Realno, ovo je za Higuaina viša matematika
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
[youtube][/youtube]
veliki mangupluk i bezobrazluk od strane Karima, povalja ih ko bekane.

Jeste li vi pojačali fudbalski ili košarkaški klub ili je perez ovaj put zelio ustedjeti pa je kupio jednog igraca za obje ekipe
Najbolji tim ikada - Barcelona fc
Mandrak je napisao/la:[youtube][/youtube]
Realno, ovo je za Higuaina viša matematikaveliki mangupluk i bezobrazluk od strane Karima, povalja ih ko bekane.
Kad Benzema pogodi s 5 metara stativu a ne gol onda se javi...
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Ma ove komentare o Higuainu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ma ove komentare o HiguainuSamo ću reći dvije stvari Higuaina je zabio i ljepših golova ali svaka čast Benzu rekao sam da mu se forma diže u zadnje vrijeme i Higuain je špic kakav Benz neće nikad biti.Koliko Ronaldo ima više prostora kada je tu Pipita i ostali igrači Di Maria,Oezil,Marcelo dakle svi koji se uključuju u igru u napadu i kada se Higuain povrijedio svima opala forma pa i Ronaldu jer mu Benz ne zna stvorit prostor kao Higuain.Inače to je odlika samo velikih igrača poput Ville,Rooneya,Anelke,Raula....
Ma volimo mi i Higuaina, šta se ljudiš odmah...
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Ne ljutim se volim ja Benza isto malo me nervirao na početku sezone,ali i Ronaldo mi je bio mrži od Messija dok je bio u Unitedu pa jbg kad je obukao bijeli dres poštujem ga baremToxicity je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ma ove komentare o HiguainuSamo ću reći dvije stvari Higuaina je zabio i ljepših golova ali svaka čast Benzu rekao sam da mu se forma diže u zadnje vrijeme i Higuain je špic kakav Benz neće nikad biti.Koliko Ronaldo ima više prostora kada je tu Pipita i ostali igrači Di Maria,Oezil,Marcelo dakle svi koji se uključuju u igru u napadu i kada se Higuain povrijedio svima opala forma pa i Ronaldu jer mu Benz ne zna stvorit prostor kao Higuain.Inače to je odlika samo velikih igrača poput Ville,Rooneya,Anelke,Raula....
Ma volimo mi i Higuaina, šta se ljudiš odmah...
Benz mi je nakon Higuaina,Kake,Oezila,Marcela i Ikera (kojeg ne treba spominjat)najdraži igrač u ovoj ekipi čak mislim da on i Pipita trebaju igrat zajedno u prvih 11 no vidjećemo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Znaci , ne mogu da vjerujem za ove izjaveLBJ MVP je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Pa upravo je Benzema klasa igraca tih nabrojanih (Villa,Rooney,Anelka,Raul itd)...da ne ispadne da nešto pljujem po Higuainu, dobar igrac koji zabija golove ali samo kad mu drugi odigraju odlicnu asistenciju....da ovako sam iskreira gol kao Benzema, da povalja dva bekana i baci ih na usta -to ne može
Problem je što je Benzema izgleda budala koja se zayebava sa karijerom, pa tako i daje povoda da ga Mourinho drži na klupi i gura manje talentovanog igraca ispred njega.
- legenda reala
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Ne ljutim se volim ja Benza isto malo me nervirao na početku sezone,ali i Ronaldo mi je bio mrži od Messija dok je bio u Unitedu pa jbg kad je obukao bijeli dres poštujem ga baremToxicity je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ma volimo mi i Higuaina, šta se ljudiš odmah...![]()
Benz mi je nakon Higuaina,Kake,Oezila,Marcela i Ikera (kojeg ne treba spominjat)najdraži igrač u ovoj ekipi čak mislim da on i Pipita trebaju igrat zajedno u prvih 11 no vidjećemo
meni je Raul i dalje najdraži igrač ,mogu oni raditi šta hoće
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Murinju već dosta Španije, u šokantnoj izjavi za "San" rekao da želi natrag u Englesku gde postoji poštovanje protivnika. Svejedno mu koji će klub trenirati...
Trener Real Madrida, Žoze Murinjo samo ''podgreva'' ionako užarenu atmosferu u klubu, pa je dao izjavu i rekao da želi da se vrati u Premijer ligu, usred veoma važne sezone za Madriđane!
''Rešio sam da se vratim u Englesku. Nemam ništa spremno, samo želim da budem srećan u svom poslu. Nemam ambicije oko Čelsija, Junajteda ili Sitija, samo želim da ponovo osetim uzbuđenje pored terena na Ostrvu. Ne kažem da je Premijer liga najspektakularnije, ali je daleko najorganizovanije takmičenje. Fer plej je takođe super i postoji poštovanje protivnika'', rekao je Murinjo engleskim medijima.
Ovo je rukavica u lice Špancima i Realu, koji ga nije podržao u borbi protiv svih i svakoga.
U ovom trenutku sve je izvesnije, da bez obzira na ishod sezone, Murinjo želi da napusti Španiju.
Oni koji ga poznaju kažu da ne pravi kompromise, uostalom, na taj način je otišao iz Italije jer nije bio srećan i nije mogao mirno da radi svoj posao. Problem je što je navikao na potpunu podršku, a u Realu je nema.
