Aferim, potpisujem sve!enterofuryl je napisao/la: ↑14 mar 2024, 16:02Pokusat cu da ti odgovorim iz ugla navijaca Zeljeznicara koji voli FKZ i mrzi svaki, ali svaki klub u jedinoj nam domovini. Nadam se da ovo neces shvatiti kao neki vid provokacije. O periodu prije Vice necu pricati, iako bi se dalo pricati o dodijeljenoj tituli 1999. godine, aferi punac i ukradenoj tituli 2015. godine gdje je tvoj klub direktno ostetio onaj za koji ja navijam, itd itd. O ostalim sezonama gdje su nas neki drugi ostetili i nestvarno pokrali necu takodjer. Mada bi se dalo pricati o penalu u Bijeljini koji je vidjelo jako puno ljudi van BiH. Tada ste ga proslavili jako lijepo, pred kraj utakmice na Kosevu. No, vratimo se na ovaj period vladavine Vice. Mnogi su misljenja da je ovo najgori period saveza. Ja bih rekao da nije nista gori od prethodnih. Samo su tada drugi klubovi imali manje vise slicnu protekciju. Ukljucujuci i onaj za koji ja navijam. Dobro, mozda Borac trenutno uziva najvecu protekciju na terenu od samostalnosti, ali su pametno sacekali svojih 5 minuta koje su svi imali. Ne treba zaboraviti kako smo jedva docekali da ih izbacimo iz lige. O kriminalu unutar saveza necu, jer su ovi barem napravili terene, dok je "nas" Begic pokrao puno vise i ostavio klubovima qrc. Sto se tice Sarajeva, dok vam je Vico valjao, velicali ste ga. Pocevsi od titule 2020. pa do poklonjenog kupa u Zenici. Sada kada nizete neuspjehe na zelenom terenu, naravno da vam je on meta. 21 bod prednosti koje Borac ima u odnosu na vas nije krivica Vice nego vas samih, kao sto nama nije kriv Vico niti 1% sto se nalazimo na 11. mjestu i u borbi za opstanak. Ako se dovedemo u situaciju da nam zadnje kolo treba pobjeda protiv Borca, onda neka nas pokradu i neka ispadnemo. Nasu nesposobnost necu pravdati na taj nacin.napapijri1987 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 14:34Javili su se pravi.nastrojeni21 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 14:29Podrska za navijace Sarajeva, niste sami braco! Podrska nasoj braci carsijanerima.
Vi ste sa osimom bili gori od vicinih kurvi sada,pa se tako znalo unaprijed koji ce igrac dobiti zuti karton da ga se suspenduje za bitnu tekmu.
Bolje ti je da sutis i ne glupiras se. Da imalo pravde ima taj tvoj automehanicar,bravar,prosjak ili kako se vec zove klub bi igrao prvu ligu ali Sarajevskog kantona.
Nista vi bolji od vice niste,ni vi a ni pitari. Unistili biste sve i svakog samo da jednu godinu prvaci budete.
O pozivu klubovima takodjer nema potrebe pricati kada u startu imas 7 od 12 klubova koji te odbijaju. Ostali su vec pokusali nesto, pa se prvom prilikom povukli jer to nije bila njihova borba nego Velezova. Sta kod ja mislio o Velezu koji je za mene prekrizen 2014. godine, ako tada nismo stali svi skupa, nema potrebe ni sada jer ovo nije nasa borba vec vasa. Ili barem pokusaj skidanja odgovornosti za lose uredjen sportski segment kluba. Nazovite vi to kako hocete, ja ne zelim.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- TurkishAirlines
Suti, gdje ces to reci. To je jedina postena ekipa koja je ikad igrala
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- feniksptica
- Kontakt:
Ma dobro, sad u ovoj situaciji tesko. Al kako je sve pocelo 91' ?
Jasno je da ovo Vico radi zbog novca, zbog sirenja svog uticaja i zbog destabilizacije svega iole pozitivnog u BiH kao dokaz neodrživosti svega normalnog u BiH.
To su neki upozoravali kad je covjek tek doso na poziciju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Izgleda i Velez ce bojkotovati.
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Kae prodali ste udruzenje 4r za dvije titule .
Valjda smo ga trebali izdat za 100 000 ko i oni
Valjda smo ga trebali izdat za 100 000 ko i oni
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mozda, ali se sigurno nece to promijeniti sa trbina ili foruma. Tj motiv svega ovog od juce od strane fks nije zelja za opstankom drzave, nego ljutnja zbog svega sto se desilo na utakmici kupa u fudbalufeniksptica je napisao/la: ↑14 mar 2024, 16:15Ma dobro, sad u ovoj situaciji tesko. Al kako je sve pocelo 91' ?
Jasno je da ovo Vico radi zbog novca, zbog sirenja svog uticaja i zbog destabilizacije svega iole pozitivnog u BiH kao dokaz neodrživosti svega normalnog u BiH.
Arena nije sposobna ni ton sa utakmice obezbijedit...
Akcija Širokog za gol
Akcija Širokog za gol

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- svrakino1921
- Kontakt:
A valjda budu pametniji pa izađu sa terena prije 93' minute
- TurkishAirlines
U borbi ce krenuti onaj ko nema oraha u djepu 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Sto športski prijatelji trpaju 

