Premijer liga BiH - aktuelno

TMmanija2012
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la TMmanija2012 » 15 mar 2024, 10:40

Sami vidite da od tog vaseg 4R nema nista , svako gleda svoje interese i tu je kraj price.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 15 mar 2024, 10:42

riGonTM je napisao/la:
15 mar 2024, 09:06
nokee je napisao/la:
14 mar 2024, 19:06
Strumfovi se bas podjelili, ko neki bi da se bore neki ne bi. A u biti niko ih i ne pita niti moli, fakat se dobro umislili da ko biva oni bi nama, pazi sad, POMOGLI ako se pridruze. :urnebes:

Samo je pitanje kola kad ce zakukati kad ih zakolje. Ispadanje vrlo realna opcija,a oni kontaju da bi nama ko biva pomogli. Da nije smijesno bilo bi zalosno.
Radi takvih, necemo ni pomoc. Nek vam pomogne Borac kad si tako pametan, ajd vozdra
Morate shvatiti i Vi i ostali, ne pomazete samo nama vec i sebi il svojem klubu. To Vam je greska.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 15 mar 2024, 10:45

Stanley je napisao/la:
15 mar 2024, 08:19
FoSte95 je napisao/la:
15 mar 2024, 07:38
I treba ovako da yebu, samo trpaj.

slika
Jednostavno bolestan narod.
Nije narod bolestan nego portal koji kad ga otvoris pokupis sedam virusa i autori koji se ne smiju potpisati iza svojih clanaka :thumbup:

Kad se sjetim sta su ovi pisali pred jednu utakmicu kod nas gledaj degenerika :rol:
slika

https://****/u-vrapcicima-uhvat ... -na-grani/

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 15 mar 2024, 10:47

Ovo kad nekom gori, podrži ga.
Ma nema od toga ništa, svako u se i u svoje kljuse i tjt, bolje raji da se bezze ne raspravlja.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 15 mar 2024, 10:52

Znaci navijaci zelje su ljuti na navijace Sarajeva kada je spiker rekao da je Zrinjski poveo u Bijeljini jer su oni tad skandirali "Bice zeljo **** sampion" a oni drugi postigli gol iz nepostojeceg penala.
Kako nismo mogli znati na stadionu da je izmisljen penal :rol:

I da, jos jedna. Zamisli ti to da se radujes neuspjehu svog najveceg rivala :urnebes:

Pa u kakvom vi univerzumu zivite, eto vi se radujete svakoj tituli sarajeva kao da je vasa samo da to nije borac i zrinjski :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 15 mar 2024, 10:54, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 15 mar 2024, 10:53

nokee je napisao/la:
15 mar 2024, 10:25
riGonTM je napisao/la:
15 mar 2024, 09:45
pravda se trazi kada se drugom cini nepravda, a ne kada vama pusku na celo stave.

kad je Zeljo gubio titulu nepostojecim penalom za zrinjski bilo je smijesno, kada primimo golove od njih iz offside jos dok Peljto sudi, indijanac linijski digne zastavicu i mi tako popusimo i tada je bilo smijesno, kada Velezu guznom haveru treba pomoci i stati uz njih suti se, kada slave korona titulu i nazivaju begica i vicu bracom, smijesno isto.

ovo je samo lose rezirana predstava nasmrkanog predsjednika da se prikrije odron od stanja na terenu, od karanja na derbiju, od kriminalnog strucnjaka slovenca koji je daleko ispod rezultata koji im je ostvarivao zalizani varesanovic uz daleko losiju/stariju ekipu od ovo sadasnje do ocito mutnih poslova kojo su oko njega.

zanimljivo je jako kako navijaci manjeg sarajevskog kluba traze krivca u svemu ostalom, bojkotuju sve osim jednog, glavnog i odvovornog covjeka samo sto ima para, oko kojeg su ocito neki cudni/mutni poslovi, covjeka koji sebe naziva vlasnikom udruzenja gradjana. i tako, sefica ajla je jos u klubu, a prave se da nije, boje se dici glas protiv ismira, jer znaju da jedna mjenica salje klub u nezapamcen haos. ali kazu ljudi, birali ste, eto vam ga.

na kraju, pravdu trazite kada pocne/prije pocetka prvenstva ili kad pobjedite tog ko cini nepravdu, pa onda budite mangupi i ixadjite sa terena, do tada ne zelim da se zamaram njima, imamo mi i svojih problema.

pusite ga pitari!
Nisam znao da ste i vi u bojkotu?

