Emir Spahić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
" onclick="window.open(this.href);return false;Virtu4l je napisao/la:Izrael
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Protiv Izraela nije bilo spasa. Vec je Safet bio unistio svaki segment reprezentacije. Uz to dodajmo povrede i bili smo bez ikakve sanse, iako je Spaha i tu spasio nekoliko golova. Sunjic je bio apsolutno kriminalan. Da ne bude da ovo pisem da bi sada branio Emira:
Cinjenica ostaje da bez Emira ne znamo za pobjedu.
Cartman je napisao/la:Ocekujem poraz. Desetkovani smo, a igra nam je u qurcu i bez toga vec godinu dana i vise. Dodaj tu morona za selektora i nema ni trunka optimizma. Za nekoliko mjeseci smo srozali ono sto smo gradili godinama.
Jedino iz neke pizdarije mozemo zabit gol, igru nemamo vec desetak utakmica.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kloc pravi, još ja noć prije raji govorim reko vidjet ćete kad nas Šunjić jednom povali al' ono da valja (jer lik je panj veliki) i eto baš sutradan se obestinila moja razmišljanja.Cartman je napisao/la:Protiv Izraela nije bilo spasa. Vec je Safet bio unistio svaki segment reprezentacije. Uz to dodajmo povrede i bili smo bez ikakve sanse, iako je Spaha i tu spasio nekoliko golova. Sunjic je bio apsolutno kriminalan.
Što kapiten nije igrao večeras?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Zbog prehlade.FaraonTM je napisao/la:idjet ćete kad nas Šunjić jednom povali al' ono da valja (jer lik je panj veliki) i eto baš sutradan se obestinila moja razmišljanja.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Bilo je spasa. Stavis Lulica na lijevog beka i Viscu ispred njega. A ne Hadzica da igra lijevog beka. I pozoves Mahmutovica ili Djurica.Cartman je napisao/la:Protiv Izraela nije bilo spasa. Vec je Safet bio unistio svaki segment reprezentacije. Uz to dodajmo povrede i bili smo bez ikakve sanse, iako je Spaha i tu spasio nekoliko golova. Sunjic je bio apsolutno kriminalan. Da ne bude da ovo pisem da bi sada branio Emira:
Cartman je napisao/la:Ocekujem poraz. Desetkovani smo, a igra nam je u qurcu i bez toga vec godinu dana i vise. Dodaj tu morona za selektora i nema ni trunka optimizma. Za nekoliko mjeseci smo srozali ono sto smo gradili godinama.
Jedino iz neke pizdarije mozemo zabit gol, igru nemamo vec desetak utakmica.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Samo 3 kluba su primila manje golova u ligi od Levera 

Mnogi naši reprezentativci su tokom jeseni u svojim klubovima imali probleme sa minutažom.
Neki su izostajali zbog povreda, neki zbog loše forme, a neki zbog neslaganja sa trenerom. Eminentni portal Whoscored.com, koji se bavi fudbalskom statistikom, najbolju ocjenu za jesenje nastupe dodijelio je Emiru Spahiću. Za igre u dresu Bayer Leverkusena Spahić je dobio ocjenu 7,48.
Drugi najbolje ocijenjeni bh. internacionalac je Toni Šunjić iz Kuban Krasnodara. Šunjić je za svoje nastupe u klubu dobio ocjenu 7,29, treći po redu je Miralem Pjanić sa 7,26, a četvrti Senad Lulić iz Lazija sa 7,23.
Od potencijalnih reprezentativaca najbolje ocijenjen je Mario Vrančić iz Paderborna (7,15), dok je Ervin Zukanović za svoje nastupe u dresu Chieva dobio ocijenu 7,13. Vrijedi spomenuti da Whoscored ne ocjenjuje lige mimo liga petice, te holandske, ruske i turske.
Spahic najvecu ocjenu dobio.
Neki su izostajali zbog povreda, neki zbog loše forme, a neki zbog neslaganja sa trenerom. Eminentni portal Whoscored.com, koji se bavi fudbalskom statistikom, najbolju ocjenu za jesenje nastupe dodijelio je Emiru Spahiću. Za igre u dresu Bayer Leverkusena Spahić je dobio ocjenu 7,48.
Drugi najbolje ocijenjeni bh. internacionalac je Toni Šunjić iz Kuban Krasnodara. Šunjić je za svoje nastupe u klubu dobio ocjenu 7,29, treći po redu je Miralem Pjanić sa 7,26, a četvrti Senad Lulić iz Lazija sa 7,23.
Od potencijalnih reprezentativaca najbolje ocijenjen je Mario Vrančić iz Paderborna (7,15), dok je Ervin Zukanović za svoje nastupe u dresu Chieva dobio ocijenu 7,13. Vrijedi spomenuti da Whoscored ne ocjenjuje lige mimo liga petice, te holandske, ruske i turske.
Spahic najvecu ocjenu dobio.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ma ko ce nego kapiten, ko ?
Hvala na odgovoru, još vidim sad na TM-u piše da je povrijeđenPivopija je napisao/la:Zbog prehlade.FaraonTM je napisao/la:idjet ćete kad nas Šunjić jednom povali al' ono da valja (jer lik je panj veliki) i eto baš sutradan se obestinila moja razmišljanja.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Nije to dobro momak. Kako more bit Spaha doktor za Sea?Pivopija je napisao/la:Spahic je jos uvijek doktor za sve nase stopere.Virtu4l je napisao/la:Neka igra do pedesete, samo što dalje od reprezentacije.
- BeyKopites
- Kontakt:
Nije tebi dobro, Seo nije štoper (iako može odigrati sve pozicije ako trebaMeshaIzVaresha je napisao/la:Nije to dobro momak. Kako more bit Spaha doktor za Sea?Pivopija je napisao/la:Spahic je jos uvijek doktor za sve nase stopere.Virtu4l je napisao/la:Neka igra do pedesete, samo što dalje od reprezentacije.

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
#Leverkusen XI: Leno, Hilbert, Toprak, Spahic, Wendell, Castro, Bender, Bellarabi, Calhanoglu, Brandt, Kießling. #Bundesliga

Grk opet odmara. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Grk na klupi (opet)?
Nemoguce, sigurno je neka greska u pitanju.

Nemoguce, sigurno je neka greska u pitanju.

Bas ga gotive, otkad je dosao samo odmara, gospodin covjekCartman je napisao/la:Grk opet odmara.

Svaki status u bilo kojem drugom klubu je sigurniji po život od opasnog pogleda i rušilačke snage Rušioca Sea. Zbog toga se ne buni, ali već sa strepnjom čeka da istekne posudba...

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Nerminovic
- Kontakt:
'to hoces da kazes da je Spahic kriv?Virtu4l je napisao/la:

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.