FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma kakav Bahtić.On je u ovoj situaciji samo nužno zlo.Da se broji da smo nekoga doveli.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Boga mi,ne zeza se Macketina....vidi ti da se austrijski reprezentativac dovodi..... hahahhaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Koja agencija zastupa dotičnog Bahtića 

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
"Nurnberg", nema na cemu :kafa:HPCompaq je napisao/la:
Da je Husic ostao predsjednik i kojim slucajem doveo (ako uopste dode) ovog Bahtica bilo bi mlad je mozda se trgne pa zaigra sto najbolje zna, dokaze da je bio mladi reprezentativac Austrije a mozda i uzmemo koju kintu za njega u buducnosti. Medutim dovede ga "krusko" (ako uopste dode) i onda pocinje kakav on kura. igrac, vise se bore nasa djeca na terenu nego on (tuzlak vec zna da se on nece truditi, valjda posle 25 hiljada i kusur postova
dobijes neke sposobnosti proricanja buducnosti sta li).
Da se razumijemo boli me realno za bivseg i sadasnjeg(bivseg-buduceg ili koji je vec kura.) predsjednika ali ne mogu ove dvolicnosti oko dovodenja igraca, npr uzet cu Culuma koji se ovdje redovno pljuje zajedno sa onim koji ga je doveo, a covjek je licno Bog/Allah na terenu za crnogorsku gazelu Fatica.

Da se razumijemo boli me realno za bivseg i sadasnjeg(bivseg-buduceg ili koji je vec kura.) predsjednika ali ne mogu ove dvolicnosti oko dovodenja igraca, npr uzet cu Culuma koji se ovdje redovno pljuje zajedno sa onim koji ga je doveo, a covjek je licno Bog/Allah na terenu za crnogorsku gazelu Fatica.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa rezultati ti govore sve. (kakvi su bili prije, a kakvi su sada) Mozda je Fatic bio katastrofa ali tu je bilo jos 10 dobrih igraca. On nije nikada ni nosio ekipu Slobode, vec je cisto bio promasaj kojeg bi Husic svakako otjerao u januaru. Pricas kao da je Fatic bio neki faktor, a znas da nije.
On da je dobar (Bahtic) nasao bi klub vec davno, ovako je samo neki manekencic koji ce nam uzeti pare. Tu nema kvaliteta, momak je izgubio angazman u drugoj ligi Austrije. To nije nista bolje od ove nase PL.
Ili eto ko je dobar, a da je dosao od odlaska Azmira? Jedino Krpic koji se vratio u julu i Hairlahovic koji je otisao u Zrinjski. Jedina dva igraca koja su imala ono nesto eto.
A za ono Husicevo doba mozemo nabrojati: Zeba, Saric, Ahmetovic, Krpic, Veselinovic, Kostic, Mehmedagic, Ivetic, Zec, Subic, Skahic, Ordagic. Imao je promasaja ali je imao vise odlicnih igraca za ove lige koji su kod nas dobro ili odlicno odigrali. Od dolaska Musemica je svaki rok solidno odradio tj sklopio ekipu koja je top4 u ligi.
A i ono za doba Cire je bilo odlicno za nivo Federalne sa igracima koji su iznad tog ranga.
Da se razumijemo Culum nije problem, Bahtic nije problem. Ali gdje su igraci kao ovi gore iznad navedeni? Nemojte mi samo kao argument spominjati Karica, Djidica i Fatica uz Haurdica. Bili su oni ali uz ostalih 10 dobrih igraca. A sta je sada? Sada taj Bahtic, Culum i takvi moraju da nose igru.
Jedino je istina da se Mujkanovic ne moze pruziti ni upola kao Husic i to je to.
On da je dobar (Bahtic) nasao bi klub vec davno, ovako je samo neki manekencic koji ce nam uzeti pare. Tu nema kvaliteta, momak je izgubio angazman u drugoj ligi Austrije. To nije nista bolje od ove nase PL.
