Ma logično, koga će kriviti ako ne najmlađe? Ili one koji su zadnji došli, ali to je teško pooravljivo, dobro je rekao Matić u Engleskoj nakon dobrog klizečeg ide aplauz a ovdje.Felixians4 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 23:07i njega je ovih dana Jacek Kulig stavio za talent of the day. opže je poznato da koga forumaši i generalno raja najviše sprda, pljuje i narativ je "guraju ga, pumpa se" , taj je ozbiljan potencijal. uostalom, tako je bilo s modrićem i jokićem između ostalih, identične priče.H8Z7 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:37Na ovog momka treba obratiti pažnju, pogledajte mu agenciju.
https://www.transfermarkt.com/balsa-mrv ... ler/944549
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- Felixians4
- Kontakt:
nije do toga. naprotiv, često se najmlađima i najtalentiranijima zanemaruju mane i svaki dobar potez prenaglašava i obratno s nešto starijima. Nego kad raja stekne dojam, ne mijenja ga i onda svi ponavljaju jedni od drugih. Nekad budu u pravu, često ne budu, no to ih ne sprečava da se uvijek vraćaju još žešće i uvjerenije da su uvijek u pravu i nameću svoje kao jedino ispravno, a kontra argumente proglašavaju glupostima i pizdarijama uz osobne uvrede.H8Z7 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 23:18Ma logično, koga će kriviti ako ne najmlađe? Ili one koji su zadnji došli, ali to je teško pooravljivo, dobro je rekao Matić u Engleskoj nakon dobrog klizečeg ide aplauz a ovdje.Felixians4 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 23:07i njega je ovih dana Jacek Kulig stavio za talent of the day. opže je poznato da koga forumaši i generalno raja najviše sprda, pljuje i narativ je "guraju ga, pumpa se" , taj je ozbiljan potencijal. uostalom, tako je bilo s modrićem i jokićem između ostalih, identične priče.H8Z7 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:37Na ovog momka treba obratiti pažnju, pogledajte mu agenciju.
https://www.transfermarkt.com/balsa-mrv ... ler/944549
- belosevic23
- Kontakt:
Mogo bi ankaragucu bit pod suspenzijom zbog ovog udarca sudije, vratit djokana na zadnjeg veznog sa julardzijom
Sjećam se kad nas Adilovic jel? Napusti pred evropske utakmice i ode u Grčka pod izgovor da je golmanima u našoj ligi najteže napraviti transfera,da se najmanje vide i da niko neće golmana iz Bosne .
Zato je odlučio na jaču evropsku ponudu otići.
A mi sad u 3 godine 3 golmana prodasmo, prava stvar,stvarati ime kluba gdje mladi dobiju šansu za odlaskom u jače lige.
Pa će nekad nadoci i neka buduća zvijezda
Sretno Šaha, nisi bio najbolji a ni najgori, godine su ti najjači adut,golmani tek oko 30.sazriju za najjači fudbal
Zato je odlučio na jaču evropsku ponudu otići.
A mi sad u 3 godine 3 golmana prodasmo, prava stvar,stvarati ime kluba gdje mladi dobiju šansu za odlaskom u jače lige.
Pa će nekad nadoci i neka buduća zvijezda
Sretno Šaha, nisi bio najbolji a ni najgori, godine su ti najjači adut,golmani tek oko 30.sazriju za najjači fudbal
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Šta je na kraju zaključak sage zvane Šahinović? Mi navijači pojma nemamo ko je talenat (obzirom da se pljuvalo na momka kako je stao na gol), ili Rakow pojma nema pa kontaju ako smo izbacili jednog dobrog golmana da nam je svaki takav?
BAš mi je drago zbog Šahina i svakog našeg djeteta koji se uspije iz ove kaljuže izvući na vrijeme i napraviti sebi bilo kakvu karijeru. Da nam je samo pameti i strpljenja da budemo i mi jedan kotačić u svemu tome, vjetar u leđa ekipi, da konačno igračima skinemo breme sa leđa pa da im budemo vjetar u leđa, a ne vreća brašna na leđima.
