Sto nisu tako veliki robovi pljuvali 2009 ili 2010 kad su juniori bili prvaci i kup osvojili, pa nasu djecu veliki hukic **** od covjeka tjerao i primao pozive i samo govorio haj ti na klupu, ima neko ko je dao pare. Fuj gamad jedna bolesnalaudrop je napisao/la: ↑08 jul 2023, 14:22Čitam komentare na Facebook-u na objavu Tarika Huzbašića koji se zahvalio Čeliku na polusezoni.
Huzbašiću želim svu sreću u budućoj karijeri ali nadam se da je i on svjestan da pušenje cigara i konstantno konzumiranje alkohola neće doprinijeti njegovom napretku ili ostanku u ovom klubu. Na rođendanskoj zabavi u Tapasu i salivao i pušio. A komentar za Šabića i ovog dole orangutana nemam. Nek se zna ko je šta pisao.![]()
![]()
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
- BatistutA19
- Kontakt:
Joj ja vam teme o bojama ,nasa je boja crno crvena i takvo mora bit sve na stadionu kao sto svi klubovi rade u bojama klubova svojih .
Sto se tice igraca jasno je kako dizes ljestvice u svemu ne mozes ti imat sastav da su svi iz Zenice pa Sarajevo onakvu akademiju ima pa ih salju dalje a kamoli mi.
Lahko je Kanton igrat ili cak Centar sa svojim igracima a bogami vec FL a pogotovo PL je nemoguce.Ljudi kontaju da imas toliki kvalitet da mogu sve nasi izgurat,naravno da treba forsirat zenicku djecu maximum ali brate ako ne mozes i Nemila je Zenica pa ako pokazes kvalitet vratis se.
Puna podrska za upravu i trenere sto se tice igraca,po meni jedini promasaj je Karic bio ali mislim kad bi se sad posvetio maximalno da bi imali koristi od Karica u ovoj ligi.
Sto se tice igraca jasno je kako dizes ljestvice u svemu ne mozes ti imat sastav da su svi iz Zenice pa Sarajevo onakvu akademiju ima pa ih salju dalje a kamoli mi.
Lahko je Kanton igrat ili cak Centar sa svojim igracima a bogami vec FL a pogotovo PL je nemoguce.Ljudi kontaju da imas toliki kvalitet da mogu sve nasi izgurat,naravno da treba forsirat zenicku djecu maximum ali brate ako ne mozes i Nemila je Zenica pa ako pokazes kvalitet vratis se.
Puna podrska za upravu i trenere sto se tice igraca,po meni jedini promasaj je Karic bio ali mislim kad bi se sad posvetio maximalno da bi imali koristi od Karica u ovoj ligi.
- limvolikce1945
- Kontakt:
Vama malo fali da se upalite, pa čovjek napisao "sve je jasno" a vi to odmah negativno protumačili. Daj malo pozitive, to "sve je jasno" može se tumačiti i ovako: "Sve je jasno da nismo za velike domete, da ne kažem da je jasno da smo tarabe..."
I idemo dalje...

I idemo dalje...

Vrijednosti nisu azurirane vec samo su nam dodali ove igrace kojo su sad dosli i njihova vrijednost je 400k.Po nekoj mojoj procjeni vrijednost tima bi bila oko 2-2,5 miliona
Vidiš sa su retardi da ne znaju kako se vrjednuju igrači na Transfermarkt.Pa naravno da će imati najmanju vrijednost glupsoni jedni kad Čelik nakon 3 godine ponovo dolazi na Transfermarkt,bio je na standby, jer kantonalnu ligu i DLC nemaš na Transfermarkt samim tim nemaš ni statistiku nikakvu o igraču, a upravo ta statistika igrača određuje početnu cijenu, zatim ostali parametri, godine igrača, u kojem rangu igra, da li je igrač igrao Ligu prvaka,Europa ligu ili Konferencijsku ligu, zatim dokle je njegov tim stigao u kvalifikicjama itd.Tih 400 k je ukupna cijena od 4 igrača koji su igrali veće rangove 1. FL ili PL gdje se prate te lige i unose u bazu podataka transfermarkta.
Sad za sad momci koji su iznjeli sezonu u DLC i ušli sa Čelikom u 1. FL nemaju cijenu na transfermarktu, jer službeno 1. FL. nije ni počela SAMIM TIM NEMAJU POČETNU CIJENU NA TRANSFERMARKT.
Svašta ko se bavi danas novinarstvom,polupismeni ljudi.
Čim krene sezona i bude odigrana jedna utakmica službeno u 1.FL dobijaju 10k minimalno na transfermarkt, ako bude odma jedan zabio 2-3 komada u prvoj utakmici vidićeš mu cijenu kad se ponovo ažurira.
Kad je predstavljanje dresova, otvaranje fan shopa da li se iko orijavio na oglas, koji je ruku na srce preširok sa puno očekivanja
Kako sam razumio, otvorenje fan shopa je 01.08. Sad hoce li prije uraditi promociju novih dresova, vidjecemo.
Otvaranje fan shopa je planirano pocetkom 8. mjeseca a ne 01.08.
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
Uglavnom do pocetka sezone?
Drug, imas li kakav info u vezi sezonskih karata?
Drug, imas li kakav info u vezi sezonskih karata?
Jesmo li završi sa prelaznim rokom, jel se čeka golgeter ili Hamza da se vidi hoće li zadovoljiti na pripremama ?
Vjerovatno cemo sve sutra znati, ako se Hamza nadje na spisku za Kupres, onda ostaje sigurno. Ako ne, onda trazimo dalje.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Konkurs za voditelja poslovnice ostaje otvoren do 20.07.2023. godine. 
Postanite dio crno-crvene porodice!

