Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
47
24%
Zadovoljan
76
38%
Nemam stav
34
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
28
14%

Ukupno glasova: 199

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la MortemHz » 15 jun 2016, 22:44

pinoglavi je napisao/la:Eno mortema, s 3 cure dosao
:mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jun 2016, 22:46

Rokoko87 je napisao/la:Evo prikazaše Mortema :rol:

Čuj bhfa nema predaje :urnebes:
:opaopa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jun 2016, 22:50

JohnCleese je napisao/la:Hajde Morteme dva puta zagalami "Volim te Bosno!" tik prije himne i prepoznat' cemo te sigurno u tih 50-tak ljudi
Sta mi ovo bacate hejt danas :mrgreen:

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 15 jun 2016, 22:58

MortemHz je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Hajde Morteme dva puta zagalami "Volim te Bosno!" tik prije himne i prepoznat' cemo te sigurno u tih 50-tak ljudi
Sta mi ovo bacate hejt danas :mrgreen:
;) :bih:
Jedino za tebe znamo da si 100% isao od toliko sarajevskih fanatika na forumu
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jun 2016, 23:00

Uletio na temu kontam kakve sad djevojke, sta je bilo, sta sam propustio :mrgreen:

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 15 jun 2016, 23:01

Hvala ti Markoviću za svjetsko, ali hvala ti i što odlaziš. Loše sve, preloše. Treba napraviti dobru rekonstrukciju, ne samo ekipe, ali ne vjerujem nešto tome. Posjeta :roll:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 jun 2016, 23:02

:urnebes: Na upit novinara zasto nema presa poslije utakmice ljudi iz saveza odgovorli da nema zato sto nismo pobjedili hahahahahaja. Jel moguce

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 15 jun 2016, 23:06

"Ovo je jedna od najgorih godina odkad sam u reprezentaciji. Nema finansija, nema podrške od ljudi... Neću pričati svakakve detalje, ali dosegli smo dno dna", dodao je Burić.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 15 jun 2016, 23:13

Realno švedska je velesila za nas da nisu imali zalihe iz prvog meča i vcrs bi nas pregazili al dobro je što uvijek smanje gas kad se odvoje našim igračima svaka čast igrali su kolko su mogli i znali selektori sve najbolje u daljnjem radu bit će to sve kako treba nekad..

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 15 jun 2016, 23:13

Ovcina :damn:
Amer Dupovac!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 15 jun 2016, 23:21

Dovoljno je pogledati ovu izjavu Benjamina i sve ti je jasno. Momak samo sto nije zaplakao... :( Nisam neki extremni ljubitelj fudbalskog saveza i mislim da tu ima punooo propusta ali kad pogledas razliku izmedju fudbalskog i kosarskog/rukometnog onda to stvarno vrlo jadno izgleda. Znam da je fudbal broj 1. u drzavi ali pobogu pa vidise da imamo potencijala i u ostalim timskim sportovima... zasto to i ne podrzati! Yebem ti politiku i ovako stanje...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 15 jun 2016, 23:29

Raonffa je napisao/la:Kod nas standardna priča "Nismo mi kvalitet Švedske, Danske, Islanda, Njemačke, Hrvatske, Francuske al' se možemo nositi sa njima" i "Gledamo ka sljedećim kvalifikacijama" :lol:
I obavezno luzer Velid Spaho da nam ulije novi optimizam sa legendarnom,a sad se okrecemo novim kvalifikacijama :lol: :lol:

Divim se mazohistima koji su dali pare i otisli na utakmicu.Aferim.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 15 jun 2016, 23:32

Fidelis je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Kod nas standardna priča "Nismo mi kvalitet Švedske, Danske, Islanda, Njemačke, Hrvatske, Francuske al' se možemo nositi sa njima" i "Gledamo ka sljedećim kvalifikacijama" :lol:
I obavezno luzer Velid Spaho da nam ulije novi optimizam sa legendarnom,a sad se okrecemo novim kvalifikacijama :lol: :lol:

Divim se mazohistima koji su dali pare i otisli na utakmicu.Aferim.
Vazda je ista spika kod nas.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 16 jun 2016, 00:07

Kad se sve sagleda, šta su igrači morali proći da bi uopšte došli do baraža, ja im skidam kapu. Kad se sjetim putovanja autobusom u Slovačku i sličnih crnjaka, nemam im puno šta prigovoriti. Međutim, kad vidim (pre)optimistične izjave tipa idemo u Švedsku po pobjedu, onda se raja naloži pa dobijemo po nosu, onda se samo to gleda. Švedska je rukometna velesila, htjeli to priznati ili ne i ovaj prolazak je apsolutno očekivan. Međutim, to ne znači s druge strane da trebamo biti zadovoljni baražom u kojem se vidjelo koliko smo još daleko od svjetske elite. S te strane, fer je i da Marković prepusti nekom drugom užareno mjesto, nekome ko će donijeti novu energiju i nove ideje pa pokušati uvesti neki svoj sistem za koji se samo možemo nadati da
će biti bolji od ovog. Moja neka želja je Lino Červar. Ako su nas Ćiro, Aco Petrović digli u fudbalu odnosno košarci neka to bude još jedan hrvat, mada nisam siguran da ga možemo priuštiti sa ovakvim finansijskim kolapsom u Savezu, što implicira samo po sebi da je potrebno da i u Savez dođe nova garnitura ljudi koja će pokušati popraviti tu finasijsku konstrukciju od koje skoro sve i zavisi, jer ovoj ekipi fali jedan sjajan stručnjak.
Mes Que Un Club