Ili eto ko je dobar, a da je dosao od odlaska Azmira? Jedino Krpic koji se vratio u julu i Hairlahovic koji je otisao u Zrinjski. Jedina dva igraca koja su imala ono nesto eto.
A za ono Husicevo doba mozemo nabrojati: Zeba, Saric, Ahmetovic, Krpic, Veselinovic, Kostic, Mehmedagic, Ivetic, Zec, Subic, Skahic, Ordagic. Imao je promasaja ali je imao vise odlicnih igraca za ove lige koji su kod nas dobro ili odlicno odigrali. Od dolaska Musemica je svaki rok solidno odradio tj sklopio ekipu koja je top4 u ligi.
A i ono za doba Cire je bilo odlicno za nivo Federalne sa igracima koji su iznad tog ranga.
Da se razumijemo Culum nije problem, Bahtic nije problem. Ali gdje su igraci kao ovi gore iznad navedeni? Nemojte mi samo kao argument spominjati Karica, Djidica i Fatica uz Haurdica. Bili su oni ali uz ostalih 10 dobrih igraca. A sta je sada? Sada taj Bahtic, Culum i takvi moraju da nose igru.
Jedino je istina da se Mujkanovic ne moze pruziti ni upola kao Husic i to je to.
Fatic je doveden da nosi ekipu to su i njegova primanja pokazivala drugo je to sto se pokazao na terenu kao teska kljusina pa ga Husref od.ebao. Vecina tih igraca je tada bila nepoznanica i upitna kako ce odigrati na srecu desilo se da je vecina proigrala naravno pogurani ogromnim primanjima koje se i dan danas isplacuje pojedinim igracima. Dakle ono sto ti hocu reci ko zna da Bahtic nece sutra proigrati poput Sarica, Mehmedagica koji su dosli iz 2 Hrvatske lige.tuzlak1987 je napisao/la:Pa rezultati ti govore sve. (kakvi su bili prije, a kakvi su sada) Mozda je Fatic bio katastrofa ali tu je bilo jos 10 dobrih igraca. On nije nikada ni nosio ekipu Slobode, vec je cisto bio promasaj kojeg bi Husic svakako otjerao u januaru. Pricas kao da je Fatic bio neki faktor, a znas da nije.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa nece proigrati jer mi vise nismo tim koji se bori za igrace koji su interesantni vec za one koji u ekipama koje se bore za nesto nemaju mjesta..On da je zanimljiv drugim ekipama ne bi kod nas zavrsio. Dok je u vrijeme Husica u Slobodi zavrsilo dosta igraca koji su bili zanimljivi drugim ekipama.HElo je napisao/la: Fatic je doveden da nosi ekipu to su i njegova primanja pokazivala drugo je to sto se pokazao na terenu kao teska kljusina pa ga Husref od.ebao. Vecina tih igraca je tada bila nepoznanica i upitna kako ce odigrati na srecu desilo se da je vecina proigrala naravno pogurani ogromnim primanjima koje se i dan danas isplacuje pojedinim igracima. Dakle ono sto ti hocu reci ko zna da Bahtic nece sutra proigrati poput Sarica, Mehmedagica koji su dosli iz 2 Hrvatske lige.
Za ove Husiceve koje je dovodio se znalo da ide na pozitivu, jednostavno je doveo dosta igraca koji mogu igrati u svim ekipama u ligi. A ko radi taj i grijesi (Fatic).
Evo realno kakav je po tebi potez da u januaru dovedes igraca koji sa nekom ekipom nije prosao ni ljetne pripreme? Ne mozes ti da ozivis igraca u pola sezone, njemu treba do ljeta da uhvati tempo.
https://sportsport.ba/fudbal/nista-od-d ... lik/243407
Evo ovo govori sve o tome ko se sve interesovao za njega. deseti i jedanesti. Neko je navalio da ga uvali i to kome ce nego nama.
