FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 23 dec 2010, 21:27

Bosco je napisao/la:
Romariooo je napisao/la: E ovo bi sjajno da se obistini
Kako za koga, za Arsenal bi ovo bilo tragično, ali hvala Bogu pa nikada neće doći do ovoga.
Ne znam buraz, vama i treba sigurno jedan ovakav igrac da unese cvrstine, bio bi vam sigurno odlicno pojacanje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 23 dec 2010, 21:30

Romariooo je napisao/la:
Bosco je napisao/la:
Romariooo je napisao/la: E ovo bi sjajno da se obistini
Kako za koga, za Arsenal bi ovo bilo tragično, ali hvala Bogu pa nikada neće doći do ovoga.
Ne znam buraz, vama i treba sigurno jedan ovakav igrac da unese cvrstine, bio bi vam sigurno odlicno pojacanje
Ma kaki, mislim treba, ali Mascherano. Nije to Wengerov tip igrača, previše grubo igra, preskup je, a i već je ovaj rekao da neće dovoditi pojačanja tako da su šanse za ovo minimalne.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 23 dec 2010, 21:33

Romariooo je napisao/la:Iako je svega četiri mjeseca u Barceloni, možda je malo i teško za povjerovati da bi Mascherano mogao da uskoro napusti klub. Kako god bilo, engleski mediji danas pišu kako je londonski Arsenal zainteresovan za dovođenje ovog Argentinca.

Kako piše caughtoffside.com Wenger je spreman platiti 22 miliona eura za El Jefecita. Misle kako ja ovaj transfer moguć samim tim što Mascherano i ne dobija puno prilika da zaigra. Dosada je zaigrao u samo pet utakmica kao starter u ligi.

Treba sačekati i vidjeti da li će biti zvanične ponude, ali sve za sada izgleda kao još jedna od glasina koje se uveliko pojavljuju po medijima.

E ovo bi sjajno da se obistini
Ma ne vjerujem u ovo tek tako...mislim, covjek tek došao nije ni pola godine u klubu, a vec se pominje prodaja :roll:
Pa nisu ga valjda dovodili i toliko placali da bi ga odmah prodavali :?:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 23 dec 2010, 21:34

Tesko da se moze obistiniti, al ko ce ga znati. Vjerujem ja da bi mogao otici, ali u Inter recimo, ne vjerujem da bi se vracao u Englesku
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 23 dec 2010, 21:37

Kolko je placen maskerano ?
Rođen s tobom da budem

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 23 dec 2010, 21:39

Faraon iz Visokog je napisao/la:Kolko je placen maskerano ?
20 miliona dala Barca, liverpool trazio 23. i onda je ta tri miliona razlike nekako sam maskerano izregulisao, samo da prredje, i to je jedan vid hegemonije
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 23 dec 2010, 21:42

I potpisao na 4 godina, 2014 ce mu isteci važeci ugovor...zato mi je nelogicno zašto bi ga prodavali tek tako.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 23 dec 2010, 21:49

Pa moze se desiti, kao i sa Ibrom recimo, moze i Maskerano recimo dobiti ponudi iz nekog drugog kluba s vecom platom i sigurnom minutazom, pa da skonta da mu je bolje ici, Barca ga sigurno ne bi zadrzavala toliko, sve je moguce i nelogicne stvari se mogu desiti u fudbalu. Ne vjerujem samo da bi on isao u englesku kad je ocajnicki htio napustiti otok, ali opet ko ce ga znati.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 23 dec 2010, 21:58

Maskerano je znao ili je barem morao znati da nece u Barci imati onakav status kakav je imao u Liverpoolu, samim tim ni minutažu na terenu...sad je u situaciju da je više na klupi i da se bori za minute u konkurenciji Busquetsa koji je reprezentativac Španije (mada i Keita može igrati na toj poziciji jer je godinama to igrao u Sevilji).
On jest dobar igrac, vrlo borben i koristan, kapiten Argentine i sve to...ali konkurencija mu je prejaka i niko mu ne može garantovati minutažu....isto to sad ocekuje i Afelaya koji bio alfa i omega u PSV, a sad mu se valja nametnuti treneru i izboriti za status u timu.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 dec 2010, 22:03