Evo Rogiću se fino skandiralo na kraju poslije Goška, neka je tako i treba. Isti taj Šahinović imao je barem 5 i boljih izdanja niko ga nije nikad ni spomenuo. To je taj naš baliluk.
BAš mi je drago zbog Šahina i svakog našeg djeteta koji se uspije iz ove kaljuže izvući na vrijeme i napraviti sebi bilo kakvu karijeru. Da nam je samo pameti i strpljenja da budemo i mi jedan kotačić u svemu tome, vjetar u leđa ekipi, da konačno igračima skinemo breme sa leđa pa da im budemo vjetar u leđa, a ne vreća brašna na leđima.
Evo Rogiću se fino skandiralo na kraju poslije Goška, neka je tako i treba. Isti taj Šahinović imao je barem 5 i boljih izdanja niko ga nije nikad ni spomenuo. To je taj naš baliluk.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
bez ovolikog pritiska pljuvaca Saha ce izrasti u velikog golmana abd. Puno gori igraci su nosili dres i manje se pljuvalo nego on. U bilo kojem drugom klubu bi bili ponosni na ovaj transfer samo mi se radujemo sto je otisaoo kao eto klaun Rogic ce nam pomoci da titulu osvojimo

Plus 2024 godina ljudi zele Delaca
Pravi pitarluk

Plus 2024 godina ljudi zele Delaca

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
100% si upravu. Jednostavno pacenici moraju se nekome naklatiti na kosti. Sad kad Sahinovica i Ziljkica nema, potencijalni kandidati su Julardzija, Radovic, Beganovic, Penaranda. I cudno nam sto se Bilbija pretvori u Benzemu, Kadusic u Dani Alvesa, Bekic u Alabu, Suljic u Grealisha, cudimo se sto nam Kuadio presudiFCUM je napisao/la: ↑12 dec 2023, 08:36bez ovolikog pritiska pljuvaca Saha ce izrasti u velikog golmana abd. Puno gori igraci su nosili dres i manje se pljuvalo nego on. U bilo kojem drugom klubu bi bili ponosni na ovaj transfer samo mi se radujemo sto je otisaoo kao eto klaun Rogic ce nam pomoci da titulu osvojimo![]()
Plus 2024 godina ljudi zele DelacaPravi pitarluk
- muhamedhulk
- Kontakt:
imenjak sretno do madrida. 
hB pa smo ista dobili za njega, makar da smo na nuli, sve je ok. a on ce nakon priprema na posudbu ili da bude zamjena kovi/ovom mladom poljaku. al boli nas chita, mi smo uzeli kesh.

hB pa smo ista dobili za njega, makar da smo na nuli, sve je ok. a on ce nakon priprema na posudbu ili da bude zamjena kovi/ovom mladom poljaku. al boli nas chita, mi smo uzeli kesh.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Greske jeste imao. Umjesto momku od 19 godina da budemo podrska mi ga pljujemo. KOliko je samo Vladan imao greski pa eno ga sad. Umjesto Penerandi da psujemo koji ni gola ni nista nema mi se nasli njegathebain666 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 08:53100% si upravu. Jednostavno pacenici moraju se nekome naklatiti na kosti. Sad kad Sahinovica i Ziljkica nema, potencijalni kandidati su Julardzija, Radovic, Beganovic, Penaranda. I cudno nam sto se Bilbija pretvori u Benzemu, Kadusic u Dani Alvesa, Bekic u Alabu, Suljic u Grealisha, cudimo se sto nam Kuadio presudiFCUM je napisao/la: ↑12 dec 2023, 08:36bez ovolikog pritiska pljuvaca Saha ce izrasti u velikog golmana abd. Puno gori igraci su nosili dres i manje se pljuvalo nego on. U bilo kojem drugom klubu bi bili ponosni na ovaj transfer samo mi se radujemo sto je otisaoo kao eto klaun Rogic ce nam pomoci da titulu osvojimo![]()
itd. Pa samo se stavi u poziciju igraca koji su slusaju istok i pljuvace slicne njima, pa poginuo bi kad igram protiv Sarajeva iz inata.