https://nkcelik.ba/konkurs-za-posao-fan-shop/
Niko se ne želi prijaviti na ovaj konkurs, pa su produžili rok?
Postanite dio crno-crvene porodice!
https://nkcelik.ba/konkurs-za-posao-fan-shop/
Niko se ne želi prijaviti na ovaj konkurs, pa su produžili rok?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Ići će ubrzo sezonske karte
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
Ko bi mogao biti u autobusu za Kupres ? Moje neko vidjenje putnika:
1 durmo
2 mlaco
3 brkic
4 isakovic
5 horic
6 vardo
7 smajic
8 sivac
9 hrelja
10 arnautovic
11 saric
12 mehic
13 mehic
14 zuna
15 medjuseljac
16 karalic
17 durmis
18 piljug
19 salcinovic
20 tabakovic
21 kolic
22 bronja
23 salkanovic
24 bajramovic
25 karic
Licno poveo bih i nekog juniora koji su bili u rosteru prosle sezone, ali koga onda ostaviti.
1 durmo
2 mlaco
3 brkic
4 isakovic
5 horic
6 vardo
7 smajic
8 sivac
9 hrelja
10 arnautovic
11 saric
12 mehic
13 mehic
14 zuna
15 medjuseljac
16 karalic
17 durmis
18 piljug
19 salcinovic
20 tabakovic
21 kolic
22 bronja
23 salkanovic
24 bajramovic
25 karic
Licno poveo bih i nekog juniora koji su bili u rosteru prosle sezone, ali koga onda ostaviti.
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
phillies je napisao/la: ↑09 jul 2023, 19:08Ko bi mogao biti u autobusu za Kupres ? Moje neko vidjenje putnika:
1 durmo
2 mlaco
3 brkic
4 isakovic
5 horic
6 vardo
7 smajic
8 sivac
9 hrelja
10 arnautovic
11 saric
12 mehic
13 mehic
14 zuna
15 medjuseljac
16 karalic
17 durmis
18 piljug
19 salcinovic - Bašić
20 tabakovic
21 kolic
22 bronja
23 salkanovic
24 bajramovic
25 karic
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
-
- Kontakt:
Saric otpada upada Basic Bakir junior i joa jedan junior Adin Begicphillies je napisao/la: ↑09 jul 2023, 19:08Ko bi mogao biti u autobusu za Kupres ? Moje neko vidjenje putnika:
1 durmo
2 mlaco
3 brkic
4 isakovic
5 horic
6 vardo
7 smajic
8 sivac
9 hrelja
10 arnautovic
11 saric
12 mehic
13 mehic
14 zuna
15 medjuseljac
16 karalic
17 durmis
18 piljug
19 salcinovic
20 tabakovic
21 kolic
22 bronja
23 salkanovic
24 bajramovic
25 karic
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Ma na njega sam i mislio, samo nisam znao ko je out.
- ASD
- Kontakt:
Ono, kada dodamo juniore i ako usput bude pojačanja, otprilike 50 posto igrača su zaštićena godišta.phillies je napisao/la: ↑09 jul 2023, 19:08Ko bi mogao biti u autobusu za Kupres ? Moje neko vidjenje putnika:
1 durmo (u21)
2 mlaco (u21)
3 brkic (u21)
4 isakovic
5 horic
6 vardo
7 smajic
8 sivac
9 hrelja
10 arnautovic (u21)
11 saric
12 mehic
13 mehic
14 zuna
15 medjuseljac (u21)
16 karalic (u21)
17 durmis (u21)
18 piljug (u21)
19 salcinovic
20 tabakovic (u21)
21 kolic
22 bronja (u21)
23 salkanovic (u21)
24 bajramovic
25 karic
Jel mislis otpada Šarić ovaj sto je potpisao ugovor sa Čelikom prije 6 dana? Šta se desilo? Mislim ne znam je li istina sto pises ali ako jeste dovedes igrača, potpises ugovor, predstaviš ga i za 6 dana otpada sa spiska? Wtfdinodino2019 je napisao/la: ↑09 jul 2023, 19:15Saric otpada upada Basic Bakir junior i joa jedan junior Adin Begicphillies je napisao/la: ↑09 jul 2023, 19:08Ko bi mogao biti u autobusu za Kupres ? Moje neko vidjenje putnika:
1 durmo
2 mlaco
3 brkic
4 isakovic
5 horic
6 vardo
7 smajic
8 sivac
9 hrelja
10 arnautovic
11 saric
12 mehic
13 mehic
14 zuna
15 medjuseljac
16 karalic
17 durmis
18 piljug
19 salcinovic
20 tabakovic
21 kolic
22 bronja
23 salkanovic
24 bajramovic
25 karic
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.