FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prvo poluvrijeme Igraju sa kombinovanim sastavom, nobi igraci u timu su btojebi 55, 18, 15
Lijeva strana im je kompletna igrala i to desno krilo je bilo iz prve postave desni bek je rezerva
Golman(nisam upratio)
21 keba, 15- novi, 35 kaminski, 3 dauglas
28 formella,55-novi,6tralka,8 pawlovski
18 novi, 20holman
Lijeva strana im je kompletna igrala i to desno krilo je bilo iz prve postave desni bek je rezerva
Golman(nisam upratio)
21 keba, 15- novi, 35 kaminski, 3 dauglas
28 formella,55-novi,6tralka,8 pawlovski
18 novi, 20holman
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Kraj prvog poluvremena 2-0 za Lech.
Sviđa mi se njihov desni bek 21 koji je jako brz, kada odradi dupli pas sa nekim jednostavno odleti pored suparnika, aut fantastično izvodi,daleko u polje, jedina mana mu je dugi pasovi koje bespotrebno forsira. Ostali prosječno odigrali la.
Naše prilike su kontra sa 2-3 igrača i presing na njihovu zadnju liniju jer odbrana im jldjeluje jako loše kada ih napadate kontrom, sami se raspadaju, dok kada ide igra teško ih je probiti.
Golman je predpostavljam rezervnivjerujem je Buric bio povrijeđen ali nisam siguran kako god golman je jako dobar..
U sredini su blago rečeno bezveze, jako sporo i tromo to izgleda. Svi skoro napadi idu preko krila.
Ova dva gola su postigli zbog loše odbrane protivnika ako naša bude kako zamišljamo teško će nam dati gol.
Sviđa mi se njihov desni bek 21 koji je jako brz, kada odradi dupli pas sa nekim jednostavno odleti pored suparnika, aut fantastično izvodi,daleko u polje, jedina mana mu je dugi pasovi koje bespotrebno forsira. Ostali prosječno odigrali la.
Naše prilike su kontra sa 2-3 igrača i presing na njihovu zadnju liniju jer odbrana im jldjeluje jako loše kada ih napadate kontrom, sami se raspadaju, dok kada ide igra teško ih je probiti.
Golman je predpostavljam rezervnivjerujem je Buric bio povrijeđen ali nisam siguran kako god golman je jako dobar..
U sredini su blago rečeno bezveze, jako sporo i tromo to izgleda. Svi skoro napadi idu preko krila.
Ova dva gola su postigli zbog loše odbrane protivnika ako naša bude kako zamišljamo teško će nam dati gol.
Sabrine mi moje!
- Aerodromsko
- Kontakt:
Dobro Lech igra ali ovaj Atlantas je jedna od najlosijih ekipa koje sam gledao...racunam i nasu ligu 
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
- Evolution87
- Kontakt:
Ma opcenito i njihova liga nije puno kvalitetnija od nase, jedino im Legia odsacke od ostatka ligaskog karavana. Gotovo da sam siguran da bi nasih najboljih 4-5 timova nalazilo u gornjem dijelu njihovog prvensta, ako se cak ne bi borili i za neka mjesta koja vode u Evropu.Sabinho je napisao/la:Naravno, opcenito u ligi im najbolji veznjaci nisu nista bolji od nasih. Recimo, Legijini najbitniji su Vrdoljak i Radovic, igraci koji se kao Mesa recimo nisu mogli nametnuti na duzi period u Dinamu (Radovic u Partizanu). Zatim Stojan Vranjes je vec par sezona jedan od najboljih veznjaka lige, igrac koji je potekao u nasoj ligi i koji je u defanzivini bolji od Gojka ali ofanzivno je Gojkara jaci. Tu je bio jos i Stilic ponovo, sad je u Apoelu. Sve ovo pisem jer hocu da kazem da se i njihove najbolje ekipe snabdijevaju veznjacima iz nase lige a ne iz Bayerna ili Reala. Njih se sekunde ne treba plasiti, treba ih postovati kao sampione Poljske i to je to.Evolution87 je napisao/la:Moramo vladati sredinom terena.
Imaju i ovo jako desno krilo, ovaj sa brojem 21, Kebba Ceesay ako se ne varam.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
CV
C. V. Pfhzzyyz
C. V. Pfhzzyyz
sta cv brate
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Kraj prvog poluvremena 2-0 za Lech.
Sabrine mi moje!
+1amypitar je napisao/la:Meni je smijsnije sto ljude podcjenjujete.
Cuj Lech pojma nema,pa sad Litvanci u rangu Federalne lige.
Valjda strucni štab suprotno od nas navijaca ozbiljnije svati Poljake ,inace bi moglo biti svasta.
