HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Ma tko će to znati, možda na kraju nešto i bude od svega toga.Milićević je mladi hrvatski reprezentativac,i iza sebe ima europsko i svjetsko prvenstvo u ovim uzrastima a to se ipak cijeni.Bekić je odlično odigrao prvi dio jesenske sezone i on po meni ima potencijala ali sve je to neizvjesno.Ja mislim da će sigurno otići a hoće li to biti u italiju i španjolsku ili u neke manje atraktivne lige vidjet će se brzo.bagrcavi je napisao/la:Koliko su realni ti transferi, pogotovo ovaj Bekića?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Kreso se vraca kako neki mediji prenose doduse jucer su pisali d
a ce i Bekic u Getafe!

HSK Zrinjski Mostar.
HŠK Zrinjski: Prva prozivka 13. siječnja
Prva prozivka HŠK Zrinjski za nadolazeću sezonu obavit će se 13. siječnja.
Kako do prvog okupljanja Plemića ima još desetak dana nema sumnje da će do tada puno više znati s kakvim će sastavom trener Karačić krenuti u ostvarenje klupskih ambicija.
Ono što je danas poznato jeste da će klub biti slabiji za Hrvoja Miličevića, i jači za Danijela Stojanovića, dok o ostalim stavirma možemo spekulirati.
Već smo pisali da je moguć odlazak iskusnog Pere Stojkića, a i napadač Amer Bekić ima ponuda iz inozemstva. Ukoliko oni odu na njihova mjesta bi se trebala dovesti pojačanja, a kako su nam više puta iz Uprave naglasili Zrinjski u nastavku sezone želi pojačanja u pravom smislu riječi.
Pred ulaznim vratima u klub su Ivan Mamić i Ivo Zlatić. Posebno interesantan je Ivo Zlatić koji trenutno brani boje HNK Branitelj i koji je ponikao iz omladinske škole Zrinjskog, a pamtimo ga kao jednog od najboljih juniora iz svoje generacije.
Kako naš portal **** saznaje Uprava radi na dovođenju još par kvalitetnih pojačanja, a akcenat je na provjerenom napadaču, i u igri su dva imena koja iz razumljivih razloga još nećemo spominjati.
Prva prozivka HŠK Zrinjski za nadolazeću sezonu obavit će se 13. siječnja.
Kako do prvog okupljanja Plemića ima još desetak dana nema sumnje da će do tada puno više znati s kakvim će sastavom trener Karačić krenuti u ostvarenje klupskih ambicija.
Ono što je danas poznato jeste da će klub biti slabiji za Hrvoja Miličevića, i jači za Danijela Stojanovića, dok o ostalim stavirma možemo spekulirati.
Već smo pisali da je moguć odlazak iskusnog Pere Stojkića, a i napadač Amer Bekić ima ponuda iz inozemstva. Ukoliko oni odu na njihova mjesta bi se trebala dovesti pojačanja, a kako su nam više puta iz Uprave naglasili Zrinjski u nastavku sezone želi pojačanja u pravom smislu riječi.
Pred ulaznim vratima u klub su Ivan Mamić i Ivo Zlatić. Posebno interesantan je Ivo Zlatić koji trenutno brani boje HNK Branitelj i koji je ponikao iz omladinske škole Zrinjskog, a pamtimo ga kao jednog od najboljih juniora iz svoje generacije.
Kako naš portal **** saznaje Uprava radi na dovođenju još par kvalitetnih pojačanja, a akcenat je na provjerenom napadaču, i u igri su dva imena koja iz razumljivih razloga još nećemo spominjati.
Bekić: Istina je, postoji ponuda Getafeasaskograd je napisao/la:Kreso se vraca kako neki mediji prenose doduse jucer su pisali da ce i Bekic u Getafe!
Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i napadač Zrinjskog Amer Bekić na meti je španskog prvoligaša Getafe
U narednim danima Bekić bi trebao put Španije, a kako nam je rekao od potpisa ga dijeli dogovor dvaju klubova i ljekarski pregled.
"Istina je, Getafe je poslao ponudu za mene u Zrinjski i u narednim danima bih trebao otputovati u Španiju na ljekarski pregled ukoliko se dva kluba dogovore oko obeštećenja. Ja se nadam da će se sve dobro završiti," optimističan je Bekić.
Amer Bekić jesenas je odigrao 16 utakmica za Zrinjski i postigao sedam pogodaka uz jednu asistenciju.
To bi bio prvi transfer Zrinjskog u lige petice. Nadam se da je odsteta dobra jer Getafe je solidan klub za Bekica cak bi ja rekao prevelik. Ali ne bunim se
...
Hvala mu na svim golovima. Sretno ti Amere
...

