Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul7
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul7 » 29 jan 2011, 20:08

apocalyps je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Kako nema Marcela ccc

Ma sta ce nam ba, ispada u odbrani non-stop. Ako vec mora igrati nek igra napadaca sto se mene tice, samo nasem golu nek ne prilazi. :mrgreen:
Jel se zajebajes il sta? Marcelo je ove sezone najvece otkrice, preporodio se
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 29 jan 2011, 20:09

apocalyps je napisao/la:

Ma sta ce nam ba, ispada u odbrani non-stop. Ako vec mora igrati nek igra napadaca sto se mene tice, samo nasem golu nek ne prilazi. :mrgreen:
Svašta pročitah i na ovom forumu :lol:
Opet će vrli Ramos na desni bok :roll: Arbelou i mogu gledat lijevo,ali Ramos na boku me baš nervira jednostavno nije za beka on je klasični štoper :)
@raul7 je objasnio
Sreća pa najvjerovatnije neću imat vremena da gledam tekmu po drugi put ove sezone i Espanyol sam propustio :cry:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 29 jan 2011, 20:19

Raul7 je napisao/la:
apocalyps je napisao/la:

Jel se zajebajes il sta? Marcelo je ove sezone najvece otkrice, preporodio se
Za ovu taktiku sto Mou ganja Marcelo se ne uklapa nikako jer je previse ofanzivan to je moje misljenje. :mrgreen: Mozda da igra u Barceloni vise bi se pokazao jer oni sad trenutno igraju dosta ofanzivno. Inace mozda i nije tako los ali mu ne pase ova Realova igra. :mrgreen: Ponavljam ponovo samo moje misljenje. :mrgreen: :mrgreen:
BHF Bosanska Krajina!

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 29 jan 2011, 20:25

Svašta pročitah i na ovom forumu
Opet će vrli Ramos na desni bok Arbelou i mogu gledat lijevo,ali Ramos na boku me baš nervira jednostavno nije za beka on je klasični štoper
Svasta procitah i na ovom forumu :mrgreen:
On bi Ramosa na stopera a lik trenutno jedan od trojice najboljih desnih bocnih na svijetu ako ne i najbolji. :mrgreen: :lol: :mrgreen:
BHF Bosanska Krajina!

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 30 jan 2011, 00:15

David Mateos, nuevo jugador del AEK

Otisao jos jedan

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 jan 2011, 00:59

Brnjoo je napisao/la:David Mateos, nuevo jugador del AEK

Otisao jos jedan
gdje si brnjica jesi ziv? sto se tice Mateos-a posudjen je AEK-u.

Marcelo gripa, Xabi na listi ali pod :?: dali ce igrati u Pamploni.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 30 jan 2011, 11:21

Mourinho izjavio: Benzema i Adebayor mogu igrati zajedno. Veceras se nadam da ce njih dvojica poceti od prve minute. Bicemo ubojitiji u napadu sigurno.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 jan 2011, 11:59

Harrison je napisao/la:Mourinho izjavio: Benzema i Adebayor mogu igrati zajedno. Veceras se nadam da ce njih dvojica poceti od prve minute. Bicemo ubojitiji u napadu sigurno.
hahahahah - mozetel dat vise od 1 ili bar 1 - ubojiti. :mrgreen: e bas me nasmija.

Kad ste Barseloni zadnji put dali :? A da sjecam se - u onoj tragediji 2:6. :mrgreen:
ubojiti :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 30 jan 2011, 12:15

bparena je napisao/la:
Harrison je napisao/la:Mourinho izjavio: Benzema i Adebayor mogu igrati zajedno. Veceras se nadam da ce njih dvojica poceti od prve minute. Bicemo ubojitiji u napadu sigurno.
hahahahah - mozetel dat vise od 1 ili bar 1 - ubojiti. :mrgreen: e bas me nasmija.

Kad ste Barseloni zadnji put dali :? A da sjecam se - u onoj tragediji 2:6. :mrgreen:
ubojiti :mrgreen:
Jarane , smaras bgm..
De disi malo, nisi zanimljiv nikom uopste..