Mascherano je napustio Liverpool zbog nemogucnosti snalazenja njegove supruge u Engleskoj. Dakle, njegov odlazak u London je i po tom pitanju nemoguc. Da ne govorim o tome sto je u Barcu stigao prije nekoliko mjeseci, te da je tesko povjerovati da ce se Barce odreci jos jednog igraca nakon samo jedne ili pola godine(Chyngrynski i Ibrahimovic). Dakako, dodajmo tome da Wenger vise voli dovoditi anonimuse za saku dolara negoli isprsiti neki veci novac za nesto provjerenije igrace, onda je racunica jasna. Klasicna novinarska patka, a to je nesto cega cemo se nagledati u narednom periodu, posebno kada vidimo da ce u osmini finala igrati Barcelona i Arsenal(hegemonija i dominacija :lol: ).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 dec 2010, 01:06

Mascherano ne ide nigdje,on je znao da ovdje nece imati prvih 11 i to je i sam naglasio pri samom dolasku i nevidim da se buni takvom statusu,a takav igrac kao konkurencija je odlicna stvar imas 2 super dobra zadnja vezna,super stars i jedan i drugi sta vise pozeljeti...a nemoram mu spominjati zenu i sta ona misli o Engleskoj :P

Nego vidim plan prijateljskih utakmica na ljeto i napokon da ce i Barca imati kvalitetne prijateljske,ovo je do sad bilo snju snja te neki Ameri,Kinezi,humanitarci bla bla...sad ce ekipa ucestvovati na Audi kupu u Minhenu,pa onda ide taj Split,pa ide se u Ameriku tamo se igra protiv Mancestera i Milana te protiv Meksicke ekipe Americe
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 24 dec 2010, 01:09

Hajmo i mi organizovat kviz. Ko pobjedi dobije besplatnu ulaznicu za Poljud :D
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 24 dec 2010, 13:50

...ja se nadam da mascherano nece nigdje otici...zao mi je jer ne igra puno,ali to je zato jer ima odlicnu konkurenciju...on je vrlo dobar igrac...protiv bilbaa je bio odlican,puno je trcao,nije imao puno gresaka i stalno je pomagao odbrani... :D

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 24 dec 2010, 14:08

...koji je onaj ibrahimovic coban...izjavio je ako vidi guardiolu van katalonije,bilo gdje u Evropi,da ce ga nokautirati...jeste dobar igrac,ali karakter mu je ravan nuli.... :lol:

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 24 dec 2010, 14:14

enobarca je napisao/la:...ja se nadam da mascherano nece nigdje otici...zao mi je jer ne igra puno,ali to je zato jer ima odlicnu konkurenciju...on je vrlo dobar igrac...protiv bilbaa je bio odlican,puno je trcao,nije imao puno gresaka i stalno je pomagao odbrani... :D
Ma nista od toga mascherano ce ostati 100 %
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 24 dec 2010, 14:16

DAVID VILLA 7' je napisao/la:
enobarca je napisao/la:...ja se nadam da mascherano nece nigdje otici...zao mi je jer ne igra puno,ali to je zato jer ima odlicnu konkurenciju...on je vrlo dobar igrac...protiv bilbaa je bio odlican,puno je trcao,nije imao puno gresaka i stalno je pomagao odbrani... :D
Ma nista od toga mascherano ce ostati 100 %
...nadam se... :P

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 dec 2010, 14:25

[youtube][/youtube]

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 24 dec 2010, 14:31

mandraX je napisao/la:
Elegant je napisao/la:[youtube][/youtube]

Messi, Messi, Messi, Messi, Messi, Messi, ,Messi ..., Messi :!:
hahaha kakav ti Marjan :mrgreen:

P.S. a.k.a Maradona 8-)
kara messi ,kara messi bas kara ovaj messi
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 24 dec 2010, 14:32

slika
slika
slika
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 24 dec 2010, 14:33

mandraX je napisao/la:[youtube][/youtube]
...sta je ovo...gdje su navijaci...pa tribine skoro pa prazne...mislio sam da ce biti malo vise navijaca... :twisted:
Zadnja izmjena: enobarca, dana/u 24 dec 2010, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.