Očekivanja su kao i od svih drugih da pošteno radi i bori se za dres koji nosi.Od toga ovisi kako će ga navijači i suigrači prihvatiti.Siguran sam da će imati svoju šansu kod Karačića.Kako se snašao na pripremama iskreno ne znam jer i ja znam ono što pročitam te ponekad dobijem par informacija iz prve ruke od nekih poznanika.potencijal je napisao/la:Može li mi neko reći kako se Nikolić snašao na početku i tijekom priprema, i kakva su očekivanja navijača Zrinjskog od ovog nekada prvog strijelaca PL?
Dugopolje 0-0.Ja nešto više volim kad smo loši na pripremama onda u prvenstvu budemo puno bolji.
Kako netko gore napisa za Đurića I meni je prvo upalo u oči da je igrao danas.Velibor je pokazao u prvom djelu da smo najbolje utakmice odigrali dok je on bio zdrav i u formi.
Izgleda da su se Split i Zrinjski dogovorili da Bekić pređe u Split ali on nije pristao na uvjete koje su mu ponudili dalmosi.Prema mojim informacijama iz uprave su također ponudili novi ugovor Bekiću (jer mu ovaj istječe na ljeto) ali su upozorili i njega a to vrijedi i za sve ostale da ako ne produži ugovor neće igrati u proljetnom dijelu prvenstva.Po meni pošteno , Zrinjski vam je omogućio promociju pa onda red je da se i Zrinjskom vrati bar jedna uloženi dio.