Ganjati cete vi pravdu, samo iz Federalne lige na vasu zalost. I sjetiti se ove nase sadasnje borbe. Zivi bili. Vas niko nije ni pitao da borite nase bitke, ali da imate mozga shvatili bi da to nije samo nasa borba. Bolan vas je Vico izbacio iz 4k sa posudbom para, hej za sta se prodajete jadovi. I vi nekome popujete i nazivate pogrdnim imenima ljude koji ulazu pare u nas fudbal.?
Ako ti ne vidis dalje od kradje na jednoj utakmici nebitno jel nasoj ili vasoj, nema se sta tu diskutovati dalje.
nisam znao da je ulaganje para u bh. fudbal zapravo jedno ogromno pranje novca, al dobro, kako god ti kazes 😎
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 15 mar 2024, 10:54

Hasić je tada želio žrtvovati i evropu ( Velež bio 3 na tabeli), samo da se klubovi ujedine u borbi protiv kriminalnog Saveza, ali džaba sve. Svako vodio računa o sebi izuzev Tuzle čini mi se koja je jedina ostala uz nas.
Od tada sam prvi rekao, gledat samo sebe i ostajem pri tome.
Ako se želi dobro, krenimo od sljedeće sezone, ali se pobunimo i ako je naš protivnik oštećen.
Kako je Sarajevo prošle godine zaradilo Evropu, kako su nas oštetili ove godine? Još nam se smijali, i to preko zvanične stranice kluba.
Bio je Mirva tad tu, nije progovarao. Svi u Hercegovini znaju i za onu utakmicu protiv Zrinjskog u Čitluku.

Opet kažem, neka sjednu i neka dogovaraju korake za slijedeću sezonu, kada se krene od nule!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 15 mar 2024, 10:58

TMmanija2012 je napisao/la:
15 mar 2024, 10:40
Sami vidite da od tog vaseg 4R nema nista , svako gleda svoje interese i tu je kraj price.
Pa naravno,

Kad je tebi dobro na poslu a kolegi lose, da li ti ides da se boris za kolegu ili kolega to mora sam da uradi?

Pustite se tih djecijih "zasto niste reagovali kad se ovo desilo ili kad se ono desilo"

Zasto vi ne reagujete kad vas zakinu? Zasto niste reagovali i pozvali da se bori protiv saveza? Svi znamo zasto.

I da, ovde treba odvojiti misljenje navijaca, jer smo mi stoka i nista vise.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 15 mar 2024, 11:01

ra1981 je napisao/la:
15 mar 2024, 10:13
Nisu problem ljudi u savezu, nego kompletan sistem kako oni dolaze do tih pozicija. I da zamijeniš komplet trenutnu strukturu, opet će ti doći isti likovi koji će samo gledati da gurnu pare u svoj džep.Neće biti Vico, bit će Beus, neće biti Beus bit će Džemidžić i svi će oni samo gurati svoje interese, a ovi ostali će se zadovoljavati mrvicama. Rješenje bi bilo udruženje premijerligaša i da oni vode ligu, ali svi znamo da Borac i Zrinjski nikada ne bi pristali na to zbog toga što im odgovara trenutna situacija.
Zato doneses pravilnik, qurac palac da moras imati 5 godina u sportu da si bio ako nista ekonom da uopste mozes uci u savez.

Mali milion je iole sposobnih bivsih fudbalera.

