AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: AS Roma
Tu je trebao svirati ruku. Nema govora. Al' zato sam i napisao, pravio je greške na obje strane iako ne mnogo kao inače. Generalno sam bio zadovoljan suđenjem.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Kako kuci igramo bolestan fudbal to je strasno 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Eh da ovako igramo na gostujucem terenu.I dalje sve same pobjede na domacem terenu
Kreativac ce citave sezone faliti ali sa ovakvom igrom na domacem terenu trebala bi se izboriti Liga Sampiona.

Kreativac ce citave sezone faliti ali sa ovakvom igrom na domacem terenu trebala bi se izboriti Liga Sampiona.
Evo tek skoro odgledah snimak. Onako, najvaznije je da smo slavili pred pauzu i upisali nova tri boda. Saraf odigrao odlicnu utakmicu i sad u nastavku ga ocekujem u prvoj. Fazio isto odlican, pogrijesio sam u vezi njega. Buon Natale ako neko slavi 

embrace the chaos
Kakav crni Musonda kao zamjena za Salaha, ovi u Romi kao na mrvama da spavaju. Kada god mislim da ne mogu naci nekog levata oni me iznenade 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Pa jel bolje da nam igra Musonda nego mrtvi Iturbe.Salaha ne moze niko zamjeniti al bolje imati Musondu nego Iturbea ako me razumijes.
Spominju se jos El Ghazi i Defrel kao i povratak Pellegrinija.
Od velikih imena nema nista jer ovo je Roma,jer se nema novca i jer se jos mora spiskati 40 miliona za Juana Jesusa,Emersona i ostale vedete
Bez Salaha smo u kurcu i to je to.Nek samo dovedu nekog kreativca samo da ne gledam Juzno Americke prevare.
Spominju se jos El Ghazi i Defrel kao i povratak Pellegrinija.
Od velikih imena nema nista jer ovo je Roma,jer se nema novca i jer se jos mora spiskati 40 miliona za Juana Jesusa,Emersona i ostale vedete

Bez Salaha smo u kurcu i to je to.Nek samo dovedu nekog kreativca samo da ne gledam Juzno Americke prevare.
Ima li iko ziv ili da kljucamo temu ?
Ko sto znate Iturbe je otisao u Torino na posudbu a Falke je sad i definitivno igrac Torina odnosno Rome 2.
Kao zamjena za Salaha spominju se dva imena a to su Musonda i Delofeu.
Jese zeli u Las Palmas tako da od njega nista.
Pao je dogovor sa Badeljom.Ceka se odgovor Fiore.
Man Utd zeli da u svoje redove dovede Manolasa.
Ko sto znate Iturbe je otisao u Torino na posudbu a Falke je sad i definitivno igrac Torina odnosno Rome 2.
Kao zamjena za Salaha spominju se dva imena a to su Musonda i Delofeu.
Jese zeli u Las Palmas tako da od njega nista.
Pao je dogovor sa Badeljom.Ceka se odgovor Fiore.
Man Utd zeli da u svoje redove dovede Manolasa.
-
sta je ovo ba, nema me par sedmica i odma bi kljucali temu 

-
- Kontakt:
Alen Halilovic bi se odlicno uklopio u sastav Rome, i zaista mislim da bi bio odlicno pojacanje.
Sloboda je moja nacija
Eh da nema samo tebe nego nema nikogEvil Genius II je napisao/la:sta je ovo ba, nema me par sedmica i odma bi kljucali temu

Pisem sam ka budala

Tesko bi se igrac kao on uklopio u Italiji jer je slab fizicki a jos nije napredovao ni sekunde zadnje dvije godine mada i ako dodje vise ce pokazat od Iturbea.Sunderland je napisao/la:Alen Halilovic bi se odlicno uklopio u sastav Rome, i zaista mislim da bi bio odlicno pojacanje.
-
- Kontakt:
Tesko bi se igrac kao on uklopio u Italiji jer je slab fizicki a jos nije napredovao ni sekunde zadnje dvije godine mada i ako dodje vise ce pokazat od Iturbea.[/quote]Sunderland je napisao/la:Alen Halilovic bi se odlicno uklopio u sastav Rome, i zaista mislim da bi bio odlicno pojacanje.
On ima ono sto Iturbe nema mozak

