Vec stigao iz Gabele?dvokorak je napisao/la:Nije MDK ćelik da ih Zeljo uzme sa igračem više!

Vodja na forumu, a ne zna gdje je je ona oranica tusanj

Vec stigao iz Gabele?dvokorak je napisao/la:Nije MDK ćelik da ih Zeljo uzme sa igračem više!
Iduce kolo smo na -1, zeljo vas izbacio iz lige a ovaj put ce vam sve nade ugasiti da se kao nesto borite za 100 godinadvokorak je napisao/la:Je l‘ nas ovo ćelik prestigao na tabeli pa pristalice Yarakspora oboliko vilene?
Kraj prvog poluvremena. Zvižduci na Grbavici od strane domaćih navijača
Jeste li nasli teren koji vasoj tika taka odgovaranickiZe88 je napisao/la:Iduce kolo smo na -1, zeljo vas izbacio iz lige a ovaj put ce vam sve nade ugasiti da se kao nesto borite za 100 godinadvokorak je napisao/la:Je l‘ nas ovo ćelik prestigao na tabeli pa pristalice Yarakspora oboliko vilene?
Štos ba iskompleksirandvokorak je napisao/la:Nije MDK ćelik da ih Zeljo uzme sa igračem više!
boli ih qurac zbog rezultata, njima ce senci dat koncentrata.bambus je napisao/la:Boli nas ku*ac za rezultate mi smo Fukare i gledamo BHT
Boli nas ku*ac kakvo je vrijeme ,nama ce preCjednik nabavit kabanice
ale ale ale ale AZMIIIIREEEEEEEEE
nema veze sto je glupa,pristaje vam hahaah
TamniVilajet je napisao/la: boli ih qurac zbog rezultata, njima ce senci dat koncentrata.
boli ih qurac kakvo je vijeme, donijece senci i sijena breme...
![]()
![]()
![]()
Jel to morz uveo brata Lutvu u igru?fks74 je napisao/la:Kakva pas igra zeljkana, bogi im najopasniji igrac.
Simpaticna ste ekipa i u prijateljskim odnosima sa nasim ljudima u klubu. Meni je jako zao ali mi cemo morati da vas na terenu rastavimo na proste faktore. Nemojte zamjeriti, ovo vam je test i skola za buducnost.
Sportski pozdrav sa Grbavice.
Lazes da su ovo napisaliredbull93 je napisao/la:Simpaticna ste ekipa i u prijateljskim odnosima sa nasim ljudima u klubu. Meni je jako zao ali mi cemo morati da vas na terenu rastavimo na proste faktore. Nemojte zamjeriti, ovo vam je test i skola za buducnost.
Sportski pozdrav sa Grbavice.