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 30 jan 2011, 12:19

Takodje je na istoj toj konferenciji izjavio da lako mogu izgubiti bodove u Pamploni,jer su igraci veoma umorni zbog meceva sa Atleticom i Sevillom.
MVP - Messi-Villa-Pedro

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 30 jan 2011, 12:22

losmi je napisao/la:
Takodje je na istoj toj konferenciji izjavio da lako mogu izgubiti bodove u Pamploni,jer su igraci veoma umorni zbog meceva sa Atleticom i Sevillom.
Pa to je apsolutno razumljivo..
Jer u Realu se ne rotira toliko, i vrlo lako se moze desiti da dodje do prosipanja bodova..
Mislim boze moj, ako bude bunker tesko cemo igrat..
Da je da se dadne gol na pocetku onda imamo brze kontre i napunit ih..
Ocekujem Kaku veceras od prve,,

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 jan 2011, 12:56

Harrison je napisao/la:Ne mozes nigdje nista napisati, a da nema ovih farsovaca, mogu kenjati za Ginisa :( , idite kenjajte svoju temu, manite se Reala, da je onaj kloc Trezege sinoc zabio onu sansu kod 0:0 prosula bi i Farsa bodove :twisted:
A jeste skocili na noge mogu mislit. A kad je Pedrinjo dao 1:0 isto tako sam skocio. Pita mene buraz sta se toliko radujes - pa Herkuless je ovo. Reko Herkulesu cemo dati jos 1-2 ali smijesno mi sad sama pomisao na frankovce koji sada pljuju svoje TV-e od muke. :D Ocekivali ljudi Almeriju - al to se nama farsovcima :D tesko desi.

Vidim vec najavljujete prosipanje bodova - sta je sad jel ubitacno ili predaja ? Doduse vama 3 lopte mora prec gol liniju da bi primili gol. Pa ponadajte se bar ponovo nuli na gostovanju...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 30 jan 2011, 13:04

bparena je napisao/la:
Harrison je napisao/la:Ne mozes nigdje nista napisati, a da nema ovih farsovaca, mogu kenjati za Ginisa :( , idite kenjajte svoju temu, manite se Reala, da je onaj kloc Trezege sinoc zabio onu sansu kod 0:0 prosula bi i Farsa bodove :twisted:
A jeste skocili na noge mogu mislit. A kad je Pedrinjo dao 1:0 isto tako sam skocio. Pita mene buraz sta se toliko radujes - pa Herkuless je ovo. Reko Herkulesu cemo dati jos 1-2 ali smijesno mi sad sama pomisao na frankovce koji sada pljuju svoje TV-e od muke. :D Ocekivali ljudi Almeriju - al to se nama farsovcima :D tesko desi.

Vidim vec najavljujete prosipanje bodova - sta je sad jel ubitacno ili predaja ? Doduse vama 3 lopte mora prec gol liniju da bi primili gol. Pa ponadajte se bar ponovo nuli na gostovanju...

Marca veceras najavila standardnu postavu, znaci Ramos na beka, stoperi Carvalho i Albiol, lijevi bek Arbeloa, ostalo sve po starom.

Vamos a remontar!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 30 jan 2011, 13:06

@Portillo, nema nista od remontade :mrgreen: Barca melje :D
E i hoce li neko objasniti ovom @LBJ da je Ramos na poziciji desnog beka jedan od najboljih na svijetu, ako ne i najbolji :roll:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 30 jan 2011, 13:12

osasuna, vruce gostovanje... ako real kiksa veceras, to je to.... 8-)
ser del barça es el millor que hi ha !

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 30 jan 2011, 13:26

Ala ima ove isfrustrirane djecurlije..
Tu neke folove prosipa nit iz djepa u djep..
Ajd uredu da se radi o BH klubovima za koje se komotno moze rec da navijamo za njih, a ne neke koje jedva na tv-u upratis i koji ne znaju na karti gdje balkan a kamoli Bosna..

