FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
2 gola i asistencija Danca.
Messi who?
Messi who?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Are you not entertained 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Martin zasluzio desetku.
Solidna tekma generalno. Nije im trebao onaj brainfart kod prvog gola, ali barem su zabili još jedan kad je trebalo. Mora biti više kontrole na sredini i manje preskakanja, ali valjda to nadođe u nastavku sezone.
Ne treba se previše zalijetat, više ćemo znati naredne subote.
I generalno su sve jače takme u prvih deset kola.
Ne treba se previše zalijetat, više ćemo znati naredne subote.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pošto se primio nadimak "tužnooki mongoloid", da probam s još jednim "narandžasti rumenko".
Rijetka smlata od trenera, kod koje je sve moguće, osim da Pedri ne odigra 90 minuta, mislim da bi ga i sa slomljenom nogom ostavio u igri i ne bi pri tome uveo Puiga.

Rijetka smlata od trenera, kod koje je sve moguće, osim da Pedri ne odigra 90 minuta, mislim da bi ga i sa slomljenom nogom ostavio u igri i ne bi pri tome uveo Puiga.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- jasonstatham
- Kontakt:
Što me hladno demantova Martin. 
Ko izgubi loptu pri prvom tamo uz aut liniju?
Kad sam vidio da Lenglet ulazi... Lik je sve štopere danas potrošio, hahahaha...

Ko izgubi loptu pri prvom tamo uz aut liniju?
Kad sam vidio da Lenglet ulazi... Lik je sve štopere danas potrošio, hahahaha...
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Kaže Pique da je smanjenje plate dogovor kapitena te da je on prvi čisto zbog tajminga registracije pojačanja. Fino znači Alba, Busquets i Roberto. To su svakako bile možda i najproblematičnije plate. Bilo bi fino da još neko uleti od ovih sa visokim platama. Spominjao se Griezmann i da bi Dembele mogao produžiti sa solidnim smanjenjem nakon povrede.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Važno da je probijen led....za početak pristojno iako veza i odbrana i dalje ništa dobro ne obećavaju. Tri boda su tu, gostovanja će dati malo realniju sliku objektivnog trenutnog stanja.
Vidjet ćemo sljedeće kolo nakon neugodnog gostovanja na San Mamesu kako će izgledati tamo. Dobro je neko napisao sa boljim trenerom ova ekipa bi mogla baš baš daleko ali eto šta je tu je.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Martin Nazario 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Nema nista bolje i pravednije nego kad se igraca proglasi flopinom nakon 30 minuta odigranih u klubu.
Mnogo mi je draga ova ekipa sad. Nadam se da ce nastaviti u ovom ritmu, najvise radi "navijaca" koji su im previdjali i nadali se borbi za 5, 6 mjesto i ispadanje u grupnoj fazi LP. Stekao se utisak da mnogi zele krah ove sezone, samo da bi mogli reci "e jesam vam rekao".
Barcelona, konacno postaje tim.
a moglo bi se i sve raspast u paramparčad
velika nepoznanica
velika nepoznanica
- NisamInSajder
- Kontakt:
Daleko je od bilo kakvih zaključaka, pogotovo što Koeman sjedi na klupi. I prošle sezone se znao odigrati 2-3 brutalne partije, pa onda zaštopaš kad je najpotrebnije. Težak je raspored, sljedeća utakmica je na San Mamesu, Athletic svoju utakmicu večeras igra.
Sinoć dosta dobro otvaranje utakmice, energično, visoki presing, brza predaja lopte sa maksimalno 2-3 dodira sa loptom, kretnje igrača bez lopte dosta dobre i produkt su 2 gola. Treba napomenuti da je i Real u ovom poluvremenu izgledao jako loše za svoje standarde, skoro pa anemični, njima su se ključni igrači priključili tek prije par dana.
