Emir Spahić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Emir Spahić
Pa ovaj Bayer uopste ne prima golove, kapitenu nemoj ih toliko 

- Nerminovic
- Kontakt:

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nerminovic je napisao/la:adopoulos jos odmara, samo ne znam za sta

Druze... Ti krenuo u Valjevo a zavrsio u... Rogoznici kod Sibenika...Effenberg je napisao/la:Ja mislim da se ovo danas pusta Dortmundu. Osjecaj neki, vidicemo, nesto cu malo uletit i na kladaru. Bayern me sinoc nije pretjerano iznenadio, skloni su oni namjestaljkama, to je sve fola slucajno, prvo kolo i odmah ovakve utakmice, sto Svabe rekle "Kracheri". Neko bi reko slucajno.
Znate vec, gledanost ovo ono spektaklovi puno golova i ta njesra. Mora i BVB ispostovat. Zgadila mi se malo bundeska radi toga. Ocekujem drugi dio sezone da se i Stuttgartu krene namicat i od sudija i od svih, puno su zakidani u prvom dijelu. Bilo bi dobro ako nista zbog Vede. Jer sami po sebi su kako bi reko, impotentna ekipa i da se oni pitaju ispali bi ne iz Bundeske nego i iz Cvajte.
Kako god uzbudljivo da pocinje ponovo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Gledao sam Stuttgarta juce, i mogu reci da ih sudije i dalje narocito ne gotive. Ali bod jesu zasluzili. Fali im iskustva u ekipi, neki lider onako kao Spahic. Vedo je zamalo imao gotivnu asistenciju unutar peterca al dzaba kad je onaj Maxim sposoban sa 2 metra precku pogodit.Honorar je napisao/la:Druze... Ti krenuo u Valjevo a zavrsio u... Rogoznici kod Sibenika...Effenberg je napisao/la:Ja mislim da se ovo danas pusta Dortmundu. Osjecaj neki, vidicemo, nesto cu malo uletit i na kladaru. Bayern me sinoc nije pretjerano iznenadio, skloni su oni namjestaljkama, to je sve fola slucajno, prvo kolo i odmah ovakve utakmice, sto Svabe rekle "Kracheri". Neko bi reko slucajno.
Znate vec, gledanost ovo ono spektaklovi puno golova i ta njesra. Mora i BVB ispostovat. Zgadila mi se malo bundeska radi toga. Ocekujem drugi dio sezone da se i Stuttgartu krene namicat i od sudija i od svih, puno su zakidani u prvom dijelu. Bilo bi dobro ako nista zbog Vede. Jer sami po sebi su kako bi reko, impotentna ekipa i da se oni pitaju ispali bi ne iz Bundeske nego i iz Cvajte.
Kako god uzbudljivo da pocinje ponovo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nazalost nisam stigao gledati Spahu, ali neprimljen gol sve govori, ali ono sto sam gore mislio je to da je Leverkusen precjenjen i da se pored toga sto je BVB u qurcu ne moze tako lako protiv njih. Pa nema sanse da BVB ispadne to bi bio maximalni gubitak i gledanosti i cega sve ne. To ce sudije navlaciti krenuce slati ako treba i dubinske pasove i svirat svaki kontakt. Nazalost, ali danas je takav fudbal, jedna velika stimaljka.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Spaha i njegovi sinovi.rishaaa je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Stari i buduci kapiten.
Spaha u timu kola.
Pa nemoj ih vise kapitenu,grehota je

Pa nemoj ih vise kapitenu,grehota je

Šteta što nije mlađi 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM je napisao/la:Šteta što nije mlađi
Znam, znam ali su ovi davno prestali biti pozivani u svoju reprezentaciju (davno prije kraja karijere). A nas zeza što nemamo zamjene Spahine kvalitete a on je realno star pitanje je koliko još može na ovom nivou igrati, nije robot ybmuAjax je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Šteta što nije mlađi

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Dok se moze u Bayeru boriti za vrh Bundeslige i prolazit grupe lige prvaka moze i za nas dok ne otkrijemo boljeg od njega. Samo boljeg nema pa nema. A nije bas i da su se puno trazili jer je Pape prije SP rekao da ima 6 stopera i da mu Arslanagic ( koji tada nije bio los ) i jos neki nisu prioritet.
Treba se pozabaviti njegovim nasljednikom, to "dok igra u Leverkusenu i dok se bori za vrh Bundeslige i Lige Prvaka" neće trajati narednih 10 godina, nego još 2,3 maksimalno.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Logicno to i ja cijelo vrijeme govorim. Ja sam cak govorio da ovog EP samo. A poslje ko zna sta ce biti. Mada obrambeni igrac uvijek neko iskoci. Slicno vazi i za veznjake. Problem su vrhunski ili veliki buduci talenti napadaci e takvih igraca nema uvijek. Zato smo trebali puno prije pozivati rezervne napadace.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 02 feb 2015, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
kako igra za repku, daleko mu lijepa kuća
neka njega u Leverkusenu, neka ih vodi u LP, a može i do titule što se mene tiče

neka njega u Leverkusenu, neka ih vodi u LP, a može i do titule što se mene tiče
Reci mi je li Ogi Daca Vranjes pronasao klub?Chinaglia je napisao/la:kako igra za repku, daleko mu lijepa kuća![]()
PS:vidim neki od muke ne mogu ni objaviti da je Spahara u timu kola.Sta reci nego uzivam.
jeste, pronašao ga je
nego, jesi l' uživao u tekmama sa Nigerijom, Izraelom? vidiš, ja nisam, plakao sam od muke, a povratak smetljara nije donio ništa dobro, osim što je to pokazalo kako smo jadni, kad zovemo igrača iz penzije

nego, jesi l' uživao u tekmama sa Nigerijom, Izraelom? vidiš, ja nisam, plakao sam od muke, a povratak smetljara nije donio ništa dobro, osim što je to pokazalo kako smo jadni, kad zovemo igrača iz penzije

Bez njega dobismo sve utakmice.Chinaglia je napisao/la:jeste, pronašao ga je![]()
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, kakarut, Zglavkar i 29 gostiju.