FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 27 jun 2015, 16:14

paulus je napisao/la:
DevilsAdvocate je napisao/la:

Barbaric je masina, ovaj je za Tatomirovica izmislio fudbal :D
Ovaj ima pas predobar

Jako interesantan igrac,fakat on bi mogao napraviti dobru karijeru. :thumbup:
Sad je sve do njega,do sportskog zivota,uz pravilan rad mogao bi daleko dogurati.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 27 jun 2015, 16:14

Barbarić, Stepanov, daj nam još golmana i to je to :kafa:
U novi boj ...

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 27 jun 2015, 16:15

joker90 je napisao/la:Nemojte odmah Tatka seliti na klupu! Prvo da vidimo oba stopera na djelu, pa cemo donositi zakljucke. Tatko je nas kapiten i borac, covjek koji je glavom na nogu isao na derbiju. Zasluzuje malo vise respekta..
Tatomirovic i Velkoski idu poslije evrope i to za finu cifru kako se prica,cimirot je vec odavno bivsi,izgleda u belgiju

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 27 jun 2015, 16:15

ultrasstyle_tz je napisao/la:sa ovim silnim stoperima jel se Tatomirovic prodaje ili seli na desnog beka..i ko je visak, interesantan je Adnan Kovacevic - koja je sansa da on bude dostupan
Mozda ga posudimo , Sarajevo reba imat ove mlade po posudbama , evo vidim imali su sasanak sa Bosnom vjerovatno dole ide par igraca sad su prva Liga Federacije so nije toliko lose da se razvijaju neki igraci.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 jun 2015, 16:15

Ima li sastava :?
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 jun 2015, 16:17

pastore je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Nemojte odmah Tatka seliti na klupu! Prvo da vidimo oba stopera na djelu, pa cemo donositi zakljucke. Tatko je nas kapiten i borac, covjek koji je glavom na nogu isao na derbiju. Zasluzuje malo vise respekta..
Tatomirovic i Velkoski idu poslije evrope i to za finu cifru kako se prica,cimirot je vec odavno bivsi,izgleda u belgiju

Nije valjda Standard.
Ima sigurno 2 god.od tada kad mi je Cimi rekao da ga Belgijanci traze.Tad su nudili 300.000 eura i naši odbili.
Sumnjam da mogu puno vise dici cifru,daj boze da grijesim.Sve iznad 500.000 eura mi smo na konju,jer oni nisu toliko finans.jaki.Tamo samo Anderlecht ima bas dobru lovu.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 27 jun 2015, 16:29

amypitar je napisao/la:
pastore je napisao/la:

Nije valjda Standard.
Ima sigurno 2 god.od tada kad mi je Cimi rekao da ga Belgijanci traze.Tad su nudili 300.000 eura i naši odbili.
Sumnjam da mogu puno vise dici cifru,daj boze da grijesim.Sve iznad 500.000 eura mi smo na konju,jer oni nisu toliko finans.jaki.Tamo samo Anderlecht ima bas dobru lovu.
Ma ide on u HSV na listi zelja je njiovom treneru a sta je ninja milion eura, sa tim brisu guzicu...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 jun 2015, 16:32

amypitar je napisao/la:
pastore je napisao/la:

Nije valjda Standard.

Na zimu su utopili Cimana u Kanadu a kasnije i onog tamnoputog sto je bio bas dobar u neki dobar klub-zaboravio sam isto za fine pare.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Kenozoik
Kontakt:

Post Postao/la Kenozoik » 27 jun 2015, 16:33

Zamislite ovo. U slucaju da zadrzimo Delaca i dovedemo Vukcevica (ne znam koliko je realno ali jasno je da bi smo htijeli), sastav protiv Lecha bi vjerovatno izgledao ovako:

Benko
Velkovski Stojcev Vukcevic
Radovac Cimirot
Puzigaca Stepanov Tatko Hebib
Delac

