FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

iVar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la iVar » 02 jul 2013, 12:37

Da i mi PESovci doprinesemo malo :mrgreen:

slika
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 02 jul 2013, 13:06

DANAN je napisao/la:
master44 je napisao/la:A mozda je s razlogom utakmica bila iza "zatvorenih vrata" ali eto bitno je kritikovati, trebala je biti uzivo pa da svi sve vidimo. Svaka cast za pobjedu, nadam se da cemo biti jos bolji i uigraniji.
Meni je logičnije da tekma protiv Metalista bude zatvorenog tipa,ako već mora da bude neka.
Prosle godine je Zahovic iz Maribora pratio nas svaki korak, i ono najbitnije sve je covjek je sve vidio na pripremama, sto je kasnije razultat sve pokazao. Ove godine, vidim da je Amar poceo ispravljati greske. Samo tako.... Svaka cast za potez...

Ako nista, nije problem saznati o ekipi, ali neka se zato malo namuce.... ;)

EDIT: Samo da se nadovezem na ove igrace sto Sarajevo (Redzepagic) dovodi.

Kao sto sami znate, kod nas Amar kada dovodi, prvenstveno se gleda da nesto zaradi klub, pa onda igrac i ostali. Kod njih se prvenstveno gleda da Sarajevo bude odskocna daska za mlade igrace. Hoce li on otici za 10.000 ili 50.000 KM nije bitna stvar, vec je bitno samo da ode, pa kasnije gore neka zaraduje. Dakle, Sarajevo nula, menaderi ogroman plus. Tako uopste vam je smjesno o tome rasplavaljati. Imate primjera ove djece bruku, koja hoce vani sto prije, a za to je najbolje rijesenje FK Sarajevo. ;)

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 02 jul 2013, 13:14

DzoleZeljo je napisao/la:
DANAN je napisao/la:
master44 je napisao/la:A mozda je s razlogom utakmica bila iza "zatvorenih vrata" ali eto bitno je kritikovati, trebala je biti uzivo pa da svi sve vidimo. Svaka cast za pobjedu, nadam se da cemo biti jos bolji i uigraniji.
Meni je logičnije da tekma protiv Metalista bude zatvorenog tipa,ako već mora da bude neka.
Prosle godine je Zahovic iz Maribora pratio nas svaki korak, i ono najbitnije sve je covjek je sve vidio na pripremama, sto je kasnije razultat sve pokazao. Ove godine, vidim da je Amar poceo ispravljati greske. Samo tako.... Svaka cast za potez...

Ako nista, nije problem saznati o ekipi, ali neka se zato malo namuce.... ;)
Misliš da je to u pitanju? Ja mislim da je u pitanju bila samo neinformisanost naših... Svi koji žele da "špiuniraju" mogu to uraditi u narednim utakmicama bez ikakvih problema, tako da ta priča da smo se kao "opametili" pada u vodu.
EDIT: Samo da se nadovezem na ove igrace sto Sarajevo (Redzepagic) dovodi.

Kao sto sami znate, kod nas Amar kada dovodi, prvenstveno se gleda da nesto zaradi klub, pa onda igrac i ostali. Kod njih se prvenstveno gleda da Sarajevo bude odskocna daska za mlade igrace. Hoce li on otici za 10.000 ili 50.000 KM nije bitna stvar, vec je bitno samo da ode, pa kasnije gore neka zaraduje. Dakle, Sarajevo nula, menaderi ogroman plus. Tako uopste vam je smjesno o tome rasplavaljati. Imate primjera ove djece bruku, koja hoce vani sto prije, a za to je najbolje rijesenje FK Sarajevo. ;)
+1
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 02 jul 2013, 13:30

@Anonimac - Ne mislim ja da je to direktan uzrok naseg neuspijeha, ali opet smo previse bili otvoreni i dostupni. Tacno je, da ako hoce neko da te spijunira, da ce pronaci nacin, ali opet ako vec trebaju da pronalaze nacin, neka se malo namuce, da ne dobiju sve na tanjiru pripremljeno...

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 02 jul 2013, 13:32

Nije nikakva bomba bila, momak je odradio par treninga ali se nije mogao dogovoriti sa Amarom i to je to, steta svi su mislili da ce potpisati i vjerovatno bi da je Adil otisao, al' ovako ce nam on biti spic...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 02 jul 2013, 13:35

Edin TM87 je napisao/la:Nije nikakva bomba bila, momak je odradio par treninga ali se nije mogao dogovoriti sa Amarom i to je to, steta svi su mislili da ce potpisati i vjerovatno bi da je Adil otisao, al' ovako ce nam on biti spic...
Aha, i sada kada je propalo, opet ti nesto ofirno reci ime... :lol:
FORZA ZELJO

zenica1985
Kontakt:

Post Postao/la zenica1985 » 02 jul 2013, 13:55

Kajkut ili je Puric :lol: :lol: :lol: :lol:
Robijasi 1988

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 02 jul 2013, 13:57

Nece biti pojacanja za ligu prvaka jer ionako ne bi imao pravo nastupa.
Pojacanja ce doci 100% al za evrope nista

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 jul 2013, 13:58

zenica1985 je napisao/la:Kajkut ili je Puric :lol: :lol: :lol: :lol:
Duhovit si.Svaka čast, jesi li razmišljo da se prijaviš na "ja imam talent" ? Sa takvim provalama bi sigurno pobjedio.
DRUG NEBI TI PUNCA

