je da ce se Aza sresti sa vlastodrzcima ali zbog drugih stvari :shh: opustite se rata nece biti
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 26 dec 2017, 19:19

Slobodas je napisao/la:Ma kakav Azmir on da je imao kapaciteta ne bi ni otisao , sve su se stvari sredile sto su ljudi trazili a to je reprogram i da se krene izlaziti iz rupe zvane istok !!! Istina je da ce se Aza sresti sa vlastodrzcima ali zbog drugih stvari :shh: opustite se rata nece biti
Imao je kapaciteta nego sto bi on iz svog djepa sredjivao tudji lopovluk . . . Mislim budala jeste ali nije tolika . .

Sresti ce se on zbog sebe a ne zbog kluba. . . Sa klubom je zavrsio .

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 26 dec 2017, 20:33

Tuzlak04 je napisao/la:
Slobodas je napisao/la:Ma kakav Azmir on da je imao kapaciteta ne bi ni otisao , sve su se stvari sredile sto su ljudi trazili a to je reprogram i da se krene izlaziti iz rupe zvane istok !!! Istina je da ce se Aza sresti sa vlastodrzcima ali zbog drugih stvari :shh: opustite se rata nece biti
Imao je kapaciteta nego sto bi on iz svog djepa sredjivao tudji lopovluk . . . Mislim budala jeste ali nije tolika . .

Azmir je prvo trebao potkupiti par osoba ma koliko god oni bili klosari ipak su sirili negativu i radili protiv napretka dovoljno mu je bilo koji paket bambuche i jeger kobasice.
samo Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 dec 2017, 20:40

Tuzlak04 je napisao/la:

Bi li ti zavrsio sa 2.5 ili 3 miliona koja si "ulozio"....
Sumnjam. ..Ceka. ..sta ceka boga pitaj. .
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 dec 2017, 20:47

Suljo rece da ce biti finansijski izvjestaj na skupstini

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 26 dec 2017, 21:05

Chinaglia je napisao/la:Suljo rece da ce biti finansijski izvjestaj na skupstini
Ako bude skupstine
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 dec 2017, 21:23

il su ti "investitori" u Celik tolika suplja i pucaju samo na to da zarade na Bilinom Polju ili su ovi nasi toliko nesposobni u pronalasku istih
u smislu da je Sloboda u milion puta boljoj situaciji nego Celik finansijski, organizaciono, igrackipa cak i rezultatski

i ako takav Celik privuce ulagaca to il nisu cista posla il mi onda ovi nasi stvarno jasni

a znajuci Jasmina sutra bi se rijesio Slobode samo da je ima kome uvaliti, cak i po ovim uslovima 700.000 godisnje + besplatno koristenje stadiona.

izgradnja stadiona je nesto drugo, i ne mogu da vjerujem kako to ljudi ne vide. Nije bitna dinamika, nije bitna cijena, nego ko ce ga graditi i ko ce ugradjivati. To moraju biti "stranacke" firme
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 26 dec 2017, 21:24

klasik je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:Suljo rece da ce biti finansijski izvjestaj na skupstini
Ako bude skupstine
slika
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 dec 2017, 21:28

ultrasstyle_tz je napisao/la:il su ti "investitori" u Celik tolika suplja i pucaju samo na to da zarade na Bilinom Polju ili su ovi nasi toliko nesposobni u pronalasku istih
u smislu da je Sloboda u milion puta boljoj situaciji nego Celik finansijski, organizaciono, igrackipa cak i rezultatski

i ako takav Celik privuce ulagaca to il nisu cista posla il mi onda ovi nasi stvarno jasni

a znajuci Jasmina sutra bi se rijesio Slobode samo da je ima kome uvaliti, cak i po ovim uslovima 700.000 godisnje + besplatno koristenje stadiona.

izgradnja stadiona je nesto drugo, i ne mogu da vjerujem kako to ljudi ne vide. Nije bitna dinamika, nije bitna cijena, nego ko ce ga graditi i ko ce ugradjivati. To moraju biti "stranacke" firme
Cekaj brate,ako Jasmin jedva ceka da se rijesi Slobode,znaci Azmir je problem cijelo vrijeme........znaci njemu treba y.mater......
A ako ti kazes da bi jasmin dao stadion dzaba,sta je onda problem da dadne koncesiju na 40 godina Slobodi,.....ili Azmir hoce samo vlasnistvo Slobodi ili nikako......ne kontam.........u cemu je onda problem........
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 26 dec 2017, 21:45

solinas je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:

