Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
e to head kraljuHead je napisao/la:
![]()
Jesi ga upratio kakav je bio u Splitu, citam tamo njihove komentare ljudi slave sto je otisao?badblueboylivno je napisao/la:Fino Barbarić prođe, ambiciozan i jak klub i fina lova. Nek mu je sretno i pamet u glavu uz želju da odigra koju europsku utakmicu u rujnu.
Nisam, ne pratim baš HNL u zadnje vrijeme, gadi mi se sve više i više zbog sve gorih mafijaških talova koji tamo vladaju. Valjda ću dočekati ozdravljenje lige.MrWhite je napisao/la:Jesi ga upratio kakav je bio u Splitu, citam tamo njihove komentare ljudi slave sto je otisao?badblueboylivno je napisao/la:Fino Barbarić prođe, ambiciozan i jak klub i fina lova. Nek mu je sretno i pamet u glavu uz želju da odigra koju europsku utakmicu u rujnu.
Sta je ovo,ne radi nam veseraj!?!?Head je napisao/la:
![]()
Ovo je jelah ako se ne varamBelminM23 je napisao/la:[img]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/11667423_1018437771509247_4816962130617494817_n.jpg?oh=308ada93a0d8cc635e832e552d61393e&oe=55EBAB1F[/img]
ma poredim samo formacije bombarderaHead je napisao/la:revolt je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeste. Valja uzeti kakvu majicu.esprit24 je napisao/la: Ovo je jelah ako se ne varam
jandro je napisao/la:Kelavu necu komentirat jer su me neki ovdje zbog toga zamrzili hahaha. A pletikosa je pouzdan i jako dobar golman samo cini mi se da ce on ako se vrati na ove nase prostore otic u hajduk u kojem je ponikao.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, legendarnadruga, rimljanin90, Rule_hz, TETRAPAK i 94 gosta.