Ja sam za gašenje ako smo spali na to, pa ti pričaj šta hoćeš.solinas je napisao/la:Zar pozajmica nije milostinja da prezivis.sviunapad1010 je napisao/la:Ako smo spali na milostinju bolje je motaj kablove.solinas je napisao/la:Ma ciljano slabe klub totalno vidi bolan 26 god mu karijeru popusio i nama da bude pojacanje.
Pa bolje dovedi dvojicu zvucnih i ostatak popuni juniorima ako nemas para nego ovo...
Bolje dvojica koja kostaju 10 000 nego 5 koja ce te kostati cijelog kluba....
Ovo je bruka i sramota...
Istina je da im je Azmir ponudio Stokica na pozajmicu bez obaveza ikakvih Senad odbio jutros. ..
Pitari pominju nekog Smajlagica da će nama doći??
Cuj milostinja gdje zivite vi ljudi u kojem svijetu mi opstajemo decenijama na milostinji sta vi zamisljate da smo mi ba........
Evo ga i Celik Super alahimanet Slobodi mojoj. ....
Majko mila sta je ovo u Zenici. Kakvi su ovo uslovi. Dadose ljudi klub džabe grad placa reprogram i sve dugove. Nek im je dragi Allah na pomoći nikakvu garanciju nemaju i nikakvi su uslovi prema investitoru ako je istina ovo sto pise, a i nas čeka ovo ubrzo ako se nesto ne promjeni.
Edit: Citam ovo za Čelik 5 puta ne mogu da vjerujem da su ovo morali prihvatiti. Ostaje im samo da se mole Bogu da ce Turci imati interes da klub postoji inače ih nema nigdje. Daj Bože na dobro da je.