FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sarkazam naravno.
Njima poslije svega nesto prigovorit.Sramotno.
Njima poslije svega nesto prigovorit.Sramotno.
Htjeli ostavke UO dobili *eru, htjeli izvjestaj dobili opet *eru.Chinaglia je napisao/la:kada Senco objavi izvjestaj (kakav takav), ne valja, Asmir i kada se posere, dobro je
cuj molim te, "opet oni o prethodnoj upravi", eto nisu trebali iznijeti jbg
ako nisu objavili neku trecu stvar, nemojte ih krivit jer su objavili neku drugu stvar

-
- Kontakt:
Izvini druze kome ti to sere ???
**** te Senad i komplet ostatka UO.zajedno sa ovim pokusajem od izvjestaja.
Sad smotat svu njegovu pricu i obecanja
I sve presice.ima li ista da je ispostovo???
Ako ima ja.se izvinjavam.
**** i tebe....Sariel1987 je napisao/la:Izvini druze kome ti to sere ???
Samo kazem bog vam ne ugodi vise, ljudi su dali ostavke i opet ista prica se vodi.
-
- Kontakt:
Hodi je bi!
Krac je on ista ispostovo.dosta lazi.
I za ostavku.lafo kemo nece da potpise pa je on primoran.ajde de tako je.onda je u teh.mandatu.
Dok ne vidim zvanicno nista im vise ne vjerujem.
I za ostavku.lafo kemo nece da potpise pa je on primoran.ajde de tako je.onda je u teh.mandatu.
zabij ba i Senci i Azmiru, samo ne moze jedan biti sve najgore, a drugi sere cvijece
-
- Kontakt:
Ko prica o azmiru???Chinaglia je napisao/la:zabij ba i Senci i Azmiru, samo ne moze jedan biti sve najgore, a drugi sere cvijece
Pricam o djelima ove uprave u zadnjih 15 mjeseci!
Dajte Crno na bijelo sta su obecali.a sta ispunili
-
- Kontakt:
Pa sto se nerviras ti si nas ubjedjivao zadnja 2-3 dana da se ne nerviramo da ce sve biti dobro hahhahaha, Kazahstanci su pred vratima samo jos da pokucaju opusti seSariel1987 je napisao/la:Hodi je bi!

Vidim i Mujezinovicu se isplatilo 

-
- Kontakt:
Ovaj izvjestaj za 2017.tu je kriv za sveSmajilKaric je napisao/la:Pa sto se nerviras ti si nas ubjedjivao zadnja 2-3 dana da se ne nerviramo da ce sve biti dobro hahhahaha, Kazahstanci su pred vratima samo jos da pokucaju opusti seSariel1987 je napisao/la:Hodi je bi!
Dok ne vidim zvanicno nista im vise ne vjerujem.![]()

Nisam se ovako jezio jos od husrefa

govorim uopceno, sta god da taj covjek uradi, ne valja, a kod Azmira sve valja, e pa ne moze to takoSariel1987 je napisao/la:Ko prica o azmiru???Chinaglia je napisao/la:zabij ba i Senci i Azmiru, samo ne moze jedan biti sve najgore, a drugi sere cvijece
Pricam o djelima ove uprave u zadnjih 15 mjeseci!
Dajte Crno na bijelo sta su obecali.a sta ispunili
-
- Kontakt:
ma ajd to im je ionako posljednji izvjestajSariel1987 je napisao/la:Ovaj izvjestaj za 2017.tu je kriv za sveSmajilKaric je napisao/la:Pa sto se nerviras ti si nas ubjedjivao zadnja 2-3 dana da se ne nerviramo da ce sve biti dobro hahhahaha, Kazahstanci su pred vratima samo jos da pokucaju opusti seSariel1987 je napisao/la:Hodi je bi!
Dok ne vidim zvanicno nista im vise ne vjerujem.![]()
![]()
Nisam se ovako jezio jos od husrefa

