Druze nemoj sad smatrati. Ronaldo ti je najavio da će igrati i na EP 2024, a do tad se samo nakloni najvećem i uživaj u magiji.
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Zasluzeno Argentina ali bila bi sramota za fudbal ako oni osvoje.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Gestapovac, kad si bio u Argentiniemir18 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:00Ma ne osporvam ja to da je jedan od najboljih ikad, ali u Argentini neće biti iznad Maradone ako izgubi drugo finale.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 dec 2022, 21:58Bezveze je ta priča. Ovoj Argentini smo se svi smijali na početku turnira.
Jednostavno odvesti OVAKVU ekipu u finale je podvig.
Nemas pojma
Eno ti Rona upravo siluje neku prostitutku u budzacima Madeire
Džeri Drejk
- unitarista
- Kontakt:
Igralo se do 3 i Argentinci su to rutinski odradili.
Čestitke prijateljskoj Argentini, a Hrvatima puno sreće u borbi za 3. mjesto, ako budu igrali protiv Maroka, ipak više sreće Marokancima.
Svakom po zasluzi. Maksimalno saosjećanje sa Mostarom, Stocem i svim dijelovima BiH koji pate od života u HDZ apartheidu.
Čestitke prijateljskoj Argentini, a Hrvatima puno sreće u borbi za 3. mjesto, ako budu igrali protiv Maroka, ipak više sreće Marokancima.
Svakom po zasluzi. Maksimalno saosjećanje sa Mostarom, Stocem i svim dijelovima BiH koji pate od života u HDZ apartheidu.
nisam čiko sa avatara.
hrvatska daleko najgori viceprvak a od sad i najgori polufinalista svih vremena. Svaka cast.
Kakve veze to sto igra strasan turnir ima sa cinjenicom da samo retardirana osoba moze misliti da je ova Argentina sem Messija smijesna reprezentacija?
Ekipa koja nema dva suta u okvir gola po utakmici i da ode u finale bi bila ozbiljna bruka i sramota za fudbal.
Dokle su dosli sa ovim nistavilom od igre nek se zahvale nekim visim silama i nek ubace sta u sedam brace za sve do sad.
Argentina ih oducila od fudbala. Ljudi preorali teren, imali kombinatoriku plus momke koji znaju dati gol.
Sta je imala Hrvatska u ova dva meca? Pa ni statistika nije na njihovoj strani...
Dokle su dosli sa ovim nistavilom od igre nek se zahvale nekim visim silama i nek ubace sta u sedam brace za sve do sad.
Argentina ih oducila od fudbala. Ljudi preorali teren, imali kombinatoriku plus momke koji znaju dati gol.
Sta je imala Hrvatska u ova dva meca? Pa ni statistika nije na njihovoj strani...
Kod Messija mi se najvise svidja to sto pokazuje koliko voli argentinu i on pokazuje koja je to svetinja. I volio bih da osvoji zbog toga, a i da dobije ono sto je zasluzio i sto ga slijedi.
- feniksptica
- Kontakt:
Ko vi..ako si decko iz RH drago mi ako ne ne pisi ba gluposti. Ko se ruga cemu ?? Jeste li proslo i ovo isli na penale gotov svaku ..jeste..Lillard je napisao/la: ↑13 dec 2022, 21:58Mi smo triput bili u polufinalu SPa. Vi jednom na SPu uopce. Kome se rugas? Svaka cast normalnima, pacenici ostaju pacenicifeniksptica je napisao/la: ↑13 dec 2022, 21:56Hrvati se redaju na centar cekaju penale.
Lukaku vam je dao laznu nadu![]()
Navijaj zabArgentinu, Brazil nebitno, al nemoj se rugat nekom ko je 100 puta bolji od tebe. Toliko.
Je l Lukaku promasio i promasajima vam donio 1/8finala jest. Je l veliki uspijeh jest. A pisat vi nekom s kim dijelis granice pf...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Svašta, što mora CRa ubaciti u priču, nije samo CR igrao fudbalsalkan je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:03Gestapovac, kad si bio u Argentiniemir18 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:00Ma ne osporvam ja to da je jedan od najboljih ikad, ali u Argentini neće biti iznad Maradone ako izgubi drugo finale.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 dec 2022, 21:58
Bezveze je ta priča. Ovoj Argentini smo se svi smijali na početku turnira.
Jednostavno odvesti OVAKVU ekipu u finale je podvig.
Nemas pojma
Eno ti Rona upravo siluje neku prostitutku u budzacima Madeire

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Cuj halucinaram. Pa stid me citati pojedine komentare ovdje u zadnjih 1-2 stranicu. Cringe.

