FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bolje bismo prošli da nam je Bandić sudio, ovo bošnjačko muslimansko smeće se prodalo Vici i kolje nas već drugi derbi.. od srca mu želim da mu se vrati tamo gdje ga najviše boli, a gdje je to on jedini zna
Što se same igre tiče, mnogo bolje od prethodnih gostovanja, ali protiv Vice i prodanih Bošnjaka je nemoguće
Što se same igre tiče, mnogo bolje od prethodnih gostovanja, ali protiv Vice i prodanih Bošnjaka je nemoguće
- LegendKiller
- Kontakt:
Jbo ga fudbal ovaj koji mi igramo. Memija skace i pet nasih igraca izlazi visoko, preglup gol. Onda standardno primamo gol iz prekida. Toliko para potroseno u ekipu da vec dvaput u sezoni izgubis od jbene Sloge iz Doboja. Mrtvi Siroki koji je 3 boda od ispadanja ti uzme tri boda. Mustafica kojeg svi hvale i nakon golova protiv Posusja i Tuzle nisam mirisao, lik kod 0-0 ima situaciju da gurne Renanu koji bi imao otvoren sut sa 16 metara i on puca iz losije pozicije. Osigurati 3 mjesto do kraja sezone i onda standardno za ovaj klub otjerati 7 igraca i dovesti 10 novih.
- TurkishAirlines
Dajte Rozmanu jos nesta, treba mu vremena...
Samo mu jos zene svoje nismo dali, zato jer je derpe. Mozda da mu jos guze damo da nas zguzi, i nemamo mu vise sta ponuditi.
Samo mu jos zene svoje nismo dali, zato jer je derpe. Mozda da mu jos guze damo da nas zguzi, i nemamo mu vise sta ponuditi.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
A mi kao sa treneromNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑18 dec 2023, 18:46Pacerski go, standardno. Kad ih vec moramo primati, moze li nekad iz normalne akcije, da nije uvijek nas amaterizam? Dzaba individualni kvalitet, jednostavno se vidi da je Zrinjski puno ozbiljnija EKIPA od nas. Ovakav premoreni, iscrpljeni Zrinjski, bez trenera.

Zrinjski je nivo iznad. Jbte ljudi igrali sa Aston Villom, naši su to gledali na TVu, i opet umorni onako zabiju dva gola. Amaterčine. Nego da pitam hoće li opet biti novih Prevarandi i Viverosa ovaj prelazni!?
Potpis. Plan je prodat Buljubasica, Hasica cemo kaznit jer ne slusa, Renan narusava koheziju. A trener, jebga nije da se naosvajao titula, ali ima disciplinu, to govora nema.
-
- Kontakt:
Bravo Peljto smece staro. Vezni red nam je bezidejan odavno, sve defanzivni vezni bez ikakve ideje. Bekove suludo vise i komentarisat,sto ih se prije rijesi bolje. Realno bolja su ekipa,Aston Vilom su odlicno igrali a ne sa ov8m nasim poletarcima. Samo lud moras biti ako mislis sta ozbiljno sa Radovicem,Beganom i Durakovicem bas ono operisani od fudbala. Svakako tituli je zabranjeno primirisati ove godine.
Nismo igrali lose, jbg dva gola haman ni iz cega, prekidi katastrofa.
-
- Kontakt:
Zalosno ovo gledati,Andjusic jedino spomenuo na pocetku kad je sastav citao..
Ma mi smo loši Boga mi,još dva do kraja minimum
Ma odbrana nam je uzas.Ovo cetvrto mjesto je nasa realnost.Nema ovdje muda za lijeka.Igraci vec u mislima na odmoru.Zrinjski igrao prije par dana sa Aston Villom gdje su izginuli i opet nas lagano uzimaju.Daleko smo od ozbiljnog kluba nazalost.
Sta smo dobili sa Rozmanom sto nismo imali sa Mirzom ??