FC United Of Manchester !
-
- Kontakt:
Zanimljivo u posljednji par godina najvise su prozivani Dizdarević, Šahinović, Dal, Pidro, Šabanovic a oni svi dobre transfere napravise i klubu za nase uslove ozbiljan novac donijeli. Dok su navijaci oduševljenjeni potezima Vrancica, Penarande, Tine Sušića, Martinovica itd itd njima se ništa ne zamjeri a imaju ogromne plate a ucinak jako mali.thebain666 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 08:53100% si upravu. Jednostavno pacenici moraju se nekome naklatiti na kosti. Sad kad Sahinovica i Ziljkica nema, potencijalni kandidati su Julardzija, Radovic, Beganovic, Penaranda. I cudno nam sto se Bilbija pretvori u Benzemu, Kadusic u Dani Alvesa, Bekic u Alabu, Suljic u Grealisha, cudimo se sto nam Kuadio presudiFCUM je napisao/la: ↑12 dec 2023, 08:36bez ovolikog pritiska pljuvaca Saha ce izrasti u velikog golmana abd. Puno gori igraci su nosili dres i manje se pljuvalo nego on. U bilo kojem drugom klubu bi bili ponosni na ovaj transfer samo mi se radujemo sto je otisaoo kao eto klaun Rogic ce nam pomoci da titulu osvojimo![]()
itd. Pa samo se stavi u poziciju igraca koji su slusaju istok i pljuvace slicne njima, pa poginuo bi kad igram protiv Sarajeva iz inata.
Tu slobodno mozes pridodati i Avramovskog na kojeg forumski puk svrsava konstantnobordobijeli je napisao/la: ↑12 dec 2023, 09:24Zanimljivo u posljednji par godina najvise su prozivani Dizdarević, Šahinović, Dal, Pidro, Šabanovic a oni svi dobre transfere napravise i klubu za nase uslove ozbiljan novac donijeli. Dok su navijaci oduševljenjeni potezima Vrancica, Penarande, Tine Sušića, Martinovica itd itd njima se ništa ne zamjeri a imaju ogromne plate a ucinak jako mali.thebain666 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 08:53100% si upravu. Jednostavno pacenici moraju se nekome naklatiti na kosti. Sad kad Sahinovica i Ziljkica nema, potencijalni kandidati su Julardzija, Radovic, Beganovic, Penaranda. I cudno nam sto se Bilbija pretvori u Benzemu, Kadusic u Dani Alvesa, Bekic u Alabu, Suljic u Grealisha, cudimo se sto nam Kuadio presudiFCUM je napisao/la: ↑12 dec 2023, 08:36bez ovolikog pritiska pljuvaca Saha ce izrasti u velikog golmana abd. Puno gori igraci su nosili dres i manje se pljuvalo nego on. U bilo kojem drugom klubu bi bili ponosni na ovaj transfer samo mi se radujemo sto je otisaoo kao eto klaun Rogic ce nam pomoci da titulu osvojimo![]()
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Šahinović ovo može iskoristiti samo tako. Pretpostavljam da Rakow ima dosta stručniji kadar od našeg, te će Šahinovića razviti na još veći nivo.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
475K € za Šahinovića, 25K € bonusa i 15% od sljedećeg transfera.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Po ovom Bergerovom sistemu ukoliko budemo 3, borac bi nama dolazio na Koševo.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
