Iceplayer je napisao/la:amypitar je napisao/la:pastore je napisao/la:[qker90"]Nemojte odmah Tatka seliti na klupu! Prvo da vidimo oba stopera na djelu, pa cemo donositi zakljucke. Tatko je nas kapiten i borac, covjek koji je glavom na nogu isao na derbiju. Zasluzuje malo vise respekta..
Tatomirovic i Velkoski idu poslije evrope i to za finu cifru kako se prica,cimirot je vec odavno bivsi,izgleda u belgiju
Nije valjda Standard.
Ima sigurno 2 god.od tada kad mi je Cimi rekao da ga Belgijanci traze.Tad su nudili 300.000 eura i naši odbili.
Sumnjam da mogu puno vise dici cifru,daj boze da grijesim.Sve iznad 500.000 eura mi smo na konju,jer oni nisu toliko finans.jaki.Tamo samo Anderlecht ima bas dobru lovu.
Ma ide on u HSV na listi zelja je njiovom treneru a sta je ninja milion eura, sa tim brisu guzicu...[/quote]
I meni mirise da ide tatko ili da necemo obnoviti ugovor sa Kovacevicem posebno ako nigerijac ostane. A po meni i on i Mihojevic mogu samo eksplodirati uz ovako dva iskusna stopera.
Kvalitetno smo ovo odradili ali treba ocekivati da ce im trebati vremena da se uigraju pozada jer smo gotovo citavu liniju promjenili.
Matejeva zelja je lp sa Sarajevom, ali pita se Celzi i vece su sanse da nista od njega.
Segrt bi mogao preuzeti Bosnu i svi igraci na koje neracunamo bi isli dole. Nama je i cilj vratiti Bosnu u PL. Da li njima odgovara? Pa normalno da im odgovara jer bi bez nas bili u 3, 4 ligi.