Onda ako prodamo Cimirota, Velkoskog, Tatka, i Puzigacu, i dalje bi ostali na ovome za ligu:

Benko
Duljevic Stojcev/Mesa Vukcevic
Radovac Ikande
Bekic Stepanov Barbaric Hebib
Delac

I tu bi onda mnogi mladji igraci mogli biti prve zamjene na svojim pozicijama: Mihojevic i Kovacevic stoperi, Rustemovic kao konkurencija Ikande-u, Andjusic umjesto Duljevica, Bekic iza Benke... mogao bi cak i Kobiljar ponekad dobiti priliku.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 jun 2015, 16:38

ja ne znam sto se vi toliko sekirate za ekipu i sastav koji imamo kad je i vise nego ocigledno da ljudi koji se bave tim taj posao rade i vise nego dobro.
Nego ima li Belmina, hoce li te slike sa Šibova?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 27 jun 2015, 16:41

Iceplayer je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
pastore je napisao/la:[qker90"]Nemojte odmah Tatka seliti na klupu! Prvo da vidimo oba stopera na djelu, pa cemo donositi zakljucke. Tatko je nas kapiten i borac, covjek koji je glavom na nogu isao na derbiju. Zasluzuje malo vise respekta..

Nije valjda Standard.
Ma ide on u HSV na listi zelja je njiovom treneru a sta je ninja milion eura, sa tim brisu guzicu...[/quote]

I meni mirise da ide tatko ili da necemo obnoviti ugovor sa Kovacevicem posebno ako nigerijac ostane. A po meni i on i Mihojevic mogu samo eksplodirati uz ovako dva iskusna stopera.
Kvalitetno smo ovo odradili ali treba ocekivati da ce im trebati vremena da se uigraju pozada jer smo gotovo citavu liniju promjenili.
Matejeva zelja je lp sa Sarajevom, ali pita se Celzi i vece su sanse da nista od njega.
Segrt bi mogao preuzeti Bosnu i svi igraci na koje neracunamo bi isli dole. Nama je i cilj vratiti Bosnu u PL. Da li njima odgovara? Pa normalno da im odgovara jer bi bez nas bili u 3, 4 ligi.
Numquam Desistemus!

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 27 jun 2015, 16:45

- Oštraković, Barić, Puzigaća, Kovačević, Berberović, Ikande, Radovac, Stojčev, Bekić, Velkoski, Benko.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 27 jun 2015, 16:46

kengur je napisao/la:Dajte nam ba Mirel-a. Nek se prijavi pod drugim imenom, suze su me oblile.

Za pojacanja, da budem iskren ja sam se nadao onom kadetu iz Celika vise nego 30-godisnjem Crnogorcu.
Evo da ponovim moj stari post oko Masica. Ja sam mislio da je on potpisao sa Celikom a ispade da srecom nije i da jos imamo sansi.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 27 jun 2015, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 27 jun 2015, 16:47

ElCartel11 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/amir-mas ... vor/165016
Ovakve klince bi trebali dovoditi u Akademiju :)
Da se citiram :D izgleda mi Ibrak procitao post :urnebes:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 27 jun 2015, 16:52

Hoce li biti bar tekstualni prijenos utakmice u jelahu ?
FK Sarajevo !

High

Post Postao/la High » 27 jun 2015, 17:16

Hvala bogu pa ode polumitski Kouadio. :clap:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 jun 2015, 17:17

Sretno Kouadio hvala ti ne znam ni ja za sta.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 jun 2015, 17:20

Ode Kouadio, sad je uprava na debelom iskusenju, kako ga nadomjestiti? :think:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 27 jun 2015, 17:21

gdje ide ??

senad82
Kontakt:

Post Postao/la senad82 » 27 jun 2015, 17:22

Gdje ide? Izvor?

Sent from my iPhone using Tapatalk
F.K. SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dadox, HyperOS, MSOZ101, plisek, sekac, ubipara i 83 gosta.