Sloboda je moja nacija
Da ne bi on u Interu zavrsio...taman fali jedan Grk da može šamarat mentalne patuljke u ekipi.Manuel je napisao/la:Man Utd zeli da u svoje redove dovede Manolasa.
Uz pravu cijenu se sve moze dogovoritiSiamoNoi je napisao/la:Da ne bi on u Interu zavrsio...taman fali jedan Grk da može šamarat mentalne patuljke u ekipi.Manuel je napisao/la:Man Utd zeli da u svoje redove dovede Manolasa.

35-40m?Manuel je napisao/la:Uz pravu cijenu se sve moze dogovoritiSiamoNoi je napisao/la:Da ne bi on u Interu zavrsio...taman fali jedan Grk da može šamarat mentalne patuljke u ekipi.Manuel je napisao/la:Man Utd zeli da u svoje redove dovede Manolasa.
Nisam ga ove sezone toliko pratio...jel jos uvijek dominira kao i ranije?A tek ulazi u najbolje godine...
-
navodno su odbili ponudu arsenala od 40m pa pretpostavljam da ce pokusati izvuci vise, ali sve su to nagadjanja. takodje, sto se tice potencijalnog transfera u inter nekako sumnjam da ce do istoga doci jer mislim da je njegova iduca destinacija engleska i roma ako je pametna ove glasine bi iskoristila da omasti brk nekom golemom svotom engleskog novca. mada da se ne lazemo - sve je moguceSiamoNoi je napisao/la:35-40m?
Nisam ga ove sezone toliko pratio...jel jos uvijek dominira kao i ranije?A tek ulazi u najbolje godine...

a manolas kao manolas. dominantan je i vjerovatno nas najboli stoper u ovom trenutku (kazem vjerovatno jer fazio igra nenormalno dobro). medjutim, ono sto je ove sezone primjetno jesu te stalne sitne povrede tako da je propustio dosta utakmica i minutaza mu je najniza za ovaj period godine kako je dosao u romu.
woj po statistikama ponajbolji golman lige i prica se o otkupu ugovora na ljeto, a denne nigdjeManuel je napisao/la:Eh da nema samo tebe nego nema nikog![]()
Pisem sam ka budala![]()

Pozdrav od Denne
tu je Denno, samo nema nista na temi pa 
A ozbiljno bice mi mnogo krivo ako ga ne otkupimo, pa strasan je i 15-16m za onakvog golmana je nista. Isto tako nisam za prodaju Manolasa, Radje i ostalih bitnijih clanova ekipe, sve dok nam se ne desi neki blackout.

