Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Yebemu sve po spisku mu yebem. ...Pi cka arogantna. ...dabogda mu sve propalo za hljeba ne imaotuzlak1987 je napisao/la:Kakvo prskanje.
fuck my life![]()
Ja bi sa 650 000 sastavio ekipu za sredinu tabele PL. Bez problema.tuzlak1987 je napisao/la:Frajer se razbacuje na igrace, meni zao njegovih para.
lahko je sastavljat ekipu za sredinu tabele u ligi gdje igraju ovakvi kao celik, sloboda, gosk, vitezsolinas je napisao/la:Ja bi sa 650 000 sastavio ekipu za sredinu tabele PL. Bez problema.tuzlak1987 je napisao/la:Frajer se razbacuje na igrace, meni zao njegovih para.
ma kakav Ibrahimovic, nema tu igraca, pa ni protiv Slobode nista nije odigrao, dotakao loptu nijetuzlak1987 je napisao/la:Evo Ibrahimovic slobodan, a mi nemamo pravog napadaca. Mlad, ne zeli u Federalnoj da igra, ako su nasi normalni nakon svih ovih raskida ugovora i odlazaka trebali bi da imaju da bar igracu njegovog ranga ponude neki ugovor.
Pa kada spremis uslove mozes se nadati,pa godinu pet nebitno. ovako znamo da trenutno nece niko sigurno. ...Chinaglia je napisao/la:za Slobodu je najbitnije da se statut promjeni, jer to je kljucna stvar za buducnost kluba, a dal bi odmah dosao Husic ili neki drugi investitor, ostao Mujkanovic il dosao neki poslusnik, manje je bitno, odnosno, bitno je, al sigurno ne bitnije od promjene statuta...
naravno, al posto se zakotrljala ova prica o promjeni statuta, vjerujem da ce i biti govora o tome na skupstini, vjerujem i da ce doci do toga, mislim da su svi vidjeli da ovo nigdje ne vodi itd... vise puta sam rekao da je to nesto sto ide u korist Gradu, Faraonu i vjerujem da ce konacno zdrav razum prevladatsolinas je napisao/la:Pa kada spremis uslove mozes se nadati,pa godinu pet nebitno. ovako znamo da trenutno nece niko sigurno. ...Chinaglia je napisao/la:za Slobodu je najbitnije da se statut promjeni, jer to je kljucna stvar za buducnost kluba, a dal bi odmah dosao Husic ili neki drugi investitor, ostao Mujkanovic il dosao neki poslusnik, manje je bitno, odnosno, bitno je, al sigurno ne bitnije od promjene statuta...
Ne može se statut tek tako promijeniti, pogotovo što se ove naše skupštine okupljaju jednom godišnje. Znači, sad kad bi se spomenula priča, išao bi period izrade statuta koji bi trajao minimalno 6 mjeseci, onda opet skupština koja bi poslala isti na doradu. Minimalno jedna godina je potrebna da se to završi kako treba... No, bolje ikad nego nikad.Chinaglia je napisao/la:naravno, al posto se zakotrljala ova prica o promjeni statuta, vjerujem da ce i biti govora o tome na skupstini, vjerujem i da ce doci do toga, mislim da su svi vidjeli da ovo nigdje ne vodi itd... vise puta sam rekao da je to nesto sto ide u korist Gradu, Faraonu i vjerujem da ce konacno zdrav razum prevladatsolinas je napisao/la:Pa kada spremis uslove mozes se nadati,pa godinu pet nebitno. ovako znamo da trenutno nece niko sigurno. ...Chinaglia je napisao/la:za Slobodu je najbitnije da se statut promjeni, jer to je kljucna stvar za buducnost kluba, a dal bi odmah dosao Husic ili neki drugi investitor, ostao Mujkanovic il dosao neki poslusnik, manje je bitno, odnosno, bitno je, al sigurno ne bitnije od promjene statuta...
nesto nisam siguran da je Celiku trebala godina dana da promjeni statut, a mogli smo procitat i da je ovim njihovim investitorima predlozena promjena statuta po uzoru na Sarajevo, a da su oni to odbili jer im nesto ne pase itdDzoniInglis je napisao/la:Ne može se statut tek tako promijeniti, pogotovo što se ove naše skupštine okupljaju jednom godišnje. Znači, sad kad bi se spomenula priča, išao bi period izrade statuta koji bi trajao minimalno 6 mjeseci, onda opet skupština koja bi poslala isti na doradu. Minimalno jedna godina je potrebna da se to završi kako treba... No, bolje ikad nego nikad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.