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 30 jan 2011, 13:54

L_blancos je napisao/la:Ala ima ove isfrustrirane djecurlije..
Ajd uredu da se radi o BH klubovima za koje se komotno moze rec da navijamo za njih, a ne neke koje jedva na tv-u upratis i koji ne znaju na karti gdje balkan a kamoli Bosna..
to ti za sebe pricaj ,sto nemozes navijat za neki klub srcem ko ja za barcu ,,pa sta ak oni ne znaju za nas,,kakve to veze ima,znam da se vise vezes vako za lokalni klub a ko kaze da se istim zarom ne moze navijat i za strani klub,,nemoj po svom primjeru nikakve zakljucke dzaba donosit,,ja sam plako kad je iniesta dao gol celziju otac mislio ja srcani dobio koliko sam se uzbudio za to suti boga ti,,i nisam djete neko da naglasim navijam za barcu od 98. godine i 87.sam god.

et moro sam odg nisam mogo odolit :mrgreen: :mrgreen: necu viseee dolazit caooo ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 30 jan 2011, 13:58

barca_87 je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Ala ima ove isfrustrirane djecurlije..
to ti za sebe pricaj ,sto nemozes navijat za neki klub srcem ko ja za barcu ,,pa sta ak oni ne znaju za nas,,kakve to veze ima,znam da se vise vezes vako za lokalni klub a ko kaze da se istim zarom ne moze navijat i za strani klub,,nemoj po svom primjeru nikakve zakljucke dzaba donosit,,ja sam plako kad je iniesta dao gol celziju otac mislio ja srcani dobio koliko sam se uzbudio za to suti boga ti,,i nisam djete neko da naglasim navijam za barcu od 98. godine i 87.sam god.

et moro sam odg nisam mogo odolit :mrgreen: :mrgreen: necu viseee dolazit caooo ;)
Ma uredu je sve to, ne kazem da se ne moze voljeti neki klub..
Fkt prosao sam i ja dosta emotivnih trenutaka, al je glupo da se mi u bosni raspravljamo o nekim temama o kojima oni ni ne pomisle u svom zivotu..
I te provokacije, mislim da su u najmanju ruku smijesne, i koliko god ja pratio Real i ti Barcu mi nemamo nista sa njima.. I apsolutno nas nista ne bi trebalo vrijedjat sto dovodi u pitanje sa ova dva kluba..Eh sad se u Spaniji vodi rasprava ocel Celik u kup uefa, i sta Puric radi kad ustane.. Msm to je vec smijesno pomalo..

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 30 jan 2011, 14:06

Ma uredu je sve to, ne kazem da se ne moze voljeti neki klub..
Fkt prosao sam i ja dosta emotivnih trenutaka, al je glupo da se mi u bosni raspravljamo o nekim temama o kojima oni ni ne pomisle u svom zivotu..
I te provokacije, mislim da su u najmanju ruku smijesne, i koliko god ja pratio Real i ti Barcu mi nemamo nista sa njima.. I apsolutno nas nista ne bi trebalo vrijedjat sto dovodi u pitanje sa ova dva kluba..Eh sad se u Spaniji vodi rasprava ocel Celik u kup uefa, i sta Puric radi kad ustane.. Msm to je vec smijesno pomalo..[/quote]

ma dobro too uvijek ce bit tih nekih podbadanja jbg ,,dodju neki na nasu temu malo zezaju onda ovi vam dodju i tak provokacije ,,a to opet malo mladji likovi provociraju jbg :mrgreen: ,,, pa nisi vidio na marca.com na naslovnoj smajlovic odlazi iz slobode :mrgreen: i ima da glasas gdje ce otic u koji klub :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 30 jan 2011, 17:49

Ja kao navijač barce uvijek ama baš uvijek osim protiv Barce naravno igram na real ako pogodim dobar prošao na kladionici-usput čekam večeras real za sitno prošli talijani-a ako real kiksa opet dobar zaostaju za barcom :))
Iskreno očekujem večeras tešku tekmu za real zeznuto gostovanje još ako osasuna odigra nešto slično kao herkules sinoć do prvog gola barce moglo bih biti problema za real..

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.