FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kosewsko hill
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kosewsko hill » 24 feb 2010, 17:10

kinone je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Kinone i ostali nek' je sa srecom!

Meni vecina stvari nije linkovana (prvi tim,sponzori...)vraca na pocetnu!
pise ti u tekstu da cemo ostali sadrzaj vremenom popuniti nismo stigli ali nadamo se da ce sljedece sedmice biti sve gotovo
Da bude hairli:)..neka je samo krenulo opet.Stranica izgleda super, za svaku pohvalu stvarno..

p.s. Ako trebala bilo kakva pomoć sa engleskim jezikom, javi mi.
Željo - My first love!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 feb 2010, 17:22

pile87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Zbog ranije pustanja u pogon, nisu momci fizicki stigli sve...to sto fali ce raditi u sljedecim danima...kinone yebo hvala hocemo pile i ja 10% od lazinog transfera :mrgreen:
Jesmo skromni jel de :D Nego vama dvojic bih mogao poslati nekih starih slika o Zelji od prije rata koje preksutra dobijem na dvd, ako vam treba i mozda mozete iskoristiti sta od toga, ustvari bolje receno dobicu dosta materijala i nekih knjiga o Zelji.Pa eto ako ima jos zainteresovanih nak se jave na PP
Vec smo dogovorili skeniranja nekih knjiga, a naravno da ces mi poslat :D moras :D

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 24 feb 2010, 17:40

Malo sam bacio oko na stranicu.Za pocetak nije lose.Ali se nadam dace biti sve u funkciji uskoro.Samo da to uskore nebi bilo za godinu.Znam ja da je to veliki posao i zato kapa doli momcima sto su radili.Samo odradite to do kraja. Sretno.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

damiRZ 88
Kontakt:

Post Postao/la damiRZ 88 » 24 feb 2010, 17:57

drop je napisao/la:Dakle, u subotu svi putevi vode u Dolinu.
Amar je izjavio za medije da poštuje Čelik kao klub,tradicija utakmica sa njima bla bla bla...da su nas ugostili domacinski i da nam je dužnost da im uzvratimo istom mjerom...to je jedna strane price.
Druga strana je teren e tu ih moramo pripaziti domacinski sa jedno 3 komada u mreži zenicana :mrgreen:
Ma može i sa jednim golom , što se mene tice, samo da krenemo sa nova 3 boda.
dobicete ga od obuce,nemorate se brinuti toliko....jeste se usrali :mrgreen:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 24 feb 2010, 17:58

damiRZ 88 je napisao/la:
Amar je izjavio za medije da poštuje Čelik kao klub,tradicija utakmica sa njima bla bla bla...da su nas ugostili domacinski i da nam je dužnost da im uzvratimo istom mjerom...to je jedna strane price.
Druga strana je teren e tu ih moramo pripaziti domacinski sa jedno 3 komada u mreži zenicana :mrgreen:
E jeste se usrecili sa tim pitarskim otpadom...prvo Duro,pa sad Obuća :mrgreen: ...sve sami škart za deponije.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

damiRZ 88
Kontakt:

Post Postao/la damiRZ 88 » 24 feb 2010, 18:00

kinone je napisao/la:web je od danas u "pogonu" samo da se zahvalim seyi koji nam je dio od velike pomoci, piletu i ostalim ljudima koji su nam pomogli da napravimo sluzbeni web site najboljeg kluba u Bosni i Hercegovni 8-)
:D :D :D

damiRZ 88
Kontakt:

Post Postao/la damiRZ 88 » 24 feb 2010, 18:03

drop je napisao/la:
damiRZ 88 je napisao/la:
E jeste se usrecili sa tim pitarskim otpadom...prvo Duro,pa sad Obuća :mrgreen: ...sve sami škart za deponije.
skart koji vam je suze donosio :? ;) nadam se da ce i dalje....

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 24 feb 2010, 18:26

damiRZ 88 je napisao/la: skart koji vam je suze donosio :? ;) nadam se da ce i dalje....
Aha, u tegli nam suze donosio. A škart je zato što više nikome odavno "ne donosi suze". Čemu se još nadaš? Živo nas interesuje.
A šta ti je gore smiješno? Nemoj mi samo reći da misliš da je Čelik veći klub od ŽELJE. Mislim da se ni predsjednik Čelika ne bi to usudio reći.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 24 feb 2010, 18:29

Kakve ba suze?