21, Kebba Ceesay po TM-u on je rezerva samo u kupu igrao
Drugo poluvrijeme sa dva nova stopera poceli jedan ke 26 M. Wilusz drugi 40 JAN BEDNAREK iz juniora, 15-ka presla na zadnjeg veznog, a kaminski35presao na lijevog beka izasli 55, 3
I evo maloprije 8 i 6 a usli 16 jeftic(hehehehehe) i 17 Drewniak
Drugo poluvrijeme sa dva nova stopera poceli jedan ke 26 M. Wilusz drugi 40 JAN BEDNAREK iz juniora, 15-ka presla na zadnjeg veznog, a kaminski35presao na lijevog beka izasli 55, 3
I evo maloprije 8 i 6 a usli 16 jeftic(hehehehehe) i 17 Drewniak
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 28 jun 2015, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Igracki je svakako kvalitetnija ali ne u toj mjeri da mogu reci da garantuju prolaz u nekom Euro takmicenju protiv nasih klubova (sa izuzetkom Legije, mislim da bi oni izbacili i nas i ostale prije nego Lech). Infrastrukturno- logicno na 20x vecem nivou, znamo i zbog cega. Gledao sam fakat puno utakmica protekle tri sezone iz Ekstraklase i nije to neki narocit fudbal izuzev Legije te Wisle koja je igrala za gol vise ali je cesto vise primala nego davala. Lech je uvijek tu negdje, prosle sezone uz dosta srece osvojili, sve im se poklopilo ali da igraju neki svemirski fudbal- NE.Evolution87 je napisao/la:Ma opcenito i njihova liga nije puno kvalitetnija od nase, jedino im Legia odsacke od ostatka ligaskog karavana. Gotovo da sam siguran da bi nasih najboljih 4-5 timova nalazilo u gornjem dijelu njihovog prvensta, ako se cak ne bi borili i za neka mjesta koja vode u Evropu.Sabinho je napisao/la:Naravno, opcenito u ligi im najbolji veznjaci nisu nista bolji od nasih. Recimo, Legijini najbitniji su Vrdoljak i Radovic, igraci koji se kao Mesa recimo nisu mogli nametnuti na duzi period u Dinamu (Radovic u Partizanu). Zatim Stojan Vranjes je vec par sezona jedan od najboljih veznjaka lige, igrac koji je potekao u nasoj ligi i koji je u defanzivini bolji od Gojka ali ofanzivno je Gojkara jaci. Tu je bio jos i Stilic ponovo, sad je u Apoelu. Sve ovo pisem jer hocu da kazem da se i njihove najbolje ekipe snabdijevaju veznjacima iz nase lige a ne iz Bayerna ili Reala. Njih se sekunde ne treba plasiti, treba ih postovati kao sampione Poljske i to je to.Evolution87 je napisao/la:Moramo vladati sredinom terena.
Imaju i ovo jako desno krilo, ovaj sa brojem 21, Kebba Ceesay ako se ne varam.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Zip je napisao/la:Sta cemo misliti ako dodje ovaj igrac
Idemo u osminu finala ELu najgorem slucaju
![]()
![]()
Sto volimo podcijeniti, pa kad nas lupe po guzi bice IBRAKOVIC kriv, Dzeno veze nema, Kakav Barbaric i Stepanov, daj juniore nek igraju, bolje juniore trpiti nego ove manekene, itd itd
Dobro poznat scenario
Koji je to igrac Zip, daj podijeli radosnu sa drugom!!!!!!!
I dajte mi taj stream da gledam i ja Lech-a
http://ekstraklasa.tv/lech-poznan-atlan ... ywo/zmbsedMrcho je napisao/la:I dajte mi taj stream da gledam i ja Lech-a
Sarajevo ljubavi moja!
Auu ove ako podcjenite napunit ce vam mrezu do vrha, morate se ozbiljno pripremiti proviv njih tek tad imate šanse 
Zahvaljujem ljudino
Razbit cemo ih u sredini terena kao sto sam i pisao. Treba im samo zatvorit ( duplirat ) bokove - krila. Igracki nista ne zaostajemo za njima ako se gleda kvalitet cak imamo i zvijezde. Mi smo tehnicki jaci a oni trkacki-fizicki i to mozda. Mi imamo bolje napadace a oni boljeg golmana. Nadam se da ce Stepanov-Barbaric odigrati par prijateljskih zajedno da se uigraju. Mi cemo imat posjed lopte a oni ce cekati svoje sanse iz brzih kontri u prvoj utakmici. Samo jos da Delac potpise. Legija je bolja od Lecha ali eto Lech se nekako provukao. Ostatak lige im je ****.
Nista slucajno samo napisano u dzepu, posle nisam mogao izbrisati..Rule_hz je napisao/la:sta cv brate
Koji su nasi ovdje 
Kad se igra trece pretkolo ako se prodje Lech? koji datumi, posto sam planirao biti u sarajevu tad pa obavezno bi otisao na mec?
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Third qualifying round, first leg 28–29/07/15Konzerva je napisao/la:Kad se igra trece pretkolo ako se prodje Lech? koji datumi, posto sam planirao biti u sarajevu tad pa obavezno bi otisao na mec?
Third qualifying round, second leg 04–05/08/15
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!