Hvala mu na svim golovima. Sretno ti Amere

RIP CITY!
Navodno ga snimili na utakmici mladih reprezentacija Španjolske i BiH i od tada ga prate.Ako prođe ljekarski i ako Zrinja pristane na odštetu vjerovatno će ga prvo dati na posudbu u drugu španjolsku ligu ili u svoju drugu ekipu koja igra u trećoj španjolskoj ligi.U svakom slučaju hvala mu i svako dobro Ameru a nama što više ovakvih transfera (eventualno)Lillard0 je napisao/la:To bi bio prvi transfer Zrinjskog u lige petice. Nadam se da je odsteta dobra jer Getafe je solidan klub za Bekica cak bi ja rekao prevelik. Ali ne bunim se...
Hvala mu na svim golovima. Sretno ti Amere...

E da je za Amera uzeti barem 100 000 KM!
Djavlu malo!
Inace sve su prilike da su ta dva igraca Kordic i Okic!
Baka dovodi Sefku ,vec je promjenio ime u Mate Okic!
Djavlu malo!
Inace sve su prilike da su ta dva igraca Kordic i Okic!
Baka dovodi Sefku ,vec je promjenio ime u Mate Okic!
HSK Zrinjski Mostar.
koliko je ozbiljno to za okica

-
- Kontakt:
Koja je Zrinjskom najveca fudbalska legenda?
koji je vama najveci uspjeh poslije rata
-
- Kontakt:
Na pitanje se ne odgovara pitanjem. Prvo odgovor pa upitaj ako te nesto interesuje
Leon Buhić 32 utakmice i 4 golalafomamone je napisao/la:Koja je Zrinjskom najveca fudbalska legenda?

Ako vam se vasa kisa i ostali grebatori ja nakačim na temi o vašem klubu tražićete kao i obično sadaku od admina da se dotični ukloni.
Vidim Stojkić najvjerojatnije ostaje,šteta zbog njega ali drago mi je da će ostati kod nas do ljeta.
-
- Kontakt:
Ja bih volio da mi neko odgovori na pitanje, nisam upoznat sa istorijom Zrinjskog pa me zanima koja je najveca igracka legenda tog kluba. Hvala unaprijed
Nesto mi se neda..lafomamone je napisao/la:Ja bih volio da mi neko odgovori na pitanje, nisam upoznat sa istorijom Zrinjskog pa me zanima koja je najveca igracka legenda tog kluba. Hvala unaprijed
RIP CITY!
Konačno jedan dobar i kvalitetan članak o Zrinjskome, naspram šljama od članaka onog kvazi novinara Pandže iz dnevnog lista.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/evropa-p ... aca/121477" onclick="window.open(this.href);return false;
Doveli smo Stojanovića, ostao Pero.
Sad još pričekati šta će biti sa Bekićem.
Ako on ostane,ne treba nam nitko više ako se đurić oporavi kako spada.
Eventualno da imamo nekog da uskoči umjesto Brkovića ako nam se ozlijedi ili bude kartoniran.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/evropa-p ... aca/121477" onclick="window.open(this.href);return false;
Doveli smo Stojanovića, ostao Pero.
Sad još pričekati šta će biti sa Bekićem.
Ako on ostane,ne treba nam nitko više ako se đurić oporavi kako spada.
Eventualno da imamo nekog da uskoči umjesto Brkovića ako nam se ozlijedi ili bude kartoniran.
Ukucaj na transfermarkt i čitaj po redu sve igrače u godinama kad smo osvojili 2 titule i kup i godinama kad igramo u europi..prije rata nismo igrali iz svima poznatih razloga, da ne duljim..pozdrav iz europe.lafomamone je napisao/la:Ja bih volio da mi neko odgovori na pitanje, nisam upoznat sa istorijom Zrinjskog pa me zanima koja je najveca igracka legenda tog kluba. Hvala unaprijed
Legenda zrinjskog je Kresimir Kordic inace ubojica red barbika!
HSK Zrinjski Mostar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.