Evo dvije super teme za mozillu pa ko voli neka izvoli
http://www.getpersonas.com/en-US/persona/82723
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 feb 2010, 18:30

BEKRIĆ: BODOVI OSTAJU NA GRBAVICI
Fudbaleri Željezničara u subotu će u okviru 16. kola Premije lige na Grbavici dočekati Čelik, a veznjak sarajevske momčadi, Samir Bekrić, uvjeren je da će on i njegovi saigrači na samom startu prvenstva na svoj konto upisati nova tri boda.

slika

"Konačno smo dočekali i početak proljetnog dijela prvenstva. Vjerujte mi da sam nestrpljiv i da jedva čekam da u subotu isrtrčim na teren", rekao je za SportSport.ba Samir Bekrić i dodao:

"Maksimalno smo iskoristili pripreme i spremni smo kao nikada do sada. Čelik se nalazi u nezavidnoj situaciji, ali mislim da položaj na tabeli i nije pravo mjerilo snage zeničke momčadi. Moramo biti oprezni i skoncentrisani svih 90 minuta da bi upisali pobjedu. Uvjeren sam da ćemo slaviti te da ćemo se sa nova tri boda priključiti samom vrhu tabele."

Željezničar je tokom pripremnog perioda odigrao veliki broj prijateljskih utakmica, a Bekrić se posebno osvrnuo na susret sa Hajdukom.

"U duelu sa Hajdukom pokazali smo koliko zapravo možemo. Bili smo ravnopravan protivnik splitskoj momčadi, no ono na šta sam ja posebno ponosan su naši navijači koji su dolaskom u Split pokazali zapravo koliko vole klub i zbog toga smo mi igrači dužni da u nastavku prvenstva ostavimo srca na terenu te da im tokom ove sezone svojim igrama poklonimo mnogo razloga za slavlje, zaključio je Bekrić.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 feb 2010, 18:34

slika

Sa zelenog polja tvoga, nema nista za drugoga :mrgreen:

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 24 feb 2010, 18:45

znaci stranica gori, samo tako. vrlo profesionalno i dosljedno jednom klubu k'o sto je nas LjoZe :D. jedva cekam da sve bude gotovo i da svi linkovi budu u funkciji. samo jedna primjedba, MOLIM VAS, ko god pise tekstove ili je zaduzen za gramatiku/pravopis neka odvaja nakon znakova interpunkcije. ono mi bas bode u oci :ugeek:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 24 feb 2010, 18:49

Svaka cast za stranicu, jos kad bude bio igracki kadar, strcni stab itd itd u funkciji bice extra!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 24 feb 2010, 19:08

Teren je spreman,igraci su spremni,navijaci su spremni...dakle,sve je spremno za trpanje omanjeg zenickog kluba.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

theM87
Kontakt:

Post Postao/la theM87 » 24 feb 2010, 19:37

ova kisa ce da nam zezne teren al aj bgt ko da su navikli na bolji :D :D :D :D glat 3:1
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 24 feb 2010, 19:39

ocm mog danas na treningu drama , onom Radosevicu se milina valjat po blatu , lik namjerno ispusti loptu da se baci ondje u blato :) bio sam dok je bilo 1:1 , jel ono Šeha opet pogrijesio il mi se cini :s:s :)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 feb 2010, 19:41

Pojačanje iz Modriče
Bogičević ostaje u Željezničaru

Fudbaleri sarajevskog Željezničara dobili su novo pojačanje u liku Jadranka Bogičevića, koji je do dolaska na Grbavicu nosio dres Modriče.

Bogičević se posljednjih nekoliko dana nalazio na pripremama sa ekipom Željezničara, zajedno sa Makedoncem Goranom Gančevim, o čijoj će sudbini na Grbavici do kraja sedmice odlučiti trener Amar Osim.

Ovaj fudbaler igra u odbrani i u Želju je stigao iz Modriče kao slobodan igrač, te će sasvim sigurno predstavljati veliko pojačanje za sarajevske plave, koje u subotu već u prvom kolu proljetnog dijela sezone očekuje derbi sa zeničkim Čelikom.

theM87
Kontakt:

Post Postao/la theM87 » 24 feb 2010, 19:42

samir_tm87 je napisao/la:ocm mog danas na treningu drama , onom Radosevicu se milina valjat po blatu , lik namjerno ispusti loptu da se baci ondje u blato :) bio sam dok je bilo 1:1 , jel ono Šeha opet pogrijesio il mi se cini :s:s :)
nemoj mi na rodju hahahah ko je igrao u prvom timu
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼

Jamaica
Kontakt:

Post Postao/la Jamaica » 24 feb 2010, 19:54

Svaka cast za stranicu...super izgleda.Samo da se to sve popuni.Nek nam je hairli i sa srecom u narednoj polusezoni :D ;)
LIMVO TE LJOŽE

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 24 feb 2010, 20:16

Kolko godina ima Bajro Spahic?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Dofu, Levin, Mamba21, MrAmarOsim, NeSamSafetee, Orvel, Rule_hz, Vanja8, WeekendOffender, zaostrog i 88 gostiju.