A ozbiljno bice mi mnogo krivo ako ga ne otkupimo, pa strasan je i 15-16m za onakvog golmana je nista. Isto tako nisam za prodaju Manolasa, Radje i ostalih bitnijih clanova ekipe, sve dok nam se ne desi neki blackout.
embrace the chaos
- BuffonGigi
- Kontakt:
Vas te posudbe zavlace nenormalno kad su pare u pitanju, znam jer se i nama desavalo isto prije 4-5 godina kad nismo imali ovoliku kupovnu moc. Razmisljas o pojacanjima za narednu sezonu, a nisi platio ni ove igrace koje imas.
Po meni Romi nedostaje back up na krilnim pozicijama, na bocnim i bilo kakva alternativa za Dzeku u napadu. Osim toga, mislim da za vasu formaciju treba jos jedan bolji krilni igrac od Perottija i Sharavija, imate Salaha i on je odlican, ali fali jos jedan na drugoj strani.
Po meni Romi nedostaje back up na krilnim pozicijama, na bocnim i bilo kakva alternativa za Dzeku u napadu. Osim toga, mislim da za vasu formaciju treba jos jedan bolji krilni igrac od Perottija i Sharavija, imate Salaha i on je odlican, ali fali jos jedan na drugoj strani.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Cuj odbili ponudu Arsenala od 40 mil. za Manolasa.
Prvo, sumnjam da bi Arsenal toliko ponudio.
Drugo, ne sumnjam vec sam siguran da bi Roma prihvatila taj iznos.
...
Ako sam dobro primjetio, Spalletti je poceo igrati Juventusovu formaciju, nesto kao 352...nazad se osiguraj, a gore sta uradis, a uradit ces nesto u 90'.
Za sada to dobro izgleda defanzivno...do prije par kola je puhalo sa svih strana.
Nadam se pobjedi danas i makar remiju Juventusa.
Ali ne bih se zacudio da Roma kiksa, one timove koje svi veci talijanski klubovi pobijede tu Roma kiksa.
Prvo, sumnjam da bi Arsenal toliko ponudio.
Drugo, ne sumnjam vec sam siguran da bi Roma prihvatila taj iznos.
...
Ako sam dobro primjetio, Spalletti je poceo igrati Juventusovu formaciju, nesto kao 352...nazad se osiguraj, a gore sta uradis, a uradit ces nesto u 90'.
Za sada to dobro izgleda defanzivno...do prije par kola je puhalo sa svih strana.
Nadam se pobjedi danas i makar remiju Juventusa.
Ali ne bih se zacudio da Roma kiksa, one timove koje svi veci talijanski klubovi pobijede tu Roma kiksa.
-
ako laze manolasov agent, lazem i ja: http://www.italianfootballdaily.com/rom ... d-refused/
roma se zbog prodaje pjanica nasla u situaciji gdje si jednostavno nisu mogli prisutiti gubljenje jos jednog bitnog igraca, a tu je i dogovor sa olympiakosom po kojem bi grci dobili pola prihoda ukoliko se igrac proda do kraja augusta 2016 tako da bi u sustini roma dobila samo 20 miliona sto je premalo u odnosu na ono sto mogu izvuci za manolasa na danasnjem trzistu.
sto se tice formacije, komentarisao sam davno o toj promjeni koja defanzivno izgleda odlicno, ali kao sto ti rece gore je to itekako neuigrano i jalovo tako da sam se nadao jednom kreativcu u januaru, no izgleda da od toga barem zasad nema nista. takodje, obzirom na sve povrede, suspenzije i salahov turnir u africi ova formacija je otprilike jedina realna mogucnost u ovom trenutku.
nije to klasicna 3-5-2 poput juventusove nego neka varijacija 3-4-3 ili cak 3-4-2-1 obzirom da radja nije jedan od petorice ili cetvorice u liniji izmedju odbrane i napada, ali ono sto jeste 'juventusovsko' kod spallettija je taj pristup utakmicama gdje vise toliko ne pridodaje vaznost ljepoti igre koliko samom rezultatu, borbi, zalaganju, trci i slicno.
nadam se nastavku dobre serije protiv udinesea.
roma se zbog prodaje pjanica nasla u situaciji gdje si jednostavno nisu mogli prisutiti gubljenje jos jednog bitnog igraca, a tu je i dogovor sa olympiakosom po kojem bi grci dobili pola prihoda ukoliko se igrac proda do kraja augusta 2016 tako da bi u sustini roma dobila samo 20 miliona sto je premalo u odnosu na ono sto mogu izvuci za manolasa na danasnjem trzistu.
sto se tice formacije, komentarisao sam davno o toj promjeni koja defanzivno izgleda odlicno, ali kao sto ti rece gore je to itekako neuigrano i jalovo tako da sam se nadao jednom kreativcu u januaru, no izgleda da od toga barem zasad nema nista. takodje, obzirom na sve povrede, suspenzije i salahov turnir u africi ova formacija je otprilike jedina realna mogucnost u ovom trenutku.
nije to klasicna 3-5-2 poput juventusove nego neka varijacija 3-4-3 ili cak 3-4-2-1 obzirom da radja nije jedan od petorice ili cetvorice u liniji izmedju odbrane i napada, ali ono sto jeste 'juventusovsko' kod spallettija je taj pristup utakmicama gdje vise toliko ne pridodaje vaznost ljepoti igre koliko samom rezultatu, borbi, zalaganju, trci i slicno.
nadam se nastavku dobre serije protiv udinesea.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.