Drugo poluvrijeme, Real je napravio dvije promjene u ekipi i počeli su igrati dosta agresivnije, izašli na visoki presing što im je dozvolilo da naprave nekoliko šansi. U međuvremenu Barcelona, unatoč postignutom golu doživljava pad igre, ponestaje svježine pogotovo u veznom redu, a Koeman ponovo loše reagira sa izmjenama, izvodi dosta dobre De Jonga i Desta, a uvodi Emersona i Roberta, dok na terenu ostaje umorni Pedri. I ponovo se dešava ista stvar, loše postavljena odbrana i primamo dva gola (branjenje prekida se naravno nije popravilo sekunde). Ipak, na kraju Roberto postiže gol i tako definitvno stavlja tačku na veoma zasluženu pobjedu.
Da sumiramo, odlično prvo poluvrijeme, pad igre u drugom poluvremenu, Koeman nije naučio praviti izmjene i ekipa se nije naučila braniti nakon prekida. Kako god, ne treba praviti prognoze na osnovu ove partije, niti prognoze koje govore da ćemo biti 1. niti prognoze koje nas svrstavaju u borbu za Europu. Utakmica po utakmica, barem u ovom početnom dijelu.
Sinoć dosta dobro otvaranje utakmice, energično, visoki presing, brza predaja lopte sa maksimalno 2-3 dodira sa loptom, kretnje igrača bez lopte dosta dobre i produkt su 2 gola. Treba napomenuti da je i Real u ovom poluvremenu izgledao jako loše za svoje standarde, skoro pa anemični, njima su se ključni igrači priključili tek prije par dana.
Drugo poluvrijeme, Real je napravio dvije promjene u ekipi i počeli su igrati dosta agresivnije, izašli na visoki presing što im je dozvolilo da naprave nekoliko šansi. U međuvremenu Barcelona, unatoč postignutom golu doživljava pad igre, ponestaje svježine pogotovo u veznom redu, a Koeman ponovo loše reagira sa izmjenama, izvodi dosta dobre De Jonga i Desta, a uvodi Emersona i Roberta, dok na terenu ostaje umorni Pedri. I ponovo se dešava ista stvar, loše postavljena odbrana i primamo dva gola (branjenje prekida se naravno nije popravilo sekunde). Ipak, na kraju Roberto postiže gol i tako definitvno stavlja tačku na veoma zasluženu pobjedu.
Da sumiramo, odlično prvo poluvrijeme, pad igre u drugom poluvremenu, Koeman nije naučio praviti izmjene i ekipa se nije naučila braniti nakon prekida. Kako god, ne treba praviti prognoze na osnovu ove partije, niti prognoze koje govore da ćemo biti 1. niti prognoze koje nas svrstavaju u borbu za Europu. Utakmica po utakmica, barem u ovom početnom dijelu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
ja ne vidim kako je moguće vratiti dug od 1.35 milijardi uz kredit od preko 500 miliona
jedino što je moguće je da pokušavaju sve odložiti do trenutka stvaranja superlige. sada je potpuno jasno zašto se tolilo očajnički hvataju za tu slamku. pretpostavljam da i real i juve imaju isti problem!
jedino što je moguće je da pokušavaju sve odložiti do trenutka stvaranja superlige. sada je potpuno jasno zašto se tolilo očajnički hvataju za tu slamku. pretpostavljam da i real i juve imaju isti problem!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisu kratkoročni dugovi. Trebat će mnogo, mnogo vremena da se ovaj dug smanji.jestamaji je napisao/la: ↑16 avg 2021, 14:02ja ne vidim kako je moguće vratiti dug od 1.35 milijardi uz kredit od preko 500 miliona
- jasonstatham
- Kontakt:
Ti navijači su otišli za Pariz.Evander je napisao/la: ↑16 avg 2021, 10:21Mnogo mi je draga ova ekipa sad. Nadam se da ce nastaviti u ovom ritmu, najvise radi "navijaca" koji su im previdjali i nadali se borbi za 5, 6 mjesto i ispadanje u grupnoj fazi LP. Stekao se utisak da mnogi zele krah ove sezone, samo da bi mogli reci "e jesam vam rekao".
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.