Čak, Florentino Perez sa velikim neodobravanjem gleda na njegove istupe, smatrajući da to obične ljude okreće od Reala i utiče i na ekonomsku situaciju u klubu.
Trener Real Madrida, Žoze Murinjo samo ''podgreva'' ionako užarenu atmosferu u klubu, pa je dao izjavu i rekao da želi da se vrati u Premijer ligu, usred veoma važne sezone za Madriđane!
''Rešio sam da se vratim u Englesku. Nemam ništa spremno, samo želim da budem srećan u svom poslu. Nemam ambicije oko Čelsija, Junajteda ili Sitija, samo želim da ponovo osetim uzbuđenje pored terena na Ostrvu. Ne kažem da je Premijer liga najspektakularnije, ali je daleko najorganizovanije takmičenje. Fer plej je takođe super i postoji poštovanje protivnika'', rekao je Murinjo engleskim medijima.
Ovo je rukavica u lice Špancima i Realu, koji ga nije podržao u borbi protiv svih i svakoga.
U ovom trenutku sve je izvesnije, da bez obzira na ishod sezone, Murinjo želi da napusti Španiju.
Oni koji ga poznaju kažu da ne pravi kompromise, uostalom, na taj način je otišao iz Italije jer nije bio srećan i nije mogao mirno da radi svoj posao. Problem je što je navikao na potpunu podršku, a u Realu je nema.
Čak, Florentino Perez sa velikim neodobravanjem gleda na njegove istupe, smatrajući da to obične ljude okreće od Reala i utiče i na ekonomsku situaciju u klubu.
MVP - Messi-Villa-Pedro
-
Madridista_23
- Kontakt:
Raul7 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Doso madafakin nigerNisam bio za njegovo dovodjenje ali dobro je da Benz ima konkurenciju. Ima 5 mjeseci da se pokaze, nek da gol Barci i dosta od njega
Zna li mi neko reći šta je Valdano dao Adebayoru (na videu 1:00, 1:08)? je li ono neki poklon koji se svm igračima koji dođu daje ili šta?
ma ne ide on zbog toga.. lik skonto' da ako ostane 3-4 sezone, propade mu epitet najboljeg

ser del barça es el millor que hi ha !
hahahahahahaha. Ne brukaj se molim te vise. Higuain je zabio golova kakvih Benzema nece zabit za 2 zivota. Znas, Benzema osim sto zabije vise golova od Ramosa i Carvalha ima toliko dobar osjecaj za prostor da se u cijeloj utakmici nadje u dvije dobre prilike. I da ti jos malo... ovaj... osim driblinga, napadaci trebaju imati dobro isklesane i druge predispozicije koje se ne vide na samoj njegovoj fizickoj strukturi. Higuain je par klasa iznad Benzeme.Mandrak je napisao/la: Realno, ovo je za Higuaina viša matematikaveliki mangupluk i bezobrazluk od strane Karima, povalja ih ko bekane.
[youtube][/youtube]
Lako cu sa tobom u ovoj kao i u predhodnih 9543474590 rasprava.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Adebayor je odlican igrac, mislim da ce se sasvim solidno uklopiti u tim Reala. Benzema u posljednje vrijeme
odlican, bice zanimljivo kada se jos vrati Higuain. Slatke muke za Mourinha.
odlican, bice zanimljivo kada se jos vrati Higuain. Slatke muke za Mourinha.
pozdrav novi sam i navijam za real madrid.
,ramos mi je najbolji bek na svijetu
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
cuj ramos najbolji bekchebe je napisao/la:pozdrav novi sam i navijam za real madrid.![]()
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- legenda reala
- Kontakt:
chebe je napisao/la:pozdrav novi sam i navijam za real madrid.![]()
odakle si
Ma nije Ramos ,nalbolji ,među boljima je
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
heheheh ma ima dobrih al je on najjjjjjj....legenda reala je napisao/la:chebe je napisao/la:pozdrav novi sam i navijam za real madrid.![]()
odakle si
Ma nije Ramos ,nalbolji ,među boljima je
visoko.... (egipat)hehe
Mahal je napisao/la:Evo samo što sam se registro ovdje,a ne mogu da vjerujem da nema teme 'Real Madrid' koji je najbolji klub XX stoljeca po FIFI, ili ja nisam dobro upratio. Evo pozivam sve Realovce da se malo ukljuce u raspravu, i da vidimo kome to treba dat nogu iz kluba, koga bi za predsjednika i koga treba dovest od naredne sezone.
Usput, da preporucim link o realu koji posjecujem : http://www.realmadrid-fan.com/web
Hala Madrid i pozdrav svima !
ma jarane slazem se da je naj timmm
a sto se tice noge ja bi da da dodze emir spahic heheh
- Los_Blanos2
- Kontakt:
M.Diarra vise nije clan R.Madrida, presao u Monaco
Dolaskom Adebayora izgubio je i mijesto 24 igraca u klubu..
http://www.as.com/futbol/articulo/diarr ... ftb_10/Tes
Dolaskom Adebayora izgubio je i mijesto 24 igraca u klubu..
http://www.as.com/futbol/articulo/diarr ... ftb_10/Tes
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
@CHEBE welcome
P.S.@chebe izvini moram Ramos nije bek
P.S.@chebe izvini moram Ramos nije bek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.