tuzlace ba, ne jedi sto se ne jede, lijepo ti je frajer naveo primjere
kome su to bili zanimljivi Saric, Hare, Veseli... roditeljima svojim jedino, u Slobodi su se pronasli i napredovali kao igraci, ko zna gdje bi danas bili da im nije bilo Slobode... cinjenica je da je Sloboda s tim igracima imala vise srece nego pameti, al posto je Husic u pitanju, preko toga se predje, al kada Senco dovede isto takve igrace, onda ne valja jbg
pa ona ekipa koja se za titulu borila, sigurno nije bila projektovana za tako nesto i ne postoji apsolutno niti jedan jedini navijac Slobode koji je ocekivao da ce se Sloboda borit za titulu te sezone... s onom ekipom niko normalan ne bi racunao na borbu za titulu, jednostavno se sve uklopilo i doslo je do toga, ekipa je bila vrhunski vodjena, kohezija u ekipi strasna + su imali motiv u vidu novca
desilo se Atl.Madridu, desilo se Leicesteru, umalo se desilo i Slobodi, to vam je ta prica
kome su to bili zanimljivi Saric, Hare, Veseli... roditeljima svojim jedino, u Slobodi su se pronasli i napredovali kao igraci, ko zna gdje bi danas bili da im nije bilo Slobode... cinjenica je da je Sloboda s tim igracima imala vise srece nego pameti, al posto je Husic u pitanju, preko toga se predje, al kada Senco dovede isto takve igrace, onda ne valja jbg
pa ona ekipa koja se za titulu borila, sigurno nije bila projektovana za tako nesto i ne postoji apsolutno niti jedan jedini navijac Slobode koji je ocekivao da ce se Sloboda borit za titulu te sezone... s onom ekipom niko normalan ne bi racunao na borbu za titulu, jednostavno se sve uklopilo i doslo je do toga, ekipa je bila vrhunski vodjena, kohezija u ekipi strasna + su imali motiv u vidu novca
desilo se Atl.Madridu, desilo se Leicesteru, umalo se desilo i Slobodi, to vam je ta prica
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije projektovana za titule ali je potajno projektovana za Evrope. U BIH nije niti jedna ekipa projektovana za titule vec za vrha tabele pa sta bude.
Gdje je Senco doveo igrace kao Saric ili Mehmedagic? Ja to ne vidim. Ja vidim samo da je doveo losije igrace.
Znaci ipak da je Husic kada se raspitivao za igrace dobio ono malo bolje iz 2. HNL.
Prije ove sezone sam sve pogodio, vi se veselili pojacanjima ja vam govorim i onaj @Pasa Aga da nema od ovih hljeba da qrcu ne valja ekipa.
Ovu su projektovali za Evropu, a iz aviona se vidi da je bila dovoljna za opstanka. Ono ljeto kada je Azmir odradio odlican rok ja sam mirisao pozitivu i dobre igrace i bilo je 2. mjesto.
Pa sada mozemo porediti Bahtica sa Saricem, Veselim i tim igracima ali je istina samo to da je on ona zadnja klasa robe koja nama sada i dolazi. Njega Azmir ne bi pogledao ni u Federalnoj realno, trazio bi covjek sta bolje.
Gdje je Senco doveo igrace kao Saric ili Mehmedagic? Ja to ne vidim. Ja vidim samo da je doveo losije igrace.
Znaci ipak da je Husic kada se raspitivao za igrace dobio ono malo bolje iz 2. HNL.
Prije ove sezone sam sve pogodio, vi se veselili pojacanjima ja vam govorim i onaj @Pasa Aga da nema od ovih hljeba da qrcu ne valja ekipa.
Ovu su projektovali za Evropu, a iz aviona se vidi da je bila dovoljna za opstanka. Ono ljeto kada je Azmir odradio odlican rok ja sam mirisao pozitivu i dobre igrace i bilo je 2. mjesto.
Pa sada mozemo porediti Bahtica sa Saricem, Veselim i tim igracima ali je istina samo to da je on ona zadnja klasa robe koja nama sada i dolazi. Njega Azmir ne bi pogledao ni u Federalnoj realno, trazio bi covjek sta bolje.
-
- Kontakt:
Šta je ovo ljudi Ordaga na treningu???
