Lee tesko ciglario ali opet je jedan prosaojopaa7 je napisao/la:E.Kanter 13.5 manje - NOP dobar pod kosem, Kanter mi ne djeluje kao netko tko se moze "tuci" sa Davisom i Cousinsom + imat ce problema u obrani iako ju ni ne igra kako treba.
C.Lee 13.5 više - NOP je dobar pod kosem ali los na pozicijama 1 i 2 i tu primaju jako puno koseva i spadaju medju najlosije ekipe lige po tom pitanju. Lee u dobroj formi, zadnjih 5 biljezi u prosjeku 16.6 poena (18,17,20,16,12)
J.Simmons 14.5 manje - Orlando je kompletan, vratili su se Gordon i Fournier i trebalo bi biti nesto manje suteva za Simmonsa. On je ove zadnje dvije utakmice zabijao 7 i 4 i vjerujem da ni veceras nebi trebao preko ovih 14.
L.James 27.5 više - Veceras mu je rodjendan, ove sezone je vec isao preko ove granice protiv Utah i zabio 29, a mislim da bi Love svakako trebao imati tezi zadatak od Jamesa i ako Cavsi zele pobjedu treba James opet povuci.
T.Evans 22.5 manje - Iako je u odlicnoj formi i uz Gasola glavni igrac Memphisa ja cu ga veceras probati under iz razloga sto se Warriorsima vraca Curry i mogao bi biti BO + vjerujem da ce ga Thompson cuvati koji glasi za dobrog obrambenog.
Da probamo zadnji NBA prije NG