Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Prosle godine je Zahovic iz Maribora pratio nas svaki korak, i ono najbitnije sve je covjek je sve vidio na pripremama, sto je kasnije razultat sve pokazao. Ove godine, vidim da je Amar poceo ispravljati greske. Samo tako.... Svaka cast za potez...DANAN je napisao/la:Meni je logičnije da tekma protiv Metalista bude zatvorenog tipa,ako već mora da bude neka.master44 je napisao/la:A mozda je s razlogom utakmica bila iza "zatvorenih vrata" ali eto bitno je kritikovati, trebala je biti uzivo pa da svi sve vidimo. Svaka cast za pobjedu, nadam se da cemo biti jos bolji i uigraniji.
Misliš da je to u pitanju? Ja mislim da je u pitanju bila samo neinformisanost naših... Svi koji žele da "špiuniraju" mogu to uraditi u narednim utakmicama bez ikakvih problema, tako da ta priča da smo se kao "opametili" pada u vodu.DzoleZeljo je napisao/la:Prosle godine je Zahovic iz Maribora pratio nas svaki korak, i ono najbitnije sve je covjek je sve vidio na pripremama, sto je kasnije razultat sve pokazao. Ove godine, vidim da je Amar poceo ispravljati greske. Samo tako.... Svaka cast za potez...DANAN je napisao/la:Meni je logičnije da tekma protiv Metalista bude zatvorenog tipa,ako već mora da bude neka.master44 je napisao/la:A mozda je s razlogom utakmica bila iza "zatvorenih vrata" ali eto bitno je kritikovati, trebala je biti uzivo pa da svi sve vidimo. Svaka cast za pobjedu, nadam se da cemo biti jos bolji i uigraniji.
Ako nista, nije problem saznati o ekipi, ali neka se zato malo namuce....
+1EDIT: Samo da se nadovezem na ove igrace sto Sarajevo (Redzepagic) dovodi.
Kao sto sami znate, kod nas Amar kada dovodi, prvenstveno se gleda da nesto zaradi klub, pa onda igrac i ostali. Kod njih se prvenstveno gleda da Sarajevo bude odskocna daska za mlade igrace. Hoce li on otici za 10.000 ili 50.000 KM nije bitna stvar, vec je bitno samo da ode, pa kasnije gore neka zaraduje. Dakle, Sarajevo nula, menaderi ogroman plus. Tako uopste vam je smjesno o tome rasplavaljati. Imate primjera ove djece bruku, koja hoce vani sto prije, a za to je najbolje rijesenje FK Sarajevo.
Aha, i sada kada je propalo, opet ti nesto ofirno reci ime...Edin TM87 je napisao/la:Nije nikakva bomba bila, momak je odradio par treninga ali se nije mogao dogovoriti sa Amarom i to je to, steta svi su mislili da ce potpisati i vjerovatno bi da je Adil otisao, al' ovako ce nam on biti spic...
Duhovit si.Svaka čast, jesi li razmišljo da se prijaviš na "ja imam talent" ? Sa takvim provalama bi sigurno pobjedio.zenica1985 je napisao/la:Kajkut ili je Puric![]()
![]()
![]()
Ti reče da će ove sedmice doći top i bum pojačanje, pa ćemo vidjeti to tvoje imaš fore do subote.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Nece biti pojacanja za ligu prvaka jer ionako ne bi imao pravo nastupa.
Pojacanja ce doci 100% al za evrope nista
da duhovit sam sta cu talenat jesam i skolovani sam od tebe garant ako hoces diplomubagrcavi je napisao/la:Duhovit si.Svaka čast, jesi li razmišljo da se prijaviš na "ja imam talent" ? Sa takvim provalama bi sigurno pobjedio.zenica1985 je napisao/la:Kajkut ili je Puric![]()
![]()
![]()
Drug tek je utorak, nisam ja rekao sada da nece doci samo kazem da nece imati pravo nastupa.zeljooooo je napisao/la:Ti reče da će ove sedmice doći top i bum pojačanje, pa ćemo vidjeti to tvoje imaš fore do subote.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Nece biti pojacanja za ligu prvaka jer ionako ne bi imao pravo nastupa.
Znači možemo ga očekivati da zaigra u trećem pretkolu LP svakako dobro dođe.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Drug tek je utorak, nisam ja rekao sada da nece doci samo kazem da nece imati pravo nastupa.zeljooooo je napisao/la:Ti reče da će ove sedmice doći top i bum pojačanje, pa ćemo vidjeti to tvoje imaš fore do subote.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Nece biti pojacanja za ligu prvaka jer ionako ne bi imao pravo nastupa.
A za pojacanje vidjet ces
Drago mi je ako si školovan, ako pomažeš ljudima sa svojim znanjem onoliko koliko ih uveseljavaš svojim provalama ti onda i humanista.Ne moraš mi davati diplomu potpuno ti vjerujem.zenica1985 je napisao/la:da duhovit sam sta cu talenat jesam i skolovani sam od tebe garant ako hoces diplomubagrcavi je napisao/la:Duhovit si.Svaka čast, jesi li razmišljo da se prijaviš na "ja imam talent" ? Sa takvim provalama bi sigurno pobjedio.zenica1985 je napisao/la:Kajkut ili je Puric![]()
![]()
![]()
pozdravio te puric i kajkut i kazu volimo vas
Kako je krenulo biće opet kao jučer, ajde Dino (Pekić) daj nam info, samo tebi pjevamo...Prvi članak: "Prvu provjeru Plavi će imati protiv mađarskog Kaposvara 3. jula."
http://fkzeljeznicar.ba/tri-pripremne-u ... hacu/5650/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakva crna "pojačanja" mislim doće neki igrači da se razumijemo ali oni koji su bez kluba znači za džabe.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Nece biti pojacanja za ligu prvaka jer ionako ne bi imao pravo nastupa.
Sta nije tacno?sajo10 je napisao/la:FK Sarajevo: Prvi profesionalni šampion Jugoslavije i prvi bh. prvak
U nedjelju 2. jula 1967. godine, u 18 sati i 45 minuta FK Sarajevo je i zvanično postao šampion Jugoslavije u fudbalu. Tim sa Koševa je tada bio šesti prvak države i prvi u historiji bh. fudbala koji je ponio naslov prvaka bivše zemlje.
Toliko o kvazi portalu Sport C... Oooj Bozee... hahahah![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.