Sinoc pušiona sa Griffinom koji je stao na 21 i Evansom koji je bas sad odlucio da nece pucati i na kraju zavrsi sa 18.
Idemo se probati iskupiti veceras s ovim divljakom

ima jos finih parova pa cu mozda postaviti veceras.
Russell Westbrook 27.5 više BETFAIR 1.85
Granica mu ide od 27.5 ovdje pa do 29.5 u npr psk. Dvoumio sam se izmedju njega ili PG-a jer su obojica iz LA-a ali sam se ipak odlucio za Russela iz nekoliko razloga.
Zadnjih 5 utakmica je na prosjeku od 33 poena i redom je ubacivao: 27, 31, 30, 40 i 38. Uzima jako puno suteva i mozemo reci da siluje loptu, u prosjeku u tih 5 utakmica uzima 26 suteva sto je stvarno previse ali je na 50% suta i uz to iznudi prosjecno skoro 8 slobodnih bacanja.
Lakersi su druga najlosija ekipa po primljenim poenima a u zadnjih 10 utakmca su uvjerljivo najlosiji i prosjecno primaju 117 poena (zadnjih 5 cak 122). Vjerujem da ce im i Oklahoma veceras zabiti nekakvih 105-110 a nikako se nebi zacudio da i ovo bude jedna utakmica sa kakvih 230 poena.
Sumnjam da ce biti kakav BO jer su Lakersi odigrali dobru utakmicu i protiv Houstona u gostima kao i protiv GSW na domacem terenu. S druge strane Oklahoma u gostima nije bas ekipa za neku pohvalu i osim zadnje pobjede protiv Utah od 14 razlike sve ostale u zadnjih 10 gostovanja su bile poprilicno rezultatski napete. Poraz od New Yorka, produzetak protiv Phile, pobjeda 5 razlike protiv Indiane, produzetak protiv Memphisa i onda pet poraza: Brooklyn, Orlando, Dallas, New Orleans i San Antonio. U zadnje vrijeme su poceli igrati bolje nego u pocetku sezone sto se i ocekuje od takve ekipe ali i dalje je to od onoga sto oni mogu.
Kao sto sam rekao Westbrook je iz LA i po njegovom ucinku u zadnjih nekoliko sezona kad igraju u LA cini mi se da je tamo dodatno napaljen.
14/15: 31 poen
15/16: 23 poena uz veliki BO cak 35 razlike za OKC i u drugoj tekmi 36 poena. Obje tekme sa Durantom u ekipi.
16/17: 34 poena
Obzirom da Lakersi primaju stvarno puno poena, da Russell forsira u zadnje vrijeme i da je u dobroj formi trebao bi ponovo na nekih 30+ veceras. U Lakersima ga nema tko zaustaviti osim njega samog i njegovog loseg suta. Ocekuje se brza utakmica kao i uvijek kad igraju Lakersi a to njemu jako odgovara i nadam se da uzeti barem priblizno suteva kao zadnjih utakmica.
24, 24, 22, 34, 28 - broj uzetih suteva u zadnjih 5 utakmica.