FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Možda se NJUO dozvao pameti, pa ne trgujemo sa imenima..Pa nam ljudi igrače ispred nosa uzmu( Kojić u SH). Možda nam spremaju iznenađenje kakvo veliko....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Eo skupštine,eo ludila... hahahhaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
JA NE PRIHVATAM SENADOVU OSTAVKU
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Mislis povodom mezećenja? Nema teoretske da je bolji od Džasmina.Chinaglia je napisao/la:Senco mangup kakvog Tuzla nije vidjelatuzlak1987 je napisao/la:Vrh, u 5 pocinje. Rutinska, sve je poslozeno samo treba jedno sat sjesti malo reda radi da se kaze sta o zavidnim uspjesima.![]()
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:Eo skupštine,eo ludila... hahahhaha
Čovjek od riječistaragarda je napisao/la:Evo ljudi ja se shodno svom nekom razmisljanju odjavljujem sa ove teme.... stvarno nemam vise zivaca za ove lopove koji su mi unistili voljeni klub....previse se tu negative nakupilo kroz decenije muke i gutanja gorkih pilula....od sad idem pratit ovu Slogu jer volim fudbal ,Husic mi izgleda kao posten covjek koji pravi dobru priču oko ovog kluba na nekim zdravim temeljima....pa nek bude STA bude....poseban pozdrav bratu sarielu,slobodasu do kosti

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Jel ovo nekog citiraš ili?wobly92 je napisao/la:JA NE PRIHVATAM SENADOVU OSTAVKU
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Sačekati i vidjeti sta ce biti. Nista ne očekujem spektakularno, ali nemam drugog kluba.
Allah dz.s. te nagradio :salut:wobly92 je napisao/la:JA NE PRIHVATAM SENADOVU OSTAVKU
Nama igraci odlaze a niko ne dolazi.
Hocemo li barem opstanak izboriti.....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
Po ovim saopštenjima macak ostaje. Iznenadilo bi me da dođe do promjene a i ako bude biće neko slicnog profila. Možda ovaj put rade sa Ćelom i ne izlaze u javnosti sa informacijama zbog "ostavke". Ubrzo ćemo znati na čemu smo.solinas je napisao/la:Nama igraci odlaze a niko ne dolazi.
Krpa blizu potpisa sa Škendijom..Sretno majstore i hvala za sve..
Abd da se jednom vratiš u staro jato 

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
- FrantoBauzek
Ne ocekujem nista od skupstine, a kao sto drug sviunapad1010 napisa: drugog kluba nemam.
Neki su prestali pratiti bh fudbal, neki dizu ruke od kluba u korist drugog, neki navijaci Slobode su usprkos svemu i dalje uz klub, a svima je dojadilo kontinuirano prezivljavanje kluba prikljucenim na aparate za odrzavanje na zivotu
Dvije politike i dva velika ega se prelamaju preko naseg kluba
Cini se kao izlaz iz navijacke emotivne depresije zapoceti navijati za neki novi klub tipa SSH, ali na duze staze svaki pokusaj odstranjivanja sopstvenog identiteta donosi jos vecu tugu i bol, nego sto je to u ovom trenutku s aktuelnom situacijom oko Slobode
Praksa pokazala, a nauka potvrdila.
U svakom slucaju, ceka nas ovaj mjesec navijacki emotivni rollercoaster
Neki su prestali pratiti bh fudbal, neki dizu ruke od kluba u korist drugog, neki navijaci Slobode su usprkos svemu i dalje uz klub, a svima je dojadilo kontinuirano prezivljavanje kluba prikljucenim na aparate za odrzavanje na zivotu

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
-
- Interni moderator
- Kontakt:
FrantoBauzek je napisao/la:Ne ocekujem nista od skupstine, a kao sto drug sviunapad1010 napisa: drugog kluba nemam.
Neki su prestali pratiti bh fudbal, neki dizu ruke od kluba u korist drugog, neki navijaci Slobode su usprkos svemu i dalje uz klub, a svima je dojadilo kontinuirano prezivljavanje kluba prikljucenim na aparate za odrzavanje na zivotuDvije politike i dva velika ega se prelamaju preko naseg kluba
Cini se kao izlaz iz navijacke emotivne depresije zapoceti navijati za neki novi klub tipa SSH, ali na duze staze svaki pokusaj odstranjivanja sopstvenog identiteta donosi jos vecu tugu i bol, nego sto je to u ovom trenutku s aktuelnom situacijom oko Slobode
Praksa pokazala, a nauka potvrdila.

