Barbaric je masina, ovaj je za Tatomirovica izmislio fudbal

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bolji je od Stepanova.DevilsAdvocate je napisao/la:
Normala...kada smo kupili NAFAKU, šta je 'oteti' dijete od ostale buranije...uzimaj, kupuj, otimaj SVE AAAAAamypitar je napisao/la:Sabinho je napisao/la: Info i pouzdanost u procentima?
Sarajlić: Mašićev otac ne želi prihvatiti novi ugovor
Nogometaši Čelika danas su trenirali na Bilinom polju, gdje je trener Boris Pavić podijelio igrače u dvije grupe, crvene i zelene koji su odigrali na dva gola. Interesantno da ni na ovoj utakmici, ali na onoj protiv Olimpica nije bilo talentiranog Amira Mašića, te smo kontaktirali predsjednika kluba Senada Sarajlića i trenera Borisa Pavića da otkrijemo zašto 17-godišnjeg napadača nema na treninzima prvog tima. Prvi čovjek crno-crvenih kazao nešto više o situaciji s mladim igračem. "Zvanično Amiru Mašiću je ponuđen trogodišnji ugovor, ali njegov otac i on ne žele da ga prihvate i ne žele da igraju u Čeliku. Već treći dan ne dolazi na trening i ono što je radio na treninzima, trener nije zadovoljan njegovim angažmanom. Izgleda da su im cifre udarile u glavu, kako će se to završiti ne znam, ali ćemo sigurno zaštiti interes kluba. Ja sam privatno prijatelj sa tom porodicom i ne mogu da ih prepoznam u posljednje vrijeme, ali oni su donijeli takvu odluku", kazao je Sarajlić. Šef stručnog štaba Boris Pavić žali za ovakvim raspletom oko talentovanog igrača. "Žao mi je što sam ostao bez talentovanog igrača, ali mislim da toj djeci napune glavu svakakvim stvarima. Mašić je stvarno veliki talenat, ali on treba još dosta rada i treba da bude ispred svih kada je u pitanju i rad na treninzima, što ja nisam primjetio od kako se priključio pripremama seniorske ekipe. Očito da je momku puna glava nekih stvari koje nemaju veze s njim, a kako čujem on želi u Sarajevu jer su ponudili bolje uslove. Novac u toj fazi fudbalskog odrastanja nije presudan izbor, Čelik možda ne može ponuditi kao klub s Koševa, ali ovdje je domaći igrač, cijenjen, priključen seniorskoj ekipi, ali očito da je sada samo interes novac i ništa više. Na Zlatibor će od omladinaca putovati Dujmović, Duraković i najvjerovatnije Šabanović", kazao je Pavić. Kako saznajemo 17-godišnji kadet najbliži je prelasku u redove Sarajeva, podsjetimo u prošloj sezoni ovaj Zeničanin je u 26 utakmica postigao nevjerovatnih 36 golova što mu je donijelo ubjedljivo titulu najboljeg strijelca kadetske lige za prošlu sezonu.
Ma on je vec završen.
Ko ga seli na klupu .joker90 je napisao/la:Nemojte odmah Tatka seliti na klupu! Prvo da vidimo oba stopera na djelu, pa cemo donositi zakljucke. Tatko je nas kapiten i borac, covjek koji je glavom na nogu isao na derbiju. Zasluzuje malo vise respekta..
Halo, nismo mi taj klub kojem mozete preotimati igrace.ultrasstyle_tz je napisao/la:sa ovim silnim stoperima jel se Tatomirovic prodaje ili seli na desnog beka..i ko je visak, interesantan je Adnan Kovacevic - koja je sansa da on bude dostupan
Fina sansa,sad bi on bio tek 5. stoperultrasstyle_tz je napisao/la:sa ovim silnim stoperima jel se Tatomirovic prodaje ili seli na desnog beka..i ko je visak, interesantan je Adnan Kovacevic - koja je sansa da on bude dostupan
Na par zadnjih stranica se stalno spominje da ga treba prodati i da ne moze pored ove dvojice u prvi tim jer su bolji.. Ja samo kazem, prvo da ih vidimo na djelu, pa onda u istu recenicu sa Ivanom..amypitar je napisao/la:Ko ga seli na klupu .joker90 je napisao/la:Nemojte odmah Tatka seliti na klupu! Prvo da vidimo oba stopera na djelu, pa cemo donositi zakljucke. Tatko je nas kapiten i borac, covjek koji je glavom na nogu isao na derbiju. Zasluzuje malo vise respekta..
Kovacevic se moze prebaciti na zadnjeg veznog,a Dzemu na desnog bocnog.Tatomirovic je tu sa Barbaricem,i Stepanovom,aultrasstyle_tz je napisao/la:sa ovim silnim stoperima jel se Tatomirovic prodaje ili seli na desnog beka..i ko je visak, interesantan je Adnan Kovacevic - koja je sansa da on bude dostupan
Ma od viška glava ne boli!collector je napisao/la:nema potrebe otpisivati malog Kovacevica, svi zaboravljaju da ce Cimirot haman pa sigurno poslije LP otici, i u slucaju potpisivanja ugovora sa Ikandeom mi i dalje ostajemo na 3 igraca u sredini terena, Radovac i Rustemovic a otisao je i Bilbija koji je s vremena na vrijeme tu poziciju krpio, tako da ja mislim da ce Kovacevic biti 4. opcija u veznom redu, to je moje misljenje naravno mozda dodje jos neko, al mi izgleda kao sigurna opcija !!!
Ovaj ima pas predobarDevilsAdvocate je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.