PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Na forum svratim, ne pratim, kozojebace preskočim[/quote]
Ovako preskocis hahahah
Na temi Zrinjskog ne preskačem, nego noge lomim u sarmu bacam, sirotinju nahranim
Ovako preskocis hahahah
[/quote]Brcanskamalta je napisao/la:Druze jesi dobar u glavu kakva provokacija...Whiteredangel je napisao/la:Ma puši qrac provokatoru...Brcanskamalta je napisao/la:Sretan dan Nezavisnosti svim navijacima Zrinjskog.
Ima li pršuta na stolu danas?
Zrinjski je iz Mostara, Mostar u BiH...Vi gradjani BiH pa vam cestitam praznik drzave u kojoj zivite i gdje ste rodjeni...
Na temi Zrinjskog ne preskačem, nego noge lomim u sarmu bacam, sirotinju nahranim

Na prvo mjesto stani i ostani!
- MocMahale444
Ovaj je katastrofa pa sta je ovo, nauci barem citirati bekane.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Dužni ste i bogu i saudijskoj arabijiMocMahale444 je napisao/la:Odma napada Talibance![]()
Ni krivi ni duzni ljudi.
-
- Kontakt:
Zvacemo ih ako je toliko bas zapelo pa da i tog tvog paroha pedofila razrješe.Whiteredangel je napisao/la:Talibani svih sela ujedinite se
Ovaj white preferira tirolsku kaže.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Idem po ćilimMocMahale444 je napisao/la:Ovaj je katastrofa pa sta je ovo, nauci barem citirati bekane.
- MocMahale444
Aladine çilimaj se.Whiteredangel je napisao/la:Idem po ćilimMocMahale444 je napisao/la:Ovaj je katastrofa pa sta je ovo, nauci barem citirati bekane.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čuj ''provokatoru'' jer mu je čestitao dan nezavisnosti njegove države

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ta će amdžeo, nanio sam mu traume ne zna ni šta piše, prpa mu odgovoriti miMortemHz je napisao/la:Čuj ''provokatoru'' jer mu je čestitao dan nezavisnosti njegove države![]()
![]()

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nemojte mu zamjeritiy isprovociro nas je Tuzlak. A dobro je znano da samo __ __ __ __ __ tuzlak je dobar tuzlak. Sad necu da imenujem ovo gore jer to Bracanskamalta nazalost nije. Srecna slava koji slave 

The Nobles ⚔
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Na leđima krila anđela, a pičqa ko šerpa.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- MocMahale444
On je potpuno izgubio živce te je udario tri igrača protivničke ekipe i tako skrivio ovaj veliki incident.
Kako bi ovaj dobro prosao kod nas, treba ga odma angazovati pa makar na klupi da udara rezervne igrace
Kako bi ovaj dobro prosao kod nas, treba ga odma angazovati pa makar na klupi da udara rezervne igrace
Puno hladno na grbavici, manijaci vatru loze da se ugriju...

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Dena94 je napisao/la:Nemojte mu zamjeritiy isprovociro nas je Tuzlak. A dobro je znano da samo __ __ __ __ __ tuzlak je dobar tuzlak. Sad necu da imenujem ovo gore jer to Bracanskamalta nazalost nije. Srecna slava koji slave

Hercegovci izdati nece

Alija,Alija,AlijaAlija

Predsjednik vam spasio dupeta,a vi njemu noz u ledja 93

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
- TamniVilajet
- Kontakt:
Oni su fikretovi autonomasiBrcanskamalta je napisao/la:
Predsjednik vam spasio dupeta,a vi njemu noz u ledja 93![]()

-
- Kontakt:
Bravo momak osvojio si glavnu nagradu - zlatnu kašikuTamniVilajet je napisao/la:Oni su fikretovi autonomasiBrcanskamalta je napisao/la:
![]()
To ekipa sa Alijinog trga u Međugorju?Whiteredangel je napisao/la:Sretan dan neovisnosti onima koji slave! Evo u mene svečano, na stolu sarma sa svinjskim nogicama... Došli mi ovi iz bugojna danas nešto radit u stanu, reko nemojte danas vam je praznik, ajmo rucat skupa pa ćete sutra radit. Ljudi ne mogu vjerovat kažu jesi grof svaka čast... Evo idem im pršut otvorit...
Široki u srcu........
Izabrali ste Komšića i on slavi praznik,a vi ne...Opet ste sami od sebe ugroženi...Whiteredangel je napisao/la:Bravo momak osvojio si glavnu nagradu - zlatnu kašikuTamniVilajet je napisao/la:Oni su fikretovi autonomasiBrcanskamalta je napisao/la:
![]()

Sta mene boli qurac za Aliju, za skutore i za zabijanje noza 93. Ti ne da si promasio temu nego planetu. Zato sam upravo i naveo ovo gore, jer se vidi da si skart. Smara me ovako mamurnog s glupostimaBrcanskamalta je napisao/la:Dena94 je napisao/la:Nemojte mu zamjeritiy isprovociro nas je Tuzlak. A dobro je znano da samo __ __ __ __ __ tuzlak je dobar tuzlak. Sad necu da imenujem ovo gore jer to Bracanskamalta nazalost nije. Srecna slava koji slave
Hercegovci izdati nece![]()
![]()
Alija,Alija,AlijaAlija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

The Nobles ⚔
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Burberry46, ErosViverosViv, jurisicduska, mma_hz, nedimmmm1337, NeSamSafetee, perodeformero, rishovski, Rule_hz i 40 gostiju.