FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 mar 2012, 22:22

Rizvanovic i Hadzic ce ispadat samo tako :mrgreen: :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 10 mar 2012, 23:09

Vidjoh vojvodu oko 10 na stupinama u onom kaficu do Premiera. Nesto se ubrino :mrgreen:

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 10 mar 2012, 23:19

4 bivša igrača Sarajeva u prvih 11 Slobode. Kud vam još nije došao Maksumić ... :lol: :mrgreen:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 mar 2012, 23:29

Jos im izgleda i Dzafic dolazi da odigra ovo do kraja sezone
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 10 mar 2012, 23:49

nekad^navijac je napisao/la: Naci ce oni "Slucaj Gavaric", samo sto ce sad neki drugi igrac biti. Sve oni gledaju
Kako god sutra utakmica zavrsila vama se svakako ne pise dobro. rogovi u vreci nece dugo zdrzati, pazi sta ti kazem. ako izdrzite vise od 10 dana bez 'afere' i rasipa... samo lakapo ;) jest da je sakib vjecna alternativa ali dabogda 'ceri ovaj put :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2012, 02:00

Vojvoda pred sutrasnju tekmu otkrio karte

" onclick="window.open(this.href);return false;
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 mar 2012, 09:40

Sto se tice vase price o nekim napadima medija na Slobodu moram vam reci da ste totalno neupuceni...
Ja sam prvi bio da se ovaj mec igra i to sam vec negdje napisao...i vise volim da mi klub dobije posteno nego za nekim stolovima...
Al nije vam Sarajevo krivo sto ste duzni igracima i sto pozakonu morate platiti..i Sarajevo je prije par dana platillo igracu kojem duguje 14 milja..bas da nebi zapalo u ove probleme u kojima ste vi..
cuj pritisak Sarajeva a vi duzni ljudima i NSBIH vam nalaze da platite isto kao sto je Sarajevo nekima vec isplatilo..
sto se tice slucaja Gavaric ,to je jedini slucaj u svijetu u kojem se ne registruje 3:0 za suprotni tim,a u vasem timu igra covjek koji nema pravo nastupa.. :? :? ..pravila su jasna..al et u tom trenutku nismo vas mogli dobiti na Tusnju i neka ste uzeli 3 boda,..ja samo govorim o PRAVILIMA,a vi neke "slucajeve Gavaric"spominjete kao da vas je tu nesto Sarajevo probalo zajebat a bilo obrnuto.. :roll: :roll:
i sada ste duzni pare ,morate platiti a vama Sarajevo krivo..fol neka klima ovo ono..da be malo realnosti.. ;)
kad se samo sjetim uslova za goste na toj prekinutoj tekmi..do koljena u blatu ,a murija iza udara pa udara..kroz rovove ides..vela havle ono nigdje nisam dozivjeo..stvarno je bio uzas...kamenje i ne racunam ..
al najjace je bilo kad je dolsa nasa prva grupa od oko 60 tak ljudi a vi navalili ;"zasto nisu dosle Horde Zla",kad se ostalih jedno 400 pojavi..muk na tribina ..sjebali se sta..cujes tamo preko ograde "ja sta ih je"...hhahha :D :D
Ugl..Tuzlaci su dobra raja ,cesto sam u Tuzli kod rodjaka..i nadam se da ce pobjediti onaj koji to zasluzi.. ;) ;)
F.K. SARAJEVO. :D :D POZZZ
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 11 mar 2012, 10:10

mma_hz je napisao/la:Sto se tice vase price o nekim napadima medija na Slobodu moram vam reci da ste totalno neupuceni...
Ja sam prvi bio da se ovaj mec igra i to sam vec negdje napisao...i vise volim da mi klub dobije posteno nego za nekim stolovima...
Al nije vam Sarajevo krivo sto ste duzni igracima i sto pozakonu morate platiti..i Sarajevo je prije par dana platillo igracu kojem duguje 14 milja..bas da nebi zapalo u ove probleme u kojima ste vi..
cuj pritisak Sarajeva a vi duzni ljudima i NSBIH vam nalaze da platite isto kao sto je Sarajevo nekima vec isplatilo..
sto se tice slucaja Gavaric ,to je jedini slucaj u svijetu u kojem se ne registruje 3:0 za suprotni tim,a u vasem timu igra covjek koji nema pravo nastupa.. :? :? ..pravila su jasna..al et u tom trenutku nismo vas mogli dobiti na Tusnju i neka ste uzeli 3 boda,..ja samo govorim o PRAVILIMA,a vi neke "slucajeve Gavaric"spominjete kao da vas je tu nesto Sarajevo probalo zajebat a bilo obrnuto.. :roll: :roll:
i sada ste duzni pare ,morate platiti a vama Sarajevo krivo..fol neka klima ovo ono..da be malo realnosti.. ;)
kad se samo sjetim uslova za goste na toj prekinutoj tekmi..do koljena u blatu ,a murija iza udara pa udara..kroz rovove ides..vela havle ono nigdje nisam dozivjeo..stvarno je bio uzas...kamenje i ne racunam ..
al najjace je bilo kad je dolsa nasa prva grupa od oko 60 tak ljudi a vi navalili ;"zasto nisu dosle Horde Zla",kad se ostalih jedno 400 pojavi..muk na tribina ..sjebali se sta..cujes tamo preko ograde "ja sta ih je"...hhahha :D :D
Ugl..Tuzlaci su dobra raja ,cesto sam u Tuzli kod rodjaka..i nadam se da ce pobjediti onaj koji to zasluzi.. ;) ;)
F.K. SARAJEVO. :D :D POZZZ