-
- Kontakt:
Cisto sumnjam.
Druga stvar. Ljudi moze se bit za Slobodu a protiv uprave.
Ako je moje misljenje da ova uprava ne valja valjda mam pravo da iskazem nezadovoljstvo. Smatram da se ovoj upravi previse sutjelo i imali su kredit ko slabo ko dosad.
Vjerovatno dijelom i zbog straha ako i oni odustanu ode sve niz vodu.Razumljivo.Ali dodje trenutak kad se zapitas stani malo.Svasta su ovi pricali.Evo sta su ispunili? Bez obzira na prijasnje uprave?Argumentovano?
Jesu govorili titula? Jesu govorili liga za prvaka?
Jesu govorili fan shop? Jesu govorili OP?
Jesu govorili za tuzbe zeca i ko. pa sta bi?
Pa za onih famoznih 100ak k duga istjerace do kraja.
Pa krenu u sukob sa savezom pa se povuce.Pa poslije dodje da nisu bili u pravu kaze u mikrofon ne znam ja nista o tom.
Pa prica za igrace nisu oni doktori
pomijesio ih sa molerimA sto posto
Nema sta nije Senad pricao.
15 mjeseci podvuc refu.Sta je ispunio??
Evo pricamo bez pljuvanja. Sta je tacno Senad ispunio?
Druga stvar. Ljudi moze se bit za Slobodu a protiv uprave.
Ako je moje misljenje da ova uprava ne valja valjda mam pravo da iskazem nezadovoljstvo. Smatram da se ovoj upravi previse sutjelo i imali su kredit ko slabo ko dosad.
Vjerovatno dijelom i zbog straha ako i oni odustanu ode sve niz vodu.Razumljivo.Ali dodje trenutak kad se zapitas stani malo.Svasta su ovi pricali.Evo sta su ispunili? Bez obzira na prijasnje uprave?Argumentovano?
Jesu govorili titula? Jesu govorili liga za prvaka?
Jesu govorili fan shop? Jesu govorili OP?
Jesu govorili za tuzbe zeca i ko. pa sta bi?
Pa za onih famoznih 100ak k duga istjerace do kraja.
Pa krenu u sukob sa savezom pa se povuce.Pa poslije dodje da nisu bili u pravu kaze u mikrofon ne znam ja nista o tom.
Pa prica za igrace nisu oni doktori

Nema sta nije Senad pricao.
15 mjeseci podvuc refu.Sta je ispunio??
Evo pricamo bez pljuvanja. Sta je tacno Senad ispunio?
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 28 dec 2017, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
Senčo bombaš, gori nego mi sa foruma

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
a zaboravio sam ono slikanje s majicom divizije...ccccc
i nko nista mrtva tisina.
niko me za ovo nije platio, niti sam na tamo necijoj strani, samo Sloboda
posto je i tih prozivki bilo od vrlog predsjednika
bog te mazo kakvim se on sve stvarima bavio pipci hobotnice

Hajd što je Senčo tako reagovao, a gdje su vrli Tuzlaci koji su stali na njegovu stranu...Svi smo mi Azmirovci,plaćenici...A oni kao vojnici SlobodeSariel1987 je napisao/la:a zaboravio sam ono slikanje s majicom divizije...ccccc
posto je i tih prozivki bilo od vrlog predsjednika
![]()
bog te mazo kakvim se on sve stvarima bavio pipci hobotnice
![]()

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Finansijski izvještaji (ili finansijski report) je formalni pregled finansijskih aktivnosti nekog pravnog ili fizičkog lica i drugog obaveznika finansijskog izvještavanja na kraju poslovnog perioda (poslovne godine). Za kompaniju ili preduzeće, sve relevantne informacije predstavljene na jednoobrazan i razumljiv način predstavljaju finansijske izvještaje. Oni obično uključuju četiri osnovna finansijska izvještaja, koji se objavljuju zajedno sa drugim analizama i izvještajima menadžmenta[1]:
Bilans stanja
Bilans uspjeha
Izvještaj o gotovinskim tokovima i
Izvještaj o promjenama na kapitalu
Pored osnovnih izvještaja, uprava pravnog lica podnosi i druge izvještaje, finansijske i nefinansijske prirode, kao što su: izvršenje plana poslovanja, bilješke i objašnjenja pojedinih stavki izvještaja, poslovne politike koje su primijenjene u poslovanju i slično.
Evo Senade procitaj sta je finansijski izvjestaj..........tokovi novca,koliko je uslo u klub,odakle,kako.....koliko izaslo i zasto....Finansijski izvještaji služe za dvije osnovne svrhe:
Dokumentiranje finansijskog, ekonomskog i bilansnog položaja kompanije koje predstavlja osnovu za planiranje i kasnije odlučivanje menadžmenta i uprave, vlasnika udjela ili dioničara. Rezultati predstavljeni u finansijskim izvještajima također daju i osnovne podatke povjeriocima i bankama u svrhu analize kreditnog rejtinga kompanije (pravnog lica).
Godišnji finansijski izvještaji su polazna osnova za oporezivanje kompanije, uglavnom u vidu poreza na dobit ili dividendi.
A ne to sto vi nama se rete
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
brate ba nije 19 vijek, zna se sta je fin.izvjestaj.
opravdano smo nezadovoljni, i jos uvijek cekam neki kontraargument u Sencinu korist???
opravdano smo nezadovoljni, i jos uvijek cekam neki kontraargument u Sencinu korist???
-
- Kontakt:
znate i vi sami da nema tog argumenta pro...
nema tu ni neke velike rasprave mozemo se samo zajebavat o svojoj muci.
nema tu ni neke velike rasprave mozemo se samo zajebavat o svojoj muci.
-
- Kontakt:
care moj zavrsi svaku diskusiju bog te trebo bi u parlament 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.