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Celik je dogovorio deal sa ovim Turcima...u ponedeljak potpisuju....70 % ostajemo u ligi a 100% ispadamo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma u Zenici se ljudi godinama bore za svoj klub i za boljitak, protiv politicara. Zasluzili su da opstanu..
Mi za razliku od njih smo se prodali prosle godine i klub i sve. Onaj Mujkanovic nas guzi vise od godinu i opet ce ostati. Jos ce ga ovi cak i moliti da ostane. Nije red da ide u pola gasenja. Sve je kriva Faraonova politika i stranka. Nasi ljudi su izglasali da im se on svidja i neka se desi sta treba da se desi. Gasi, ispadaj, nije vise ni bitno. Sve je izgubilo smisao kada ljudi dopuste da se jedna mala osoba Jasmin Imamovic poigrava sa klubom starim 98 godina i jos cak mu se pridruze i rade u njegovu korist.
Mi za razliku od njih smo se prodali prosle godine i klub i sve. Onaj Mujkanovic nas guzi vise od godinu i opet ce ostati. Jos ce ga ovi cak i moliti da ostane. Nije red da ide u pola gasenja. Sve je kriva Faraonova politika i stranka. Nasi ljudi su izglasali da im se on svidja i neka se desi sta treba da se desi. Gasi, ispadaj, nije vise ni bitno. Sve je izgubilo smisao kada ljudi dopuste da se jedna mala osoba Jasmin Imamovic poigrava sa klubom starim 98 godina i jos cak mu se pridruze i rade u njegovu korist.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 04 jan 2018, 22:07, ukupno mijenjano 3 puta.
Ne mogu dva hrvatska kluba ispast, to se zna oduvijek.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pred komisijom Edukacijskog centra Fudbalskog saveza BiH, na čelu sa prof. dr. Munirom Talovićem, Spahić je odbranio diplomski rad o temi "Analiza rada menadžmenta, organizacije stručnog rada u prvom timu i omladinskom pogonu makedonskog fudbalskog kluba FK Vardar" i postao jedan od najmlađih trenera s tom licencom u BiH.
Spahić je za diplomski rad uzeo temu vezanu za rad u FK Vardar iz Skoplja, gdje je prošle godine pozvan da obavi stažiranje, baš u vrijeme kada se ovaj klub pripremao za nastup u evropskim kupovima.
- Moju prezentaciju rada u Vardaru danas je pratio veliki broj domaćih trenera koji su u Edukacijskom centru na seminaru. Dojmovi su veoma dobri, primio sam dosta čestitki, a ono što me posebno iznenadilo je da sam od nekoliko klubova dobio ponudu za angažman. Međutim, u ovom trenutku za mene je prioritet Sloboda koja uskoro počinje pripreme za proljetni dio prvenstva – izjavio je Spahić za Fenu.
Amir Spahić je nakon igračke karijere godinama radio u Omladinskom pogonu Slobode, a unazad tri godine član je stručnog štaba tuzlanskog premijerligaša gdje je poslove pomoćnog trenera obavljao s trenerima Husrefom Musemićem, Vladom Jagodićem, te sada Slavkom Petrovićem.
Spaha diplomiro.Čestitke
Spahić je za diplomski rad uzeo temu vezanu za rad u FK Vardar iz Skoplja, gdje je prošle godine pozvan da obavi stažiranje, baš u vrijeme kada se ovaj klub pripremao za nastup u evropskim kupovima.
- Moju prezentaciju rada u Vardaru danas je pratio veliki broj domaćih trenera koji su u Edukacijskom centru na seminaru. Dojmovi su veoma dobri, primio sam dosta čestitki, a ono što me posebno iznenadilo je da sam od nekoliko klubova dobio ponudu za angažman. Međutim, u ovom trenutku za mene je prioritet Sloboda koja uskoro počinje pripreme za proljetni dio prvenstva – izjavio je Spahić za Fenu.
Amir Spahić je nakon igračke karijere godinama radio u Omladinskom pogonu Slobode, a unazad tri godine član je stručnog štaba tuzlanskog premijerligaša gdje je poslove pomoćnog trenera obavljao s trenerima Husrefom Musemićem, Vladom Jagodićem, te sada Slavkom Petrovićem.
Spaha diplomiro.Čestitke
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne podržavam ni ja rad ove uprave, ali mislim da je S.P. previše mudar da bi se upuštao u neke igrarije, tj da mu se desi ko Kemi Hafizoviću da se ekipa sa poligona traži...Tako da očekujem neka pojačanja, neke mini pripreme, mada po meni je Turska i ova primorska mjesta čisto bacanje para.Jer odeš tamo igraš po tepihu, a na proljeće te dočeka kaljuža kad odjuži sve..Tako da šta fali kao nekada davno malo po Mačkovcu,Kladnju...Trči gore dole,nabijaj kondiciju...Pa uz Ilinčicu po Ilinčici, kao što je nekada Sloboda radila pripreme prije rata, ovi mlađi se ne sjećaju...A uigravaj se na pomoćnom Tušnju..Em jeftinije em dosta kvalitetnije pripreme..
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Kad vidis kako ovdje pojedini "veliki slobodasi" kodnih imena "staragarda", "sloboda72" i njima slicnih podje.avaju vlastiti klub, sve ti bude jasno za stanje koje vlada oko kluba, nazalost 

Ko podyebava klub .....oni ili nas yebu krimosi u i oko kluba....HElo je napisao/la:Kad vidis kako ovdje pojedini "veliki slobodasi" kodnih imena "staragarda", "sloboda72" i njima slicnih podje.avaju vlastiti klub, sve ti bude jasno za stanje koje vlada oko kluba, nazalost
NIKADA nisam vidio da neko starugardu a pogotovo slobodu72 argumentovano razbije u vezi ovog sto pisu ali zato ste se zakacili covjeku na post napisan u bijesu. ...i svi to znate sto je najgore.
Samo znate ismijavati i to je to....Ko papagaji.
Pa stanje u kojem smo sada ja sam pisao godinu prije i mene se pljuvalo ovdje napadalo na fcb prijetnje meni mojoj porodici....i sta bi.....misevi...
Ostavite se licno prozivanja klub nam je pred gasenjem. ......dahce Ko riba na suhom.
O tome se zabavite
"Modra boja,na bijelome platnu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.