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Znaci Jaha i Culum su bivsi hvalim te boze
-
- Kontakt:
Ostaje na posudbi iz Brann-asviunapad1010 je napisao/la:Šta je ovo ljudi Ordaga na treningu???

u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
Ima jos 7 dana ugovora. Dosao se oprostiti od bivsih saigraca.sviunapad1010 je napisao/la:Šta je ovo ljudi Ordaga na treningu???
Sloboda Tuzla
Očekivano drago mi je što smo se jahe i culuma riješili ali sada nam tu fale 2 igrača na zadnjem veznom. Fale nam 2 napadača 2 krilna igrača 2 centralna, desni i lijevi bek. Za sad imamo samo stopere i golmana ( kakvog takvog )
Ordaga jos jednom dokazao da je veliki Slobodaš i da je veliki čovjek !!! Hvala ti ljudino za sve nadam se da ćeš imati blistavu karijeru u budućnosti ali i da ćes još jednom zaigrati za najdraži klub !!!!
Ordaga jos jednom dokazao da je veliki Slobodaš i da je veliki čovjek !!! Hvala ti ljudino za sve nadam se da ćeš imati blistavu karijeru u budućnosti ali i da ćes još jednom zaigrati za najdraži klub !!!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Mislim da ne bi bilo lose zaganjati Pezera iz Zrinjskog, i vise nego dobar igrac u odnosu na dosadasnje nase veznjake a nije se bas ni naigrao u Zrinjskom
u transu pjesma nek zagrmi
Pravi primjer profesionalizma Ordagić Amer.

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
- tuzlak1987
- Kontakt:
------------------------------------------Hadzic/Muminovic/Markovic------------------------------------------
Beganovic/Salihovic-------Skahic/Salkic-------------------Mehmedagic/Ignjatovic---------Lazevski/xx
----------------------------------------------xxxxxxxxxxxxxxxx--------------------------------------------------
-------------------------------Grahovac/Kurtalic------------------------Osmanagic/xxxx----------------------
Todorovic/Hodzic-------------------------------------------------------------------------------Husic/Omerovic
----------------------------------------------------Smajic/xxxxx---------------------------------------------------
Pitanje sta je sa ovih Culum, Djordjilovic, Jahic? Raskinuti ugovor kod prve dvojice ili praznici?
Onda sta je sa Tandira i Zukica? Mislim to je svakako sve katastrofa bila bi radosna vijest da su raskinuti.
Treba nam dobar napadac i dobri veznjaci, te krilo i bek. Jedno 5-6 igraca.
Beganovic/Salihovic-------Skahic/Salkic-------------------Mehmedagic/Ignjatovic---------Lazevski/xx
----------------------------------------------xxxxxxxxxxxxxxxx--------------------------------------------------
-------------------------------Grahovac/Kurtalic------------------------Osmanagic/xxxx----------------------
Todorovic/Hodzic-------------------------------------------------------------------------------Husic/Omerovic
----------------------------------------------------Smajic/xxxxx---------------------------------------------------
Pitanje sta je sa ovih Culum, Djordjilovic, Jahic? Raskinuti ugovor kod prve dvojice ili praznici?
Onda sta je sa Tandira i Zukica? Mislim to je svakako sve katastrofa bila bi radosna vijest da su raskinuti.
-
- Kontakt:
Ovdje jedino što valja su možda Muminović, Škahić, Grahovac i Smajić. A i tu imaš upitnike na trojici od četvorice. Škahić ozlijeđen evo tri godine skoro, Grahovac na momente pokazivao da može, na momente užasan, za Smajića još ne znamo, volio bi da bude igrač od njega. Muminović ima sve što je potrebno da uspije, ali bojim se da će on putem Pirića za Zrinju, moramo ga zadržati nekakotuzlak1987 je napisao/la:------------------------------------------Hadzic/Muminovic/Markovic------------------------------------------
. .reče Ahmetović "Kako je vrijeme odmicalo, meni je bilo sve jasnije da upravo u Sarajevu želim okončati svoju karijeru" . . . .toliko o karakteru jer je isto tako izjavio i za Slobodu . .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.