Najveci.

@igrajlopte 🐦
Deracina i nista vise od toga, reklo bi se.
Dovro je hrvatska i dogurala, realno dvije stepenice vise nego je trebala, al eto desava se, desilo se i grckoj i jos nekoliko puta.
Dalic uopste nije pripremio utakmicu, reklo bi se.
Messi odigro najbolje sto moze i to je to.
Dovro je hrvatska i dogurala, realno dvije stepenice vise nego je trebala, al eto desava se, desilo se i grckoj i jos nekoliko puta.
Dalic uopste nije pripremio utakmicu, reklo bi se.
Messi odigro najbolje sto moze i to je to.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
-
- Kontakt:
Ispričavam se normalnim forumašima na provokacijama, nisam mislio ozbiljno, a ovi paćenici nek se qrca napuše.
Sutra uz Francuze.
Sutra uz Francuze.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Argentina je iskoristila ono sto nisu Brazilci te sasvim zasluženo idu u finale.
Komsijama svaka cast, ovo je svakako veliki uspjeh.
Komsijama svaka cast, ovo je svakako veliki uspjeh.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Samo da ti se javim. Preživio sam i dobro sam i opet sam svjedočio maestralnom Hrvatskom veznom redu koji je kontrolirao utakmicu identično kao protiv Brazila i Belgije - fantazija živa od kontrole.tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 19:01Hoces li prezivjeti? Razocaran sam..pred Brazil je bilo vise miseva i jadnika, sad si skoro sam. Ali doci ce podrska nakon prvog gola Argentine. Izdrzi !!Sport90 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 18:43Falite taj vezni red, napravili manje velikih prilika protiv Japana od japanskog veznog reda, protiv Brazila da i ne spominjem - u 120 minuta iskreirali su čitavih 0 velikih prilika i omogućili svojim napadačima čitav 1 udarac u okvir gola, protiv Belgije iskreirali takodjer 0 (nula) velikih prilika, s druge strane Belgijski vezni red napravio 5 i protiv Maroka čak su imali jednu veliku priliku. Hrvati nisu u polufinalu zahvaljujući maestralno veznom redu, već maestralno golmanu i nesposobnosti lukakua.forgempp je napisao/la: ↑13 dec 2022, 18:34
Zato sto nema mjesta za njega u ovakvoj postavci igre Scalonija, jednostavno mu ne treba jos jedan igrac koji ne trci i ne igra odbranu, Messi je dovoljan.
A protiv Hrvatske pogotovo nema mjesta za njega jer kad igras protiv ovoliko boljeg veznog reda, a hoces da i ti imas posjed, 4 veznjaka sa neophodna. Kvantitet>Kvalitet u ovom slucaju.
Tako su i Japanci uspjesno igrali protiv njih, Kamada lafo lijevo krilo, a zapravo proveo cijeli mec u sredini smetajuci Modricu.
Sretno gubitniku meca Maroko - Francuska u utakmici za 3. mjesto, ali i pobjedniku te utakmice u finalu.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- feniksptica
- Kontakt:
Ako ces takvu temu pokretat otvori novu temu..kakve veze Ronaldo ima vise s icim..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Romagnoli13
- Kontakt:
5 od 6 MOTM predstava. Brutalnost.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Čestitke Argentini. Hrvatska bez energije potrebne za ovu utakmicu. Izgleda da su potroseni u 2 utakmice s produžecima protiv Japana i Brazila. Uspjeh je i polufinale ne treba puno žalit
audere est facere!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.