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
mi trebamo sjesti sa rukovodstvom Veleza,to su trenutno dva nastabilnija bosnjacka kluba,Zeljo ima problema sam sa sobom nema tu ni volje za takvim necim a ni snage
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- feniksptica
- Kontakt:
A nije samo ni zbog jučerašnje utakmice. Ovo nam je 4 ove sezone protiv njih. U 3 cirkus teski bio. Plus druge utakmice, jednostavno kulminiralo.erkov je napisao/la: ↑14 mar 2024, 16:20Mozda, ali se sigurno nece to promijeniti sa trbina ili foruma. Tj motiv svega ovog od juce od strane fks nije zelja za opstankom drzave, nego ljutnja zbog svega sto se desilo na utakmici kupa u fudbalufeniksptica je napisao/la: ↑14 mar 2024, 16:15Ma dobro, sad u ovoj situaciji tesko. Al kako je sve pocelo 91' ?
Ne skirvajuci losu formu i rezultate al dobsr potez
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Siroki je ove polusezone ubitacno brz i efikasan
-
- Kontakt:
Tačka, kraj. Svaka čast.Tifo je napisao/la: ↑14 mar 2024, 16:15Aferim, potpisujem sve!enterofuryl je napisao/la: ↑14 mar 2024, 16:02Pokusat cu da ti odgovorim iz ugla navijaca Zeljeznicara koji voli FKZ i mrzi svaki, ali svaki klub u jedinoj nam domovini. Nadam se da ovo neces shvatiti kao neki vid provokacije. O periodu prije Vice necu pricati, iako bi se dalo pricati o dodijeljenoj tituli 1999. godine, aferi punac i ukradenoj tituli 2015. godine gdje je tvoj klub direktno ostetio onaj za koji ja navijam, itd itd. O ostalim sezonama gdje su nas neki drugi ostetili i nestvarno pokrali necu takodjer. Mada bi se dalo pricati o penalu u Bijeljini koji je vidjelo jako puno ljudi van BiH. Tada ste ga proslavili jako lijepo, pred kraj utakmice na Kosevu. No, vratimo se na ovaj period vladavine Vice. Mnogi su misljenja da je ovo najgori period saveza. Ja bih rekao da nije nista gori od prethodnih. Samo su tada drugi klubovi imali manje vise slicnu protekciju. Ukljucujuci i onaj za koji ja navijam. Dobro, mozda Borac trenutno uziva najvecu protekciju na terenu od samostalnosti, ali su pametno sacekali svojih 5 minuta koje su svi imali. Ne treba zaboraviti kako smo jedva docekali da ih izbacimo iz lige. O kriminalu unutar saveza necu, jer su ovi barem napravili terene, dok je "nas" Begic pokrao puno vise i ostavio klubovima qrc. Sto se tice Sarajeva, dok vam je Vico valjao, velicali ste ga. Pocevsi od titule 2020. pa do poklonjenog kupa u Zenici. Sada kada nizete neuspjehe na zelenom terenu, naravno da vam je on meta. 21 bod prednosti koje Borac ima u odnosu na vas nije krivica Vice nego vas samih, kao sto nama nije kriv Vico niti 1% sto se nalazimo na 11. mjestu i u borbi za opstanak. Ako se dovedemo u situaciju da nam zadnje kolo treba pobjeda protiv Borca, onda neka nas pokradu i neka ispadnemo. Nasu nesposobnost necu pravdati na taj nacin.napapijri1987 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 14:34
Javili su se pravi.
Vi ste sa osimom bili gori od vicinih kurvi sada,pa se tako znalo unaprijed koji ce igrac dobiti zuti karton da ga se suspenduje za bitnu tekmu.
Bolje ti je da sutis i ne glupiras se. Da imalo pravde ima taj tvoj automehanicar,bravar,prosjak ili kako se vec zove klub bi igrao prvu ligu ali Sarajevskog kantona.
Nista vi bolji od vice niste,ni vi a ni pitari. Unistili biste sve i svakog samo da jednu godinu prvaci budete.
O pozivu klubovima takodjer nema potrebe pricati kada u startu imas 7 od 12 klubova koji te odbijaju. Ostali su vec pokusali nesto, pa se prvom prilikom povukli jer to nije bila njihova borba nego Velezova. Sta kod ja mislio o Velezu koji je za mene prekrizen 2014. godine, ako tada nismo stali svi skupa, nema potrebe ni sada jer ovo nije nasa borba vec vasa. Ili barem pokusaj skidanja odgovornosti za lose uredjen sportski segment kluba. Nazovite vi to kako hocete, ja ne zelim.
Svi koji pratimo ligu preko 15 godina svjesni smo stvari koje su se dešavale i da je svako imao svojih 5 minuta. Sad je došao red na Borac.
Željo nije Bošnjački klub.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- svrakino1921
- Kontakt:

A bez oraha ste Vi i ko još....

- Antipolitika3
- Kontakt:
Iftare?
Nije FK Osman los vec kriminalan

Nije FK Osman los vec kriminalan

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Samo Sarajevo, dušmanima pucaju cirevi!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.