Mada eno pogledas ljigu Faruka nista ti nije garant

A ne dilera droge po Banja luci da ti uredjuje ligu zajedno sa kriminalcima iz hr i bh
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 15 mar 2024, 11:09

ramazanski program nasih divEva 🤡
slika
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 15 mar 2024, 11:17

mozak je napisao/la:
15 mar 2024, 10:54
Hasić je tada želio žrtvovati i evropu ( Velež bio 3 na tabeli), samo da se klubovi ujedine u borbi protiv kriminalnog Saveza, ali džaba sve. Svako vodio računa o sebi izuzev Tuzle čini mi se koja je jedina ostala uz nas.
Ako se želi dobro, krenimo od sljedeće sezone, ali se pobunimo i ako je naš protivnik oštećen.
Kako je Sarajevo prošle godine zaradilo Evropu, kako su nas oštetili ove godine? Još nam se smijali, i to preko zvanične stranice kluba.
Bio je Mirva tad tu, nije progovarao. Svi u Hercegovini znaju i za onu utakmicu protiv Zrinjskog u Čitluku.

Opet kažem, neka sjednu i neka dogovaraju korake za slijedeću sezonu, kada se krene od nule!
Izašli tada Sloboda i Željezničar i dalje organizacija nije imala smisla

LaHaineLaHaine
Kontakt:

Post Postao/la LaHaineLaHaine » 15 mar 2024, 11:19

Nemojte misliti da ce se Borac opustiti protiv zvijezde. Prednost jeste 12 bodova, ali ima jos 11 kola. Zrinjski ne treba otpisivati nikad

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 15 mar 2024, 11:23

TurkishAirlines je napisao/la:
15 mar 2024, 10:58
Pa naravno,

Kad je tebi dobro na poslu a kolegi lose, da li ti ides da se boris za kolegu ili kolega to mora sam da uradi?

Pustite se tih djecijih "zasto niste reagovali kad se ovo desilo ili kad se ono desilo"

Zasto vi ne reagujete kad vas zakinu? Zasto niste reagovali i pozvali da se bori protiv saveza? Svi znamo zasto.

Ako cemo sad ici tvojom logikom ''zasto'' , pa zasto bi mi isli u neki rat sa savezom kada ste vi zakuhali zbog vaseg neuspjeha. Snimili ste nekakav video sa par bzvz faulova ,nijedan faul nije uticao na gol sansu,oba gola Boraca su regularni. To sto je vama vise sudjeno faulova ,pa vi ste ganjali rezultat i logicno je da ekipa koja pravi presinig ili ganja rezultat pravi vise faulova.
Nas kada su sudije klale na Grbavici ,vama bilo sega.
Da li je savez kriv sto vas klub upravlja mafija ?
Da li je savez kriv sto vam ekipa na terenu izgleda smijesna?
Da li je savez kriv sto vam je trener obicni kmecavac ?
Savez vam je bio dobar kada vam je poklanjao titule ,pa ste se cmakali sa Vicom.
Zeljo i Velez nemaju nikakve veze sa vasim problemom i vi se sjetili nekakvog R4 kada je pukla tikva sa Vicom.
Koga i sta da mjenjate ,pa opet ce doci isti po naredbi stranke, tako to ide u BiH.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 15 mar 2024, 11:24

FoSte95 je napisao/la:
15 mar 2024, 11:17
mozak je napisao/la:

Ja vjerujem da je Hasić bio pravi čovjek za naš Savez i da je njegova borba bila istinska, bez neke protekcije za Velež.
Za razliku od Hasića, meni je Mirvić pravo sumnjiv lik u najmanju ruku.
U Savezu trebaju sjediti predstavnici svih klubova, a ne dva tri kluba.
Kako je čiji predstavnik u vrhu Saveza, tako je i stanje na tabeli.
Vratimo se unazad 20 god pa ćemo vidjeti da je tako, krenuvši od Modriče, Orašja, Širokog...pa dalje
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 15 mar 2024, 11:28