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 jun 2016, 00:11

hule_barca je napisao/la:Kad se sve sagleda, šta su igrači morali proći da bi uopšte došli do baraža, ja im skidam kapu. Kad se sjetim putovanja autobusom u Slovačku i sličnih crnjaka, nemam im puno šta prigovoriti. Međutim, kad vidim (pre)optimistične izjave tipa idemo u Švedsku po pobjedu, onda se raja naloži pa dobijemo po nosu, onda se samo to gleda. Švedska je rukometna velesila, htjeli to priznati ili ne i ovaj prolazak je apsolutno očekivan. Međutim, to ne znači s druge strane da trebamo biti zadovoljni baražom u kojem se vidjelo koliko smo još daleko od svjetske elite. S te strane, fer je i da Marković prepusti nekom drugom užareno mjesto, nekome ko će donijeti novu energiju i nove ideje pa pokušati uvesti neki svoj sistem za koji se samo možemo nadati da
će biti bolji od ovog. Moja neka želja je Lino Červar. Ako su nas Ćiro, Aco Petrović digli u fudbalu odnosno košarci neka to bude još jedan hrvat, mada nisam siguran da ga možemo priuštiti sa ovakvim finansijskim kolapsom u Savezu, što implicira samo po sebi da je potrebno da i u Savez dođe nova garnitura ljudi koja će pokušati popraviti tu finasijsku konstrukciju od koje skoro sve i zavisi, jer ovoj ekipi fali jedan sjajan stručnjak.
Lino je nedavno postao novi selektor Makedonije koliko znam :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 16 jun 2016, 00:14

Da smo se plasirali, samo bi se prikrila realna situacija, bili bismo u transu i opet se ništa ne bi uradilo, ovako postoji mala mogućnost da stanemo na noge.
Momcima ne zamjeram, dali su sve od sebe, kvalitetniji protivnik, oni većinom limitirani + limitiran selektor (kojem se ovom prilikom zahvaljujem) i to nije moglo bolje od ovoga.

Idemo u nove pobjede.
Zadnja izmjena: Rokoko87, dana/u 16 jun 2016, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

High

Post Postao/la High » 16 jun 2016, 00:15

Rokoko87 je napisao/la:Da smo se plasirali, samo bi se prikrila realna situacija, bili bismo u transu i opet se ništq ne bi uradilo, ovako postoji mala mogućnost da se stanemo na noge.
Momcima ne zamjeram, dali su sve od sebe, kvalitetniji protivnik, oni većinom limitirani + limitiran selektor (kojem se ovom prilikom zahvaljujem) i to nije moglo bolje od ovoga.

Idemo u nove pobjede.
Idemo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 16 jun 2016, 00:18

High je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Da smo se plasirali, samo bi se prikrila realna situacija, bili bismo u transu i opet se ništq ne bi uradilo, ovako postoji mala mogućnost da se stanemo na noge.

Idemo u nove pobjede.
Idemo.
Hvala na podršci moj kolega, sljedeći put Mortem neće ići sam. :bih:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 16 jun 2016, 00:33

Raonffa je napisao/la:
hule_barca je napisao/la:Kad se sve sagleda, šta su igrači morali proći da bi uopšte došli do baraža, ja im skidam kapu. Kad se sjetim putovanja autobusom u Slovačku i sličnih crnjaka, nemam im puno šta prigovoriti. Međutim, kad vidim (pre)optimistične izjave tipa idemo u Švedsku po pobjedu, onda se raja naloži pa dobijemo po nosu, onda se samo to gleda. Švedska je rukometna velesila, htjeli to priznati ili ne i ovaj prolazak je apsolutno očekivan. Međutim, to ne znači s druge strane da trebamo biti zadovoljni baražom u kojem se vidjelo koliko smo još daleko od svjetske elite. S te strane, fer je i da Marković prepusti nekom drugom užareno mjesto, nekome ko će donijeti novu energiju i nove ideje pa pokušati uvesti neki svoj sistem za koji se samo možemo nadati da
Lino je nedavno postao novi selektor Makedonije koliko znam :D
Fakat, prije mjesec dana, nisam upratio. Onda nam Bilal Šuman ne gine :mrgreen:
Mes Que Un Club

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 jun 2016, 00:43

jadna ova ekipa kada ode Nikola Prce, toliko
da imamo jos jednog Nikolu, bili bismo pa valjda redovan ucesnik velikih takmicenja

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.