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 02 jul 2013, 13:59

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Nece biti pojacanja za ligu prvaka jer ionako ne bi imao pravo nastupa.
Ti reče da će ove sedmice doći top i bum pojačanje, pa ćemo vidjeti to tvoje imaš fore do subote.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

zenica1985
Kontakt:

Post Postao/la zenica1985 » 02 jul 2013, 14:00

bagrcavi je napisao/la:
Duhovit si.Svaka čast, jesi li razmišljo da se prijaviš na "ja imam talent" ? Sa takvim provalama bi sigurno pobjedio.
da duhovit sam sta cu talenat jesam i skolovani sam od tebe garant ako hoces diplomu
pozdravio te puric i kajkut i kazu volimo vas
Robijasi 1988

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 02 jul 2013, 14:02

zeljooooo je napisao/la:
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Nece biti pojacanja za ligu prvaka jer ionako ne bi imao pravo nastupa.
Ti reče da će ove sedmice doći top i bum pojačanje, pa ćemo vidjeti to tvoje imaš fore do subote.
Drug tek je utorak, nisam ja rekao sada da nece doci samo kazem da nece imati pravo nastupa.
A za pojacanje vidjet ces :?:

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 02 jul 2013, 14:05

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:
zeljooooo je napisao/la:
Drug tek je utorak, nisam ja rekao sada da nece doci samo kazem da nece imati pravo nastupa.
A za pojacanje vidjet ces :?:
Znači možemo ga očekivati da zaigra u trećem pretkolu LP svakako dobro dođe.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 jul 2013, 14:06

zenica1985 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
da duhovit sam sta cu talenat jesam i skolovani sam od tebe garant ako hoces diplomu
pozdravio te puric i kajkut i kazu volimo vas
Drago mi je ako si školovan, ako pomažeš ljudima sa svojim znanjem onoliko koliko ih uveseljavaš svojim provalama ti onda i humanista.Ne moraš mi davati diplomu potpuno ti vjerujem.
Pozdravi i ti njih i reci im da nisam zainteresovan za te gay odnosi, ipak mi se sviđaju žene.
DRUG NEBI TI PUNCA

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 02 jul 2013, 14:10

Neće niko više ljudi dolazit, ovu smijuriju od lige Amar će osvojit i s juniorima, a pare se čuvaju za naredni zimski i ljetni prelazni rok kad će se krenut napucavat ekipa za Ligu prvaka jer vrlo vjerovatno će Željo imat dovoljno velik koeficijent da bude nosilac.....

U ovoj jadnoj ligi u kojoj ti glavni konkurent pusti pet najboljih igrača bez feninga obeštećenja, gdje igraju ekipe čiji navijači do zore slave čevrto mjesto i neizlazak u Evropu, gdje osim u Širokom ekipe dovode neke šatro zvijezde koje ne mogu u Kazahstanu igrat a oni im imaju ugovore na šest mjeseci i mogu otić kad hoće.....u takvoj ligi možeš baš šta hoš, al u Evropi ne možeš prismrdit zato se mora čekat pozicija nosioca i onda eventualno dovest par dobrih igrača, a za sad je dovoljan Amar Osim i 11 čunjeva da osvoji ligu

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 02 jul 2013, 14:13

Kad smo već kod prijateljskih tekmi, koliko vi vjerujete da će se ova tekma sa Kaposvarom odigrati danas? Malo sam sumnjičav po tom pitanju jer se danima govorilo da je ta utakmica 3-ćeg, čak su to i sa officielne stranice najavljivali a pored njih i razni drugi mediji. Zatim su odjednom to promjenili (bez objašnjenja) u jučerašnjem članku.
Prvi članak: "Prvu provjeru Plavi će imati protiv mađarskog Kaposvara 3. jula."
http://fkzeljeznicar.ba/tri-pripremne-u ... hacu/5650/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako je krenulo biće opet kao jučer, ajde Dino (Pekić) daj nam info, samo tebi pjevamo... :lol: jer je on izgleda jedini mjerodavan. :mrgreen:

Možda griješim, ako neko zna nešto više o tome mogao bi nam reći i ukoliko je sati.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 jul 2013, 14:17

Kakva crna "pojačanja" mislim doće neki igrači da se razumijemo ali oni koji su bez kluba znači za džabe.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 02 jul 2013, 14:25

Ma samo nam je jos jedan vezni , tipa Zebe, potreban i to je to. Mozda jedan stoper za klupe...

Zna li neko hoce li Brkovic biti spreman za pocetak sezone ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 02 jul 2013, 14:43

FK Sarajevo: Prvi profesionalni šampion Jugoslavije i prvi bh. prvak

U nedjelju 2. jula 1967. godine, u 18 sati i 45 minuta FK Sarajevo je i zvanično postao šampion Jugoslavije u fudbalu. Tim sa Koševa je tada bio šesti prvak države i prvi u historiji bh. fudbala koji je ponio naslov prvaka bivše zemlje.

Toliko o kvazi portalu Sport C... Oooj Bozee... hahahah :lol: :lol: :lol:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 jul 2013, 14:44

sajo10 je napisao/la:FK Sarajevo: Prvi profesionalni šampion Jugoslavije i prvi bh. prvak

U nedjelju 2. jula 1967. godine, u 18 sati i 45 minuta FK Sarajevo je i zvanično postao šampion Jugoslavije u fudbalu. Tim sa Koševa je tada bio šesti prvak države i prvi u historiji bh. fudbala koji je ponio naslov prvaka bivše zemlje.

Toliko o kvazi portalu Sport C... Oooj Bozee... hahahah :lol: :lol: :lol:
Sta nije tacno?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.