15 mar 2024, 11:23
TurkishAirlines je napisao/la:
15 mar 2024, 10:58
Pa naravno,

Ako cemo sad ici tvojom logikom ''zasto'' , pa zasto bi mi isli u neki rat sa savezom kada ste vi zakuhali zbog vaseg neuspjeha. Snimili ste nekakav video sa par bzvz faulova ,nijedan faul nije uticao na gol sansu,oba gola Boraca su regularni. To sto je vama vise sudjeno faulova ,pa vi ste ganjali rezultat i logicno je da ekipa koja pravi presinig ili ganja rezultat pravi vise faulova.
Nas kada su sudije klale na Grbavici ,vama bilo sega.
Da li je savez kriv sto vas klub upravlja mafija ?
Da li je savez kriv sto vam ekipa na terenu izgleda smijesna?
Da li je savez kriv sto vam je trener obicni kmecavac ?
Savez vam je bio dobar kada vam je poklanjao titule ,pa ste se cmakali sa Vicom.
Zeljo i Velez nemaju nikakve veze sa vasim problemom i vi se sjetili nekakvog R4 kada je pukla tikva sa Vicom.
Koga i sta da mjenjate ,pa opet ce doci isti po naredbi stranke, tako to ide u BiH.
Niko vas ne tjera, ponudjeno je svima.

Iskreno, ja prvi sam znao da nece niko krenuti jer stvari gledamo na pogresan nacin. Svi mi.
Evo i ti si to rekao, "zasto bi mi krenuli sa vama kad ste vi osteceni"
Sutra ces ti biti zakinut, a dobro znate ako budete u borbi za opstanak u zadnjem kolu i treba vam pobjeda peotiv Borca da vico nece razmisljati da vas posalje u federalnu. Ali tada ce biti kasno.

Kazem opet, neka se svako za sebe pokreene i bori.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 mar 2024, 11:47

riGonTM je napisao/la:
15 mar 2024, 11:09
ramazanski program nasih divEva 🤡
slika
Kakve veze ima ramazan sa FK Sarajevo, ili bilo kojim klubom? Ovo je sekularna drzava, bar se deklarisemo tako :kafa:

Ne pravite od Sarajeva Teheran.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 15 mar 2024, 12:13

mozak je napisao/la:
15 mar 2024, 11:24
FoSte95 je napisao/la:
15 mar 2024, 11:17
mozak je napisao/la:

Ja vjerujem da je Hasić bio pravi čovjek za naš Savez i da je njegova borba bila istinska, bez neke protekcije za Velež.
Za razliku od Hasića, meni je Mirvić pravo sumnjiv lik u najmanju ruku.
U Savezu trebaju sjediti predstavnici svih klubova, a ne dva tri kluba.
Kako je čiji predstavnik u vrhu Saveza, tako je i stanje na tabeli.
Vratimo se unazad 20 god pa ćemo vidjeti da je tako, krenuvši od Modriče, Orašja, Širokog...pa dalje
Ta 4R je bila ubleha,kao i ovo Mirvicevo budalesanje koje je jos veca ubleha. Nema nikakve borbe ,ni bilo kakvog udruzenja bez Borca i zrinjskog. A da bi oni bili uz tebe ,moras im nesto ponuditi a nemas im sta ponuditi.
Nema precice,nema revolucija. Samo lagani naporan rad ,kroz postojeci sistem,kroz kantonalne saveze. Kroz postavljanje pravih ljudi u kantonalne saveze.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 15 mar 2024, 12:15

mozak je napisao/la:

Stoji da je tada Hasic bio najvise zagrijan i da se zrtvovao najvise, medjutim ispred nad je recimo bio prdimahovina Kasum koji je bio tu marioneta neka nije se bas pitao a ispred vas covjek kao sto je kod nas sad Mirvic. I onda smo bili u nekom periodu tranzicije gdje je uletio Ismir ne bas toliko dobro upucen u tadasnja desavanja.
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 15 mar 2024, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 15 mar 2024, 12:20

Hoce li se Sloboda priključit mirvicu u ovoj borbi iako su iskasapljeni na penalima sasvim slucajno od mirviceve igracke ??
Koji su scenarij napravili jbt, pa vise niko ne misli o losoj igri pitara, losim rezultatima, katastrofalnoj formi. Sve se obrisalo.
Svi normalni su za neke promjene u savezu, u nacinu vodjenja istog ali o tome se radi na pauzi u junu ne ovako u 92. minuti.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 15 mar 2024, 12:20

Vremena dok je Sarajevo imalo ulogu danasnjeg Borca. Poslije ove utakmice su pisali kako je sve regularno kao i navijaci Borca danas.

Kad se njima steli sve je regularno.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 29 gostiju.