Ne branim Mirzu sekunde ali nikakvog pomaka nema evo vec godinama.
Sta smo dobili sa Rozmanom sto nismo imali sa Mirzom ??
Ne branim Mirzu sekunde ali nikakvog pomaka nema evo vec godinama.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Zrinjski navikao igrati u evropi. Brzo efikasni jasno..
Mi imamo spica kojem ne dajemo lopte a covjek ubija..
Smijesno, mustafic za onaj sut mi ne bi zaigrao par utakmica sigurno..
Bili smo dobri do gola. Bolji od njih. Zal ostaje da nismo iskoristili psihicki momenat profulanog penala…
Dzaba… DAJTE LOPTU EBENOM SPICU, isto protiv Goska… ebem mu fudbal, sto jednostavno kad moze komplikovano
Mi imamo spica kojem ne dajemo lopte a covjek ubija..
Smijesno, mustafic za onaj sut mi ne bi zaigrao par utakmica sigurno..
Bili smo dobri do gola. Bolji od njih. Zal ostaje da nismo iskoristili psihicki momenat profulanog penala…
Dzaba… DAJTE LOPTU EBENOM SPICU, isto protiv Goska… ebem mu fudbal, sto jednostavno kad moze komplikovano
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ljudi moji gledam 45 minuta i ne znam ko je vezni igrac
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Ne lupaj korektno sudi covjek niko nam nije kriv sto nam je amater na golu, i 3 poluamatera u zadnjoj liniji.insimadop je napisao/la: ↑18 dec 2023, 18:53Bolje bismo prošli da nam je Bandić sudio, ovo bošnjačko muslimansko smeće se prodalo Vici i kolje nas već drugi derbi.. od srca mu želim da mu se vrati tamo gdje ga najviše boli, a gdje je to on jedini zna
-
- Kontakt:
Vazno je da ste Duduka zivotom braniliTurkishAirlines je napisao/la: ↑18 dec 2023, 18:53Dajte Rozmanu jos nesta, treba mu vremena...
Mi nemamo zadnji pas puno sebicnosti..
Krlne pozicije lose..
Nadam se da ce kerimach uc
Andjusic durakovic moraju izac
Nasa najbolja stvar je sto smo doveli golmana rogic je 0 bodova
Oba gola veoma upitna memija je laktom udari buljubasica a drugi offside
Krlne pozicije lose..
Nadam se da ce kerimach uc
Andjusic durakovic moraju izac
Nasa najbolja stvar je sto smo doveli golmana rogic je 0 bodova
Oba gola veoma upitna memija je laktom udari buljubasica a drugi offside
-
- Kontakt:
Sta ba kakav Peljto? Penal nije bio, kod prvog gola ne svira očit fajl, gdje se onaj iz Zrinjskog laktom naslonio na rame, a u sesnestercu Zrinjskog to svira kao faul u napadu. Peljti treba je.bati najmilije...
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 18 dec 2023, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
A zar je bilo ocekivati nesto drugo !?
Klasicna smo domacinska ho-ruk ekipa bez petlje i plana u gostima… samo da ne bude neka rezultatska katastrofa (iako sve mirise na tako nesto).
Edit: da mi je samo docekati da imamo normalnog golmana
Klasicna smo domacinska ho-ruk ekipa bez petlje i plana u gostima… samo da ne bude neka rezultatska katastrofa (iako sve mirise na tako nesto).
Edit: da mi je samo docekati da imamo normalnog golmana

Za one poteze što Mustafić radi kad ne doda Renanu oduzimati platu za taj mjesec, majstore klub je bitniji a ne ti.
Inače nismo loše stajali ali nakon penala smo baš opal.
Inače nismo loše stajali ali nakon penala smo baš opal.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], legendarnadruga, PeppermintSA, Rajvosa4ever, rimljanin90, Rule_hz, SamoDaKazeem, Vanja8 i 105 gostiju.