FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
VODIMO !
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
GOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLL HAHAHA
1:0
gooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Vodimo 1:0
vjerovatno iz kornera, glavom!!!
Bravo DAMIREEE ! 
ko da gledam bajic da ga je zavuko hehehe 
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Benjamin Čolić centrirao, a Damir Sadiković je pogodio za vodstvo Plavih sa Grbavice.
Bravo momci , trpaj levate
EDIT: 1-1
Bravo momci , trpaj levate
EDIT: 1-1
Zadnja izmjena: samozeljo1987, dana/u 03 jul 2013, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Et 1:1.
Dobro je... "djeca" igraju tj. Sadiković i Bajić... ulijeva nadu u bolji fudbal na Grbavici 
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
-
plavetniloo
- Kontakt:
jel ovako stojimo formacijski?
loncaric
colic hasanovic kerla urdinov
sadikovic colic
bucan hodzic bajic
pehilj
loncaric
sadikovic colic
bucan hodzic bajic
pehilj
Čim vidim E.Čolića padne mi mrak na oči :s
15. minuta: Gol za Mađare. Odigrali su lijepu akciju, Urdinov je reklamirao ofsajd poziciju, ali sudija nije ništa svirao. Mađarski napadač je iskoristio priliku i matirao je Lončarića sa pet metara za 1:1.
15. minuta: Gol za Mađare. Odigrali su lijepu akciju, Urdinov je reklamirao ofsajd poziciju, ali sudija nije ništa svirao. Mađarski napadač je iskoristio priliku i matirao je Lončarića sa pet metara za 1:1.
Zadnja izmjena: AsharaK, dana/u 03 jul 2013, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Bit ce da su stoperski par Kerla- Urdinov barem sam ja to prema ovom sastavu zakljucio...
Popustite vise E. Colica, jedini je on na Grbavici prosao igraca 1 na 1 za razliku od Selimovica i Smajica...ako nista nabije loptu i pretrci a ova dvojica ni to ne mogu...
Popustite vise E. Colica, jedini je on na Grbavici prosao igraca 1 na 1 za razliku od Selimovica i Smajica...ako nista nabije loptu i pretrci a ova dvojica ni to ne mogu...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Sudeći po trenutnoj postavi, baš bi bilo zanimljivo ako bi neko znao tačno gdje ko igra... Dali je ovako?plavetniloo je napisao/la:jel ovako stojimo formacijski?
loncaric
sadikovic colic
bucan hodzic bajic
pehilj
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Ja koliko vidim mnogo cesce pise dangerous attack Zeljeznicar.
E sad kakvi su napadi koce mu znati, ali po ovome stojimo bolje na terenu zasad.
E sad kakvi su napadi koce mu znati, ali po ovome stojimo bolje na terenu zasad.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
plavetniloo
- Kontakt:
nemam pojma vjeruj mi, 4 ofanzivna igraca, colic, bucan, hodzic, bajic, 2 zadnja vezna, hasanovic i sadikovic i jedan stoper, ili su ovi sa portala pogresno prenijeli ili su colic ili urdinov na stoperuAnonimac je napisao/la:Sudeći po trenutnoj postavi, baš bi bilo zanimljivo ako bi neko znao tačno gdje ko igra... Dali je ovako?plavetniloo je napisao/la:jel ovako stojimo formacijski?
loncaric
sadikovic colic
bucan hodzic bajic
pehilj
propuh je napisao/la:Ja koliko vidim mnogo cesce pise dangerous attack Zeljeznicar.
ja mislim da je to cim centar predjemo da to predstavlja opasnost na gol tako sam ja to bar svatio
25. minuta: Željo dominira utakmicom, ali je i dalje 1:1.
Zadnja izmjena: AsharaK, dana/u 03 jul 2013, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !