prošle sezone završili 3. u litvanskom prvenstvupaulus je napisao/la:Ovi Litvanci su na nivou Prve Lige Federacije ako i toliko
evo nas spominje ovaj komentator
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
prošle sezone završili 3. u litvanskom prvenstvupaulus je napisao/la:Ovi Litvanci su na nivou Prve Lige Federacije ako i toliko
marconato je napisao/la:Nema mozda Zvezda, ali ima drzavaRule_hz je napisao/la:ma nema zvezda para ba al eto:)) pokajat ce se sto je i uopste otisao u bgSalim se, Zvezda ako proda samo jednog omladinca sa ovog SP, moze pokriti troskove skoro svih plata na godisnjem nivou...
U Dinamu 350.000 eura plus bonusi.paulus je napisao/la:Pola miliona hahahahahahBosnianKingdom je napisao/la:Očes ti dati pola miliona za 1 godinu + bonusi?paulus je napisao/la:Sto li mi nismo onog Ibaneza ganjali meni nije jasno. U Dinamu je sasvim solidan bio a raskino ugovor , jel ga Zvezda potpisala ?
revolt je napisao/la:Ma prava provjera ce biti super kup... To treba gledat. Prijateljske nisu nijakvo mjerilo. Nadam se da ce ih Wisla polomiti da valja...
Covjece igraju protiv ekipe koja dolazi iz lige u kojoj je najbolji stopere Semir Kerla.paulus je napisao/la:Svaki prekid opasnost , joj Delacu dodji molim te
Pobrko sam... Do meneRule_hz je napisao/la:revolt je napisao/la:Ma prava provjera ce biti super kup... To treba gledat. Prijateljske nisu nijakvo mjerilo. Nadam se da ce ih Wisla polomiti da valja...
ljuti im rival ili ti ga smrtni legija wrasawa
Naravno, opcenito u ligi im najbolji veznjaci nisu nista bolji od nasih. Recimo, Legijini najbitniji su Vrdoljak i Radovic, igraci koji se kao Mesa recimo nisu mogli nametnuti na duzi period u Dinamu (Radovic u Partizanu). Zatim Stojan Vranjes je vec par sezona jedan od najboljih veznjaka lige, igrac koji je potekao u nasoj ligi i koji je u defanzivini bolji od Gojka ali ofanzivno je Gojkara jaci. Tu je bio jos i Stilic ponovo, sad je u Apoelu. Sve ovo pisem jer hocu da kazem da se i njihove najbolje ekipe snabdijevaju veznjacima iz nase lige a ne iz Bayerna ili Reala. Njih se sekunde ne treba plasiti, treba ih postovati kao sampione Poljske i to je to. Da dodam jos i bivseg igraca Slavije- Jovanovica koji dugo godina igra uspjesno za Kielce.Evolution87 je napisao/la:Moramo vladati sredinom terena.
Nije podcjenjivanje nego u 1. poluvremenu nisu pokazali nista, dodavanje između stopera i onda duge lopte, dobro eksperimentišuamypitar je napisao/la:Meni je smijsnije sto ljude podcjenjujete.
Cuj Lech pojma nema,pa sad Litvanci u rangu Federalne lige.
Valjda strucni štab suprotno od nas navijaca ozbiljnije svati Poljake ,inace bi moglo biti svasta.
Zip je napisao/la:Sta cemo misliti ako dodje ovaj igrac
Idemo u osminu finala ELu najgorem slucaju
![]()
![]()
Sto volimo podcijeniti, pa kad nas lupe po guzi bice IBRAKOVIC kriv, Dzeno veze nema, Kakav Barbaric i Stepanov, daj juniore nek igraju, bolje juniore trpiti nego ove manekene, itd itd
Dobro poznat scenario
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.