Samo za isplatu da ti kazem da vi imate budzet od 2.1 milion, dok mi imamo samo Zahirovica za budzet ;) I jos par ljudi ne treba zaboraviti sto pomazu Slobodu ;)
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 11 mar 2012, 10:13

Duzan je i NSBIH nama pa to niko ne spominje. Kad bi nas isplatio savez sve bi dugove vratili.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 mar 2012, 10:20

ahmad_tz je napisao/la:Duzan je i NSBIH nama pa to niko ne spominje. Kad bi nas isplatio savez sve bi dugove vratili.
Pa vjerovatno zato su vam i dozvolili da igrate iako ste duzni,ako mislis na onu vasu tuzbu jer vam nisu dali da igrate u Evropi..
@nekad navijac..ko te pita jarane za budzet..tako je to kod nas nazalost..samo pare se hoce,. :roll:
Mnei samo nije jasno sto vi to predstavljae kao neke pokusaje Sarajeva da vas poljuljaju kad je i sam F.K Sarajevo u istoj situaciji sto se tice dugova prema igracima.. :? :?
FK SARAJEVO.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 11 mar 2012, 10:27

Znaci Sarajevo je u istim dugovima i ono igra kao i Sloboda a ti govoris da su nama dali da igramo zato sto su nam duzni. Nije da nam samo kao nisu dali da igramo evropu nego je to najocitija kradja. Isto ko da odes u banku i opljackas je. Zamisli da smo zadrzali taj kadar sa ovom danasnjom djecom. I kako nisu pokusaji kad se samo o tome pise.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 11 mar 2012, 10:29

ajde tuzlaci danas pobjeda :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 11 mar 2012, 10:29

nekad^navijac je napisao/la: Samo za isplatu da ti kazem da vi imate budzet od 2.1 milion, dok mi imamo samo Zahirovica za budzet ;) I jos par ljudi ne treba zaboraviti sto pomazu Slobodu ;)
Ja iskreno ne znam za tih jos par ljudi, pricalo se da bi se Nerko "Bony" trebao ukljucit i navodno popularni Rile iz Kalesije :D al kolko sam ja upoznat od tih ljudi nije bilo nista, jos uvijek.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 mar 2012, 10:31

ahmad_tz je napisao/la:Znaci Sarajevo je u istim dugovima i ono igra kao i Sloboda a ti govoris da su nama dali da igramo zato sto su nam duzni. Nije da nam samo kao nisu dali da igramo evropu nego je to najocitija kradja. Isto ko da odes u banku i opljackas je. Zamisli da smo zadrzali taj kadar sa ovom danasnjom djecom. I kako nisu pokusaji kad se samo o tome pise.
Sarajevo je isplatilo Guticu 14 milja a ,sa ostalim se dog i nema tuzbe,shvatas..mi smo probleme rjesili,ali da nismo(kao sto vi niste)..niti mi nebi mogli igrati..shvatass sada o cemu ti govorim.. ;)
FK SARAJEVO.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 11 mar 2012, 10:37

Pa i mi smo sa igracima kojima se duguje dogovorili isplatu do 30 aprila, tako da ti prica ne pije vode.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 mar 2012, 10:40

ahmad_tz je napisao/la:Pa i mi smo sa igracima kojima se duguje dogovorili isplatu do 30 aprila, tako da ti prica ne pije vode.
a sta je sa kaznama za kartone,onda kotizacijama..itd itd.. :roll: tu dugujete 67 hiljada.. ;) ;)
nebi vas onako bezze ljudi smarali..
FK SARAJEVO.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 11 mar 2012, 10:45

a sta je sa 109 hiljada eura sto je savez duzan?

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 mar 2012, 10:48

ahmad_tz je napisao/la:a sta je sa 109 hiljada eura sto je savez duzan?
a frajera..limbo mene za savez..ja nebi ovdje nsita ni napisao da nisam vidjeo kako je fol F.K Sarajevo krivo sto se od vas potrazuju dugovi..a i od Sarajeva se isti uslovi traze tj da izmiri dugovanja...nisam ja iz saveza pa da znam sta je sa tim eurima..cuj Sarajevo trazi novog "Gavarica",a oni duzni pare koje je i Sarajevo moraalo isplatiti.. :? :?
FK SARAJEVO.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 11 mar 2012, 10:59

Sretno danas i samo u kost! ;) :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 11 mar 2012, 11:04

Pa nije FK Sarajevo, nego sarajevski mediji. A to ako nije pokusaj dobivanja utakmice za stolom ne znam sta je. Nekakvo ponavljanje i konstantno bombardovanje o tome kako Sloboda duguje itd. A to da li trazi novog Gavarica stvarno ne znam, a i da ga nadje o5 valja izgubit.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.