A to je posebna prica, nasu djecu ubijamo u pojam, ja sam vec jednom pisao o tome.. Nego kazem generalno ne treba nikom psovati, niti ga vrijedjati zbog toga sto nije trenutno u formi ili mu ne odgovara nasa sredina, Boze moj. Uredu ako je neko smece, tipa tatar, ali mi svake sezone imamo bar 2 igraca koja uzmemo na zub. Pa tom istom Rogicu su **** od do, sad ga u nebesa dizu, pitarluk klasicni. (Nemam nista protiv Rogica, uzeo sam ga za primjer samo)bordobijeli je napisao/la: ↑12 dec 2023, 09:24Zanimljivo u posljednji par godina najvise su prozivani Dizdarević, Šahinović, Dal, Pidro, Šabanovic a oni svi dobre transfere napravise i klubu za nase uslove ozbiljan novac donijeli. Dok su navijaci oduševljenjeni potezima Vrancica, Penarande, Tine Sušića, Martinovica itd itd njima se ništa ne zamjeri a imaju ogromne plate a ucinak jako mali.thebain666 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 08:53100% si upravu. Jednostavno pacenici moraju se nekome naklatiti na kosti. Sad kad Sahinovica i Ziljkica nema, potencijalni kandidati su Julardzija, Radovic, Beganovic, Penaranda. I cudno nam sto se Bilbija pretvori u Benzemu, Kadusic u Dani Alvesa, Bekic u Alabu, Suljic u Grealisha, cudimo se sto nam Kuadio presudiFCUM je napisao/la: ↑12 dec 2023, 08:36bez ovolikog pritiska pljuvaca Saha ce izrasti u velikog golmana abd. Puno gori igraci su nosili dres i manje se pljuvalo nego on. U bilo kojem drugom klubu bi bili ponosni na ovaj transfer samo mi se radujemo sto je otisaoo kao eto klaun Rogic ce nam pomoci da titulu osvojimo![]()
-
- Kontakt:
Većina ljudi koja piše na forumu prati lige petice i Sarajevo u našoj ligi, ne prati se čak ni naša liga kako treba i onda se spominju neki igrači na osnovu statistika ovog ili onog.
Što se nas tiče doće bar 5 igrača, nije insajderska nego toliko nam treba jer će biti odlazaka.
Nek Slovenac napravi sebi ekipu, vidjet ćemo ga nakon priprema i to je to. Uopšte nemam brige nikakve. Titulu nećemo osvojit svakako, tako da nek radi na ekipi za 2024/25 sezonu .
Što se nas tiče doće bar 5 igrača, nije insajderska nego toliko nam treba jer će biti odlazaka.
Nek Slovenac napravi sebi ekipu, vidjet ćemo ga nakon priprema i to je to. Uopšte nemam brige nikakve. Titulu nećemo osvojit svakako, tako da nek radi na ekipi za 2024/25 sezonu .
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Njega je novi trener Emre Belezoglu skroz po strani stavio kako je došao,bio je redovan svaku utakmicu pocinjao,smjena trenera i odma ga od starta Emre na klupu stavi i sad zadnjih 10-tak minuta skroz nešto malo sa klupe ako ufati pred kraj utakmice. Baš ga je "zakocio".belosevic23 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 23:41Mogo bi ankaragucu bit pod suspenzijom zbog ovog udarca sudije, vratit djokana na zadnjeg veznog sa julardzijom
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jel to u Interu igralo mora bit **** od covjekamiky_hz je napisao/la: ↑12 dec 2023, 09:57Njega je novi trener Emre Belezoglu skroz po strani stavio kako je došao,bio je redovan svaku utakmicu pocinjao,smjena trenera i odma ga od starta Emre na klupu stavi i sad zadnjih 10-tak minuta skroz nešto malo sa klupe ako ufati pred kraj utakmice. Baš ga je "zakocio".belosevic23 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 23:41Mogo bi ankaragucu bit pod suspenzijom zbog ovog udarca sudije, vratit djokana na zadnjeg veznog sa julardzijom
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