Chicago Bulls
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Chicago Bulls
Neka slani, početi će priča da antisemitizam vlada na ovom dijelu foruma.
No, time is money, nisam to ja izjavio.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Evo me u United Centru pocela utakmica Blackhawksi pozz ljudii 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
SaltCityAttack je napisao/la:ovo volim cutiBIHfan je napisao/la:Kad bi Mirotic dosao u Bullse na ljeto, jos produzimo Marca i Nejta (samo radi Salta), potpisemo Korvera i nekog dobro odbranbenog back up centra koji dobro skace i da napadnemo titulu.
Rose, Kirk, Nate, Teague, Marco, Butler, Korver, Deng, Mirotic, Taj, Booz, Noah, back-up centar + pik prve runde. Eto tih 14 igraca, mozda kao 15-tog potpisati Nazra za vet. minimalac za svaki slucaj, treba imati sto vise visokih.
Marcu i Nejtu dadnemo pare od Ripa (tih 5 miliona), nek se obojici plata poveca po 2,5 miliona dolara na 3 sezone, Korver vet. minimum, back-up centar moze na minimalac al tesko je naci takvu budalu, pogotovo jer mi ne smijemo rizikovat ko npr Netsi sa Blatcheom, a mi mozemo sa Odenom necemo nista izgubiti, plus Miroticev rookie ugovor.
Znaci Jerry mora placat luksuznu taksu ako hoce titulu, a ko da gledam nece dat pare ko i inace...ja ga ebem ako mi mozemo naci boljeg treceg PG od njega ..hajde daj ima li koji treci bolji?..s obirom da racunam Hinricha kao drugog jos uvjek i ako je Nate za njega ovu sezonu prekuco jos davno..eh drugo je to sto mi nvijaci ponekad neznamo ni sta zelim u nasim Bullsima..ja kazem on zna srljat i zna usrat to stoji, ali zar nismo dvije godine kukali kako nemamo nikoga da barem hoce srljat ali da pokusa dovesti ekipu do pobjede?.. Ballaneli i Robinson su nas zajedno sa Noahom bezbroj puta vodili do pobjede ove godine i zato svako ova prva dvojica moraju ostati u ovoj ekipi i oni nam trebaju
salt, nadji negdje kako Bullsi igraju sa Kirkom a kako sa Nateom u postavi, bilo je tokom one utakmice protiv Heata... ako
BOOOOOOOOOOOOOZER
I kažu Son-Goku ne postoji
[youtube][/youtube]
I kažu Son-Goku ne postoji
[youtube][/youtube]
Impresivna statistika.Jimmy Butler is averaging 15.5 points, 8.2 rebounds and 1.8 steals over 44.9 minutes in eight starts this season
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Koja igračina
Impresivni su skokovi, sa kojom lahkoćom to radi a Bosh je to lijepo osjetio.
Inače naš Rodman
Impresivni su skokovi, sa kojom lahkoćom to radi a Bosh je to lijepo osjetio.
Inače naš Rodman
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Samo stu Buckets ima i sut. Samo nek nastavi raditi na njemu, i bit ce on odlican suter.
Postovanje treba zaraditi.
[youtube][/youtube]
Čitaj komentare na klip, oplakah
Čitaj komentare na klip, oplakah
Deng i Boozer u odličnoj formi zadnje 3-4 utakmice.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Čovjek ne želi biti amnestiran.
Joj, da hoće Nowitzki iz Mavsa a izjavio bi da će ići ako i dalje bude ovakav haos u Mavsima.
Taj dan kada bi Dirk došao u Bullse ja bi

Joj, da hoće Nowitzki iz Mavsa a izjavio bi da će ići ako i dalje bude ovakav haos u Mavsima.
Taj dan kada bi Dirk došao u Bullse ja bi
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Nije mi jasno. Dovedes ih u bonus, umjesto da ides na faule, na prodore, mi se samo ispucavamo sa poludistance, ali nista ne mozemo pogoditi. Imali 13 razlike i evo sad nereseno. 
kad_kako je napisao/la:Nije mi jasno. Dovedes ih u bonus, umjesto da ides na faule, na prodore, mi se samo ispucavamo sa poludistance, ali nista ne mozemo pogoditi. Imali 13 razlike i evo sad nereseno.
Ne sekiraj se drug. Ionako idemo aBd na Netse, barem se tako nadam. Imati će prednost domaćeg terena no tanki su pravo.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ma kod mene je svaka utakmica kao PO kada gledam Bulls-e. 
Evo sad Kirk, sere, i dva napada nam upropasti. Nije mi ni ovo jasno. Imas 'on fire' Robinsona i Denga, i ti kao PG nadjes da silujes loptu. Razigravaj, to ti je posao.
Evo sad Kirk, sere, i dva napada nam upropasti. Nije mi ni ovo jasno. Imas 'on fire' Robinsona i Denga, i ti kao PG nadjes da silujes loptu. Razigravaj, to ti je posao.
Šta čini Nate 7-7 za tri poena. Ne gledam utakmicu, samo boxscore 
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
ah majko ovo samo nama se moze desiti. 12 razlike 3 i nesto do min kraja, i onda ti ljudi naprave 10:0 i samo sad 2 razlike.
ah sto me ovako isfrustriraju to je nenormalno. imas igru 3-cama. Deng i Nate 5 uzastopnih ubaciti, i onda ostali poceli srati sa prodorima i gubljenjima lopti na sve strane.
ah sto me ovako isfrustriraju to je nenormalno. imas igru 3-cama. Deng i Nate 5 uzastopnih ubaciti, i onda ostali poceli srati sa prodorima i gubljenjima lopti na sve strane.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
E kakvu je zadnju pogodio s istekom napada..Neutral je napisao/la:Šta čini Nate 7-7 za tri poena. Ne gledam utakmicu, samo boxscore
A brate ovog Nowitzkog, što stariji sve bolji. Igračina.
Zamisli:
Rose
Butler
Deng
Nowitzki
Noah
Zamisli:
Rose
Butler
Deng
Nowitzki
Noah
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Gazili bi sve redom.
Plus 3 za nas, napad za Mavse.
Edit: Jao Dirka
Plus 3 za nas, napad za Mavse.
Edit: Jao Dirka
Jbte on. 
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Trenutno korisnika/ca: UmjetnikZijad i 8 gostiju.