Bi li ti zavrsio sa 2.5 ili 3 miliona koja si "ulozio"....
Sumnjam. ..Ceka. ..sta ceka boga pitaj. .
. .nije stvar u tome, nego nešto je i u principu. Može, a neće . . .
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 26 dec 2017, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 dec 2017, 21:45

Ne kontam zasto je zgradonacelniku Jasminu problem dato stadion na koncesiju od cetrdeset godina? Poslije njega ce to neko uraditi, a on ce ostati zapisan i zapamcen kao grobar Slobode. Sta ga boli briga za cetrdeset godina kada nece ni on vise od 10. Bioloski mu je presudjeno.
Yebo ga stadion na kojem se igrao kao malo kada je dosao iz Islamovca.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 26 dec 2017, 21:50

. .ni meni nije jasno sa stadionom. Mogu se ugraditi razne zaštitne klauzule za stadion (ako se nečeg boji) i da se neko ne odnosi prema njemu macehinski, al ovako ga decenijama gledati . . .mislim nisam u toku . . . svasta!!!

. .teško da stadion može opstati i kao gradski. Pogledajte Mejdan. Gradski, a vec se raspada i nije mi poznato kad je zadnje ulaganje bilo (osim onih farbanja i to) . . tesko to moze bez privatluka i bez neke koncesije
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 26 dec 2017, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 dec 2017, 21:51

Probisvjet je napisao/la:Ne kontam zasto je zgradonacelniku Jasminu problem dato stadion na koncesiju od cetrdeset godina? Poslije njega ce to neko uraditi, a on ce ostati zapisan i zapamcen kao grobar Slobode. Sta ga boli briga za cetrdeset godina kada nece ni on vise od 10. Bioloski mu je presudjeno.
Yebo ga stadion na kojem se igrao kao malo kada je dosao iz Islamovca.
posto znas koliko je Faraonu ostalo, da ti nisi Israfil, onaj sto se puhnut u rog

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 dec 2017, 22:22

Vi ko da Faraonove finte od juce pratite....pa neda stadion jer mu jarani dole rade....CINI IM USLUGU....a sto se tice tih nekih stvari tipa"ja najpametniji,ja sve znam,ja Tuzla,nije dobro nauditi Slobodi da bi se naudilo meni" nek neko medicinski potkovan objasni to njegovo stanje svijesti.... siguran sam da ima neka dijagnoza.... covjek vec toliko dugo vlada gradom da je BUKVALNO izgradio feudalno-robovlasnicke odnose i jednostavno ne misli otici dok je ziv
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 26 dec 2017, 22:25

ultrasstyle_tz je napisao/la:il su ti "investitori" u Celik tolika suplja i pucaju samo na to da zarade na Bilinom Polju ili su ovi nasi toliko nesposobni u pronalasku istih

Pa to i jest problem izmedju njega i azmira, utrpo bi on slobodu al bi da ostavi JU da i dalje moze uzimat pare, a ovaj drugi bi da kad izadje u evropu igra u tz da iznajmljuje poslovne prostore u stadionu za sebe (Slobodu)..izmedju ostalog
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 dec 2017, 22:29

ma **** jarane. ja vam rekoh sta je bitno kod stadiona. Bitno je ko ce ga graditi, da Jasmin (tj i ovi oko njega) direktno ucestvuju u tenderskim procedurama, izborima izvodjaca radova itd itd

za njih bi scenario iz najgorih nocnih mora bio kad bi se pojavio neko ko bi rekao "ja cu dzabe napravit stadion Tusanj".

4 i nesto miliona u nezavrsen polufunkcionalan Sjever, gotov dva miliona a Istok nije ni iz zemlje izasao. pa valjda je jasno ko dan

eh to je to @klasik nazire pomalo. Nije ba tu bitna Sloboda, zato i kazem dao bi on Slobodu (ne mozda direktnom politickom rivalu kao sto vidi Azmira, ali bi dao)
samo sto Slobodu kao Slobodu niko nece jer ne vrijedi nista. Nema imovine, nema navijaca, nikakvog kapitala.
a stadion se ne moze dobiti izmedju ostalog jer mora biti JU, i jer vlast (ko god bio na vlasti) mora odredjivati dinamiku gradnje i trosenja para (citaj ugradjivati se).
ja zaista nisam upratio da je ikad poslijeratnoj historiji BiH i jedan nivo vlasti dao dva,tri, pet miliona KM a da on ne odredjuje kome i kako i po kojim